Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:55 Zlecę wykonanie teczki na naucz. dyplomowanego z jęz. niemieckiego.Prosze o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.it-net.pl 19.04.05, 20:43 Co znaczy "zlecę wykonanie... " ? Przez takich jak Ty nauczyciele nie mają szacunku w społeczeństwie. Na "dyplomowanego" trzeba sobie zapracować, a nie zapłacić jednorazowo za pracę zleconą. Jak Ty uczysz dzieci, że nie można ściągać na lekcjach, a plagiat to oszystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 22:19 Jak to co to znaczy??? Tak cie to dziwi??? U nas 80% n-li tak się dyplomuje. A z jakiej ty jesteś planety.Co ty wiesz na temat uczciwości. Ja zlecę , zapłacę ,a ktoś to wykona i dostanie za to zapłatę. Wolny rynek.I mam nadzieję ,że taką osobę znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Nauczyciel dyplomowany 20.04.05, 01:36 A mi to cosik prowokacją pachnie... :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.it-net.pl 20.04.05, 12:45 Jestem nauczycielem dyplomowanym. Dzięki wlasnej, uczciwej pracy. Przyznaję, w duzej mierze bezsensownej, ale nie wyobrażam sobie, aby ktoś znał mnie i oje osiągnięcia na tyle dobrze, żeby wiarygodnie i z sensem je uporządkowac i opisac. Pracuję w szkole i wymagam od uczniów samodzielności, ganię za ściąganie i za nieuczciwość. Oceniam prace samodzielne. A zaczynam od wymagania od siebie. I, wyobraź sobie, znam inne osoby spośród nauczycieli, którzy również tak rozumieją swoją pracę i obowiązki. Dziwi mnie to średnio, bo znam również takich, którym najłatwiej po cudzych plecach. Bardziej przeraża, jakich uczniów wychowujesz. P.S . Jeżeli to prowokacja, to się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.04.05, 23:31 Ten wątek nadaje sie dla Kuratorium Lubelskiego albo dla pani Dzierzgowskiej z byłego Ministerstwa Edukacji Narodowej,tak właśnie wygląda awans nauczycielski.Totalna korumpcyjna bzdura.Uczciwi nauczyciele dają sie zwariowac (wymyslają ,produkują tony papierów,zaniedbują uczniów ,rodziny -bo liczy sie biurokratyczny przeewaluowany papier).Nauczyciel-cwaniak (są też tacy)udają ,że pracują,kombinują,dyrektor podpisuje im fałszywe wymyślone dokumenty a komisja w Kuratorium zachwyca się świetnie przygotowaną teczką i daje awans.Koszmar.Przecież nauczyciel dyplomowany to miał być mistrz,wzór do naśladowania pod każdym względem,tym bardziej moralnym. Ewo przecież Ty nie jesteś mistrzem jeśli nie umiesz przygotować sobie dokumentów i tak bezczelnie zlecasz tę pracę obcej osobie.Toż to przecież jest przestępstwo,Ty powinnaś wylądować w więzieniu za fałszerstwo.Przemyśl to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: Nauczyciel dyplomowany IP: 213.17.233.* 20.04.05, 08:02 Dyskretniej trochę. Czy nie masz znajomych, którzy mogą ci pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:29 ja nie jestem z Lublina , a z osób które sie dyplomowały nie uczą niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:31 To nie jest żadna prowokacja . Ja poszukuję takiej osoby, która mi napisze , albo sprzeda swoją teczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.speed / 217.153.237.* 20.04.05, 21:36 a może Kamila stary bedzie coś wiedział??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp do ewci IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.05, 10:50 to spadaj do swojej wiochy uczyć nowej moralności! 