Dodaj do ulubionych

Nauczyciel dyplomowany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:55
Zlecę wykonanie teczki na naucz. dyplomowanego z jęz. niemieckiego.Prosze o
kontakt.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.it-net.pl 19.04.05, 20:43
      Co znaczy "zlecę wykonanie... " ? Przez takich jak Ty nauczyciele nie mają
      szacunku w społeczeństwie. Na "dyplomowanego" trzeba sobie zapracować, a nie
      zapłacić jednorazowo za pracę zleconą. Jak Ty uczysz dzieci, że nie można
      ściągać na lekcjach, a plagiat to oszystwo?
      • Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:19
        Jak to co to znaczy???
        Tak cie to dziwi???
        U nas 80% n-li tak się dyplomuje. A z jakiej ty jesteś planety.Co ty wiesz na
        temat uczciwości. Ja zlecę , zapłacę ,a ktoś to wykona i dostanie za to
        zapłatę. Wolny rynek.I mam nadzieję ,że taką osobę znajdę.
        • shawman Re: Nauczyciel dyplomowany 20.04.05, 01:36
          A mi to cosik prowokacją pachnie... :>
        • Gość: ja Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.it-net.pl 20.04.05, 12:45
          Jestem nauczycielem dyplomowanym. Dzięki wlasnej, uczciwej pracy. Przyznaję, w
          duzej mierze bezsensownej, ale nie wyobrażam sobie, aby ktoś znał mnie i oje
          osiągnięcia na tyle dobrze, żeby wiarygodnie i z sensem je uporządkowac i
          opisac. Pracuję w szkole i wymagam od uczniów samodzielności, ganię za
          ściąganie i za nieuczciwość. Oceniam prace samodzielne. A zaczynam od wymagania
          od siebie. I, wyobraź sobie, znam inne osoby spośród nauczycieli, którzy
          również tak rozumieją swoją pracę i obowiązki. Dziwi mnie to średnio, bo znam
          również takich, którym najłatwiej po cudzych plecach. Bardziej przeraża, jakich
          uczniów wychowujesz.