80% - a skądżeś mądralo takie dane wydukała. Taki procent mózgu Ci chyba studia wraz z wódą wypaliły, skoro nawet nie potrafisz przyłożyć się do roboty. Przecież i tak masz na to 2,5 roku, więc o co chodzi? A może pani się po prostu nie chce? No to ja już wiem w jaki sposób zostałaś mianowanym. Boże drogi, przecież to okropne. Kontraktowy - wykazywania się - stażysta - wykazywanie się - mianowany. A teraz mamy chrapkę na dyplomowanego? Nie zajmuj miejsca uczciwym ludziom. Zmień branżę. Zajmij się np modyfikowaniem systemów argentyńskich - to zajęcie dla ludzi o podobnym stopniu świadomości moralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do gamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:02 Z wiochy to może ty pochodzisz,szanowna szlachcianko, mianowanego to ja dostałam z urzędu. Zgadłaś nie chce mi się robić- bo mam ciekawsze zajęcia. Co ty taka niedzisiejsza???>>>SMIAĆ MI SIE CHCE, JAK CZYTAM CO NAPISAŁAŚ .Wyobraź sobie , że mam już kilka ofert, nie było to takie trudne i z nich skorzystam.Tylko głupi i naiwni tacy jak ty piszą sami.Dewotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: do gamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:40 Szkoda słów. Zupełny brak honoru. Nie chcę bluzgać, chociaż należałoby się. Polska szkoła upada - i jak widzimy nie tylko z powodu głupoty reform ministerialnych - ale również ze względu na brak moralnosci i lenistwo nauczycieli. Jesli masz ciekawsze rzeczy do roboty, to nie musisz się dyplomować - nie zajmuj miejsca innym - idź na emeryturę, jak tylko się da - mniejszym będziesz wtedy obciążeniem dla nas wszystkich. Jesteś po prostu nikim. Powinni Ci kazać zeżreć to, co od kogoś kupisz. I to publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do gamp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:29 zakładam,że jesteś nauczycielką , bo tylko n-le potrafią być tacy wredni i perfidni.Może ty jesteś nikim,ale nie ja: co powiesz o n-lach, którzy w ciągu roku zostali dyplomowanymi??? Jesteś jakąś dewotką w podeszłym wieku,która nie może odnaleść się w nowej rzeczywistości szkolnej i zazdrościsz innym , którzy potrafią załatfić sobie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do gamp IP: *.it-net.pl 21.04.05, 20:42 Nauczyciele potrafią być również uczciwi, co cie zapewne zdziwi. Szkoda czasu na dyskusje z Tobą, bo nie rozumiesz, do czego nasz zawód zobowiązuje. Jeżeli dewotyzmem nazywasz dobre spełnianie swoich zadań, to pewnie częśc z nas taka właśnie jest. A skoro znalazlaś również chętnych na "odwalenie" za ciebie roboty, to pozostaje tylko ieć nadzieję, ze komisja , przed ktorą staniesz, pozna się na Tobie. Zastanawiam się tylko, po co ci robienie awansu, skoro negujesz sposób jego przeprowadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: do gamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 21:33 Gość portalu: ewa napisał(a): > zakładam,że jesteś nauczycielką , bo tylko n-le potrafią być tacy wredni i > perfidni.Może ty jesteś nikim,ale nie ja: co powiesz o n-lach, którzy w ciągu > roku zostali dyplomowanymi??? > Jesteś jakąś dewotką w podeszłym wieku,która nie może odnaleść się w nowej > rzeczywistości szkolnej i zazdrościsz innym , którzy potrafią załatfić sobie > coś. Pudło. Mam 24 lata i nie mam nic wspólnego ze szkołą (poza praktykami pedagogicznymi na studiach, podczas których napatrzyłem się ze zgrozą na to jak bardzo poziom szkół odbiega dziś od tego, co jeszcze za "moich czasów" w nich było...) Nie jestem również dewotem. Moze cię to zdziwi, ale są też ludzie, którzy poczucie moralnosci biorą z szacunku dla własnego człowieczeństwa, a nie z abstrakcyjnego poczucia kary boskiej. Zadziwiające, ze wspomnienie o moralnosci traktujesz jako wrednosć i perfidię. Jesli tak to dla ciebie wygląda, to nie powinnaś narzekać np, wtedy, gdy ktoś cię okradnie - bo znaczy to zapewne wg ciebie tylko tyle, że był sprytniejszy i bardziej chamski niż ty. Wygląda na to, że naprawdę jesteś również wg swojego własnego poczucia moralności (a raczej jego braku) nikim - bo przecież każdy byłby w stanie cię po prostu pobić w szkole - i czy uważasz, że to dobrze? Pewnie wtedy byłabyś wzburzona na ucznia - a jeśli ty jesteś taka, to powinnaś po prostu uznać, ze on jest silniejszy