P.S . Jeżeli to prowokacja, to się cieszę.
      • Gość: Mirka Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 23:31
        Ten wątek nadaje sie dla Kuratorium Lubelskiego albo dla pani Dzierzgowskiej z
        byłego Ministerstwa Edukacji Narodowej,tak właśnie wygląda awans
        nauczycielski.Totalna korumpcyjna bzdura.Uczciwi nauczyciele dają sie zwariowac
        (wymyslają ,produkują tony papierów,zaniedbują uczniów ,rodziny -bo liczy sie
        biurokratyczny przeewaluowany papier).Nauczyciel-cwaniak (są też tacy)udają ,że
        pracują,kombinują,dyrektor podpisuje im fałszywe wymyślone dokumenty a komisja w
        Kuratorium zachwyca się świetnie przygotowaną teczką i daje
        awans.Koszmar.Przecież nauczyciel dyplomowany to miał być mistrz,wzór do
        naśladowania pod każdym względem,tym bardziej moralnym. Ewo przecież Ty nie
        jesteś mistrzem jeśli nie umiesz przygotować sobie dokumentów i tak bezczelnie
        zlecasz tę pracę obcej osobie.Toż to przecież jest przestępstwo,Ty powinnaś
        wylądować w więzieniu za fałszerstwo.Przemyśl to sobie.
    • Gość: bombel Re: Nauczyciel dyplomowany IP: 213.17.233.* 20.04.05, 08:02
      Dyskretniej trochę.
      Czy nie masz znajomych, którzy mogą ci pomóc?
      • Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:29
        ja nie jestem z Lublina , a z osób które sie dyplomowały nie uczą niemieckiego.
        • Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:31
          To nie jest żadna prowokacja . Ja poszukuję takiej osoby, która mi napisze ,
          albo sprzeda swoją teczkę.
          • Gość: power Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.speed / 217.153.237.* 20.04.05, 21:36
            a może Kamila stary bedzie coś wiedział???
        • Gość: gamp do ewci IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 10:50
          to spadaj do swojej wiochy uczyć nowej moralności! 80% - a skądżeś mądralo
          takie dane wydukała. Taki procent mózgu Ci chyba studia wraz z wódą wypaliły,
          skoro nawet nie potrafisz przyłożyć się do roboty. Przecież i tak masz na to
          2,5 roku, więc o co chodzi? A może pani się po prostu nie chce? No to ja już
          wiem w jaki sposób zostałaś mianowanym. Boże drogi, przecież to okropne.
          Kontraktowy - wykazywania się - stażysta - wykazywanie się - mianowany. A teraz
          mamy chrapkę na dyplomowanego? Nie zajmuj miejsca uczciwym ludziom. Zmień
          branżę. Zajmij się np modyfikowaniem systemów argentyńskich - to zajęcie dla
          ludzi o podobnym stopniu świadomości moralnej.
          • Gość: ewa Re: do gamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:02
            Z wiochy to może ty pochodzisz,szanowna szlachcianko, mianowanego to ja
            dostałam z urzędu. Zgadłaś nie chce mi się robić- bo mam ciekawsze zajęcia.
            Co ty taka niedzisiejsza???>>>SMIAĆ MI SIE CHCE, JAK CZYTAM CO
            NAPISAŁAŚ .Wyobraź sobie , że mam już kilka ofert, nie było to takie trudne i z
            nich skorzystam.Tylko głupi i naiwni tacy jak ty piszą sami.Dewotka.
            • Gość: H Re: do gamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:40
              Szkoda słów.
              Zupełny brak honoru.
              Nie chcę bluzgać, chociaż należałoby się.
              Polska szkoła upada - i jak widzimy nie tylko z powodu głupoty reform
              ministerialnych - ale również ze względu na brak moralnosci i lenistwo
              nauczycieli. Jesli masz ciekawsze rzeczy do roboty, to nie musisz się
              dyplomować - nie zajmuj miejsca innym - idź na emeryturę, jak tylko się da -
              mniejszym będziesz wtedy obciążeniem dla nas wszystkich.
              Jesteś po prostu nikim.
              Powinni Ci kazać zeżreć to, co od kogoś kupisz. I to publicznie.
              • Gość: ewa Re: do gamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:29
                zakładam,że jesteś nauczycielką , bo tylko n-le potrafią być tacy wredni i
                perfidni.Może ty jesteś nikim,ale nie ja: co powiesz o n-lach, którzy w ciągu
                roku zostali dyplomowanymi???
                Jesteś jakąś dewotką w podeszłym wieku,która nie może odnaleść się w nowej
                rzeczywistości szkolnej i zazdrościsz innym , którzy potrafią załatfić sobie
                coś.
                • Gość: ja Re: do gamp IP: *.it-net.pl 21.04.05, 20:42
                  Nauczyciele potrafią być również uczciwi, co cie zapewne zdziwi. Szkoda czasu
                  na dyskusje z Tobą, bo nie rozumiesz, do czego nasz zawód zobowiązuje. Jeżeli
                  dewotyzmem nazywasz dobre spełnianie swoich zadań, to pewnie częśc z nas taka
                  właśnie jest. A skoro znalazlaś również chętnych na "odwalenie" za ciebie
                  roboty, to pozostaje tylko ieć nadzieję, ze komisja , przed ktorą staniesz,
                  pozna się na Tobie.
                  Zastanawiam się tylko, po co ci robienie awansu, skoro negujesz sposób jego
                  przeprowadzenia.
                • Gość: H Re: do gamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:33
                  Gość portalu: ewa napisał(a):

> zakładam,że jesteś nauczycielką , bo tylko n-le potrafią być tacy wredni i
                  > perfidni.Może ty jesteś nikim,ale nie ja: co powiesz o n-lach, którzy w ciągu
                  > roku zostali dyplomowanymi???
                  > Jesteś jakąś dewotką w podeszłym wieku,która nie może odnaleść się w nowej
                  > rzeczywistości szkolnej i zazdrościsz innym , którzy potrafią załatfić sobie
                  > coś.