i "dzisiejszy" - i pokornie przyjąć, to, że cię pobił. Chcesz takiej szkoły, chcesz takiego świata? Ucz swoich uczniów, ze wolno kraść, oszukiwać - a wkrótce nie wyjdziesz ze strachu z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gamp do idiotki (czyt ewci) IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 15:45 posłuchaj palancie rodzaju żeńskiego!!! To, że zostałaś mianowana w ciągu roku, to pech, dla tych, których będziesz "uczyć". Była w Lublinie taka opcja, aby mianowanie dostać i w ciągu 9 miesięcy (znam ludzi, którzy przeszli tym tokiem). Co ty uważasz za niedzisiejszość!!! To, że kogoś oburza jak ktoś obrzuca gnojem zawód, który powinien być wyzwaniem dla ludzi, którzy mają coś do przekazania młodzieży? Jesteś niestety tak samo GŁUPIA jak i te wszystkie niedojdy, co chcą zarobić na twoim debiliźmie. A'propos lepszych zajęć. Wyjdź za mąż, urodź dzieci - może nabierzesz odpowiedzialności. Moja dobra znajoma jest osobą, która na lubelszczyźnie zasiada w komisji przyznającej tytuł dyplomowanego. Zobaczymy czy będziesz kiedyś dyplomowana. A tak już całkiem na koniec to "gamp" jest rodzaju męskiego!!! Psujesz dobrą opinię swojej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do gampa-lampa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:33 wiesz gdzie ja mam ciebie i twoją zasraną znajomą z komisji......... Napewno się z nią nie spotkam, na 200 %.Ja nigdy nie pisałam o mianowaniu w ciągu 9- mcy. - Nie umiesz czytać -stary zgorzkniały szprycho. Od razu widać że z ciebie podeszły cap.I tak dypl. będę.Założysz się -kutasie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do gampa-lampa IP: *.it-net.pl 22.04.05, 21:19 Powiało wielkim światem i kulturą osobistą, której to nauczyciel powinien być przykładem. Pewnie awans kupisz sobie, podobnie jak teczkę. Biedni ci uczniowie, że mają z kimś takim do czynienia. Z nimi też rozmawiasz takim bogatym językiem? Kobieto, dlaczego nie możesz zrozumieć, że nie jesteś w porządku , a w dodatku psujesz opinię innym nauczycielom ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do idiotki Re: do gampa-lampa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.05, 12:19 Gość portalu: ewa napisał(a): > wiesz gdzie ja mam ciebie i twoją zasraną znajomą z komisji......... > Napewno się z nią nie spotkam, na 200 %.Ja nigdy nie pisałam o mianowaniu w > ciągu 9- mcy. - Nie umiesz czytać -stary zgorzkniały szprycho. Od razu widać że > > z ciebie podeszły cap.I tak dypl. będę.Założysz się -kutasie????? Dla twojej zakutej pałki: była możliwość uzyskania w specjalnym trybie stopnia nauczyciela mianowanego. Zdaję sobie sprawę, że taki jełopek jak TY o tak ubogim języku nie mógłby w 9 miesięcy zrobić takiego kroku. Nie spotkasz się! Na pewno!!! A co do wyzwisk to faktycznie będzie (JEST) z ciebie nauczyciel jak z koziej dupy trąba. Gratuluję, pozazdrościć obelżywego słowotoku. Wiedz jednak, że wykonanie teczki nie jest jednoznaczne z awansem! PS do twojej wiadomości: mam 32 lata więc chyba jeszcze nie jest ze mnie taki "cap". "Kutas" (ludzie co to za słowo u nauczycielki) ze mnie też żaden. A propos czy ty wogóle wiesz co oznacza to słowo? I tak już na koniec z ciekawości: PO JAKĄ CHOLERĘ CI TEN DYPLOMOWANY? No chyba nie dla pieniędzy bo na nich chyba sypiasz. Pracujesz w szkole czy przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.- nauczyciel dyp Re: Nauczyciel dyplomowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 23:20 Mój drogi - nie zasługujesz na to aby Cie nazwać, bo każy epitet bedzie za słaby. Najlepij bedzie, jesli zrezygnujesz z zawodu - przynosisz hańbę wszystkim nauczycielom. Domyślam sie, że wobec uczniów jesteś ostry i nieprzejednany - to taka podwójna moralność. A w ogóle to brak słów. Oj przydałby się na Pl. Litewskim pręgierz! Odpowiedz Link Zgłoś