Pudło.
                  Mam 24 lata i nie mam nic wspólnego ze szkołą (poza praktykami pedagogicznymi
                  na studiach, podczas których napatrzyłem się ze zgrozą na to jak bardzo poziom
                  szkół odbiega dziś od tego, co jeszcze za "moich czasów" w nich było...)
                  Nie jestem również dewotem. Moze cię to zdziwi, ale są też ludzie, którzy
                  poczucie moralnosci biorą z szacunku dla własnego człowieczeństwa, a nie z
                  abstrakcyjnego poczucia kary boskiej.
                  Zadziwiające, ze wspomnienie o moralnosci traktujesz jako wrednosć i perfidię.
                  Jesli tak to dla ciebie wygląda, to nie powinnaś narzekać np, wtedy, gdy ktoś
                  cię okradnie - bo znaczy to zapewne wg ciebie tylko tyle, że był sprytniejszy i
                  bardziej chamski niż ty. Wygląda na to, że naprawdę jesteś również wg swojego
                  własnego poczucia moralności (a raczej jego braku) nikim - bo przecież każdy
                  byłby w stanie cię po prostu pobić w szkole - i czy uważasz, że to dobrze?
                  Pewnie wtedy byłabyś wzburzona na ucznia - a jeśli ty jesteś taka, to powinnaś
                  po prostu uznać, ze on jest silniejszy i "dzisiejszy" - i pokornie przyjąć, to,
                  że cię pobił. Chcesz takiej szkoły, chcesz takiego świata? Ucz swoich uczniów,
                  ze wolno kraść, oszukiwać - a wkrótce nie wyjdziesz ze strachu z domu.
            • Gość: gamp do idiotki (czyt ewci) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 15:45
              posłuchaj palancie rodzaju żeńskiego!!! To, że zostałaś mianowana w ciągu roku,
              to pech, dla tych, których będziesz "uczyć". Była w Lublinie taka opcja, aby
              mianowanie dostać i w ciągu 9 miesięcy (znam ludzi, którzy przeszli tym
              tokiem). Co ty uważasz za niedzisiejszość!!! To, że kogoś oburza jak ktoś
              obrzuca gnojem zawód, który powinien być wyzwaniem dla ludzi, którzy mają coś
              do przekazania młodzieży? Jesteś niestety tak samo GŁUPIA jak i te wszystkie
              niedojdy, co chcą zarobić na twoim debiliźmie. A'propos lepszych zajęć. Wyjdź
              za mąż, urodź dzieci - może nabierzesz odpowiedzialności. Moja dobra znajoma
              jest osobą, która na lubelszczyźnie zasiada w komisji przyznającej tytuł
              dyplomowanego. Zobaczymy czy będziesz kiedyś dyplomowana. A tak już całkiem na
              koniec to "gamp" jest rodzaju męskiego!!! Psujesz dobrą opinię swojej płci.
              • Gość: ewa Re: do gampa-lampa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:33
                wiesz gdzie ja mam ciebie i twoją zasraną znajomą z komisji.........
                Napewno się z nią nie spotkam, na 200 %.Ja nigdy nie pisałam o mianowaniu w
                ciągu 9- mcy. - Nie umiesz czytać -stary zgorzkniały szprycho. Od razu widać że
                z ciebie podeszły cap.I tak dypl. będę.Założysz się -kutasie?????
                • Gość: ja Re: do gampa-lampa IP: *.it-net.pl 22.04.05, 21:19
                  Powiało wielkim światem i kulturą osobistą, której to nauczyciel powinien być
                  przykładem. Pewnie awans kupisz sobie, podobnie jak teczkę. Biedni ci
                  uczniowie, że mają z kimś takim do czynienia. Z nimi też rozmawiasz takim
                  bogatym językiem? Kobieto, dlaczego nie możesz zrozumieć, że nie jesteś w
                  porządku , a w dodatku psujesz opinię innym nauczycielom ?
                • Gość: do idiotki Re: do gampa-lampa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 12:19
                  Gość portalu: ewa napisał(a):

> wiesz gdzie ja mam ciebie i twoją zasraną znajomą z komisji.........
                  > Napewno się z nią nie spotkam, na 200 %.Ja nigdy nie pisałam o mianowaniu w
                  > ciągu 9- mcy. - Nie umiesz czytać -stary zgorzkniały szprycho. Od razu widać
                  że
                  >
                  > z ciebie podeszły cap.I tak dypl. będę.Założysz się -kutasie?????
                  Dla twojej zakutej pałki: była możliwość uzyskania w specjalnym trybie stopnia
                  nauczyciela mianowanego. Zdaję sobie sprawę, że taki jełopek jak TY o tak
                  ubogim języku nie mógłby w 9 miesięcy zrobić takiego kroku. Nie spotkasz się!
                  Na pewno!!! A co do wyzwisk to faktycznie będzie (JEST) z ciebie nauczyciel jak
                  z koziej dupy trąba. Gratuluję, pozazdrościć obelżywego słowotoku. Wiedz
                  jednak, że wykonanie teczki nie jest jednoznaczne z awansem!
                  PS
                  do twojej wiadomości: mam 32 lata więc chyba jeszcze nie jest ze mnie
                  taki "cap". "Kutas" (ludzie co to za słowo u nauczycielki) ze mnie też żaden. A
                  propos czy ty wogóle wiesz co oznacza to słowo?
                  I tak już na koniec z ciekawości: PO JAKĄ CHOLERĘ CI TEN DYPLOMOWANY? No chyba
                  nie dla pieniędzy bo na nich chyba sypiasz. Pracujesz w szkole czy przedszkolu?
    • Gość: L.- nauczyciel dyp Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:20
      Mój drogi - nie zasługujesz na to aby Cie nazwać, bo każy epitet bedzie za
      słaby. Najlepij bedzie, jesli zrezygnujesz z zawodu - przynosisz hańbę
      wszystkim nauczycielom. Domyślam sie, że wobec uczniów jesteś ostry i
      nieprzejednany - to taka podwójna moralność. A w ogóle to brak słów. Oj
      przydałby się na Pl. Litewskim pręgierz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka