Dodaj do ulubionych

Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu GALAXY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:20
Galaxy na Czubach - ul. Ułanów.
To podobno profesjonalna sieć solariów na wysokim poziomie, a jak zdziwiona
zapytałam czemu nie ma mleczka do demakijażu wówczas opalona jak murzynka
dziewuszka pretensjonalnie zaproponowała mi ZAKUP wilgotnej chusteczki!!!!!!!
Na dodatek takiej wyciaganej ze wspólnego pudełka brrrr. Po prostu
żenujące!!! Jak to możliwe, że w dzisiejszych czasach w solarium, które nie
jest najtańsze w mieście nie ma darmowego mleczka - myślałam, ze to już
standard. Poznadto łożko było brudne i fruwały tam jakieś farfocle z włosów i
kurzu. Obrzydliwość- przestrzegam zdecydowanie przed tym miejscem.
Obserwuj wątek
    • Gość: OlaWozniak Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:22
      Właśnie tam sie wybierałam, ale skutecznie mnie obrzydziłaś (na szczęscie). Do
      tej pory chodziłam w Realu. Mleczko stoi w obydwu kabinach. Nie wyobrażam sobie
      jak mogłoby być inaczej.
      • Gość: XOXO Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:33
        Booossssszzzz w kazdym osiedlowym solarium stoi mleczko a często nawet i tonik.
        Ja bym wyszła z trzaskiem drzwi.
        • Gość: 99 Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:49
          Dziadostwo i tyle. Na pewno tam nie pójde i ostrzegę znajome.
    • Gość: rochelle Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.it-net.pl 21.04.05, 19:05
      a kto idzie do solarium w makijazu :>>>>>>>>>>>
      • Gość: lulu Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:13
        Chyba 99% kobiet idzie do solarium po pracy, po zajęciach, po szkole. A do
        szkoły, pracy etc kobiet się maluje (zazwyczaj) w zwiazku z tym w każdym
        solarium powinno być mlaczko.
        • Gość: up Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:28
          To solarium to chyba wyjatek w skali kraju ;))))
          • Gość: klara Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:00
            Total syf - powiem dziewczynom, zeby przypadkiem któraś tam nie zabładziła. Ja
            bym chyba powiedziała im do słuchu!
            • Gość: ona Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:11
              podobno pojawilo sie mleczko :-)
    • Gość: asiula sprawdz to solarium IP: *.chello.pl 22.04.05, 19:10
      ja polecam solarium Fanabel na Jana Sawy! Mila obsługa, zawsze czysto, jest
      mleczko i waciki, gumki do wlosów, spinki itp! Polecam zakupic za 5zł
      przyspieszacz o zapachu czekolady! Mimo ze mieszkam na czechowie jezdze na to
      solarium bo warto.
      • Gość: Blondi Re: sprawdz to solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:33
        a ja tezx polecam, bywam tam 6 razy w tygodniu, teraz mam taka piekna karnacie, mezczyzni sie za mna ogladaja
        • Gość: marina szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.net.pulawy.pl 22.04.05, 22:51
          puste panny,mleczka w solarium nie dają ---buuuuuuuuuuu
          na wasze pomarańczowe gęby powinni dawać płachty żeby was nikt nie oglądał!!!!
          • Gość: Blondi Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 15:56
            glupia ty, wcale nie jestem pusta tylko , tylko nie chce byc glupia, stara z marszczkami i blada jak ty. jak wwychodze na ulice widze jacy ludzie sa bladzi, ciekawie co mysla sobie ludzie o polakach jak przyjeszczaja z zagranicy???? Błeee....
            • Gość: marina DO BLONDI IP: *.net.pulawy.pl 23.04.05, 22:09
              już solarium ci mózg wypaliło---"przyjeszczają" !!!!!
              Takie orty to dzieci w podstawówkach robią---solarkowa panienka--bezmózg i
              nieuk!!!
              • Gość: blondi Re: DO BLONDI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:38
                ty pewnie blada i nikt cie nie chcw! ... he, he, zasdrosna.
                • Gość: spokojny pejzaż Re: DO BLONDI IP: *.chello.pl 24.04.05, 13:57
                  oj blondi,blondi dorośniesz, to się przekonasz co warci są twoi wielbiciele
                • Gość: marina DO BLONDI------NIEUKA!!!! IP: *.net.pulawy.pl 24.04.05, 19:40
                  pisze się --zaZdrosna.

Kup sobie dziecko słownik ortograficzny a nie mleczko do solarium.
                  • Gość: blondi Re: DO BLONDI------NIEUKA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:17
                    nie jestem wcale nieujkiem, a ty nie masz argumentow to sie ortow czepiasz.....
                    • Gość: marina BLONDI--NIEUJEK--HAHAHAHHHA IP: *.net.pulawy.pl 25.04.05, 10:07
                      Blondi nie jest "nieujkiem"---ona jest wspaniała:P

Opalona,z tipsami i blondem na głowie---piękna z Ciebie musi być kobieta a jaka
                      wartościowa i wykształcona.
                      Pewnie masz skończona całą! podstawówkę--hahahahaha
                      • Gość: aasiula Re: BLONDI--NIEUJEK--HAHAHAHHHA IP: *.chello.pl 25.04.05, 10:37
                        Ja rozumiem,że większość wyobraża sobie,że laska, która chodzi na solarium to
                        blondyna z tipsami. Ale nie każda bywalczyni takich miejsc tak wygląda. Ja
                        jestem zwyczajna dziewczyną, która odwiedza solarium może dwa razy w miesiacu.
                        Z natury mam jasna cerę i chodzi mi tylko o nabranie delikatnego kolorku.
                        Pewnie, że brak mleczka nie jest moim życiowym problemem, ale jeżeli za coś
                        płace to wymagam. Pamiętajcie, solarium to wynalazek nie tylko dla zapatrzonych
                        w siebie Barbie.
                      • Gość: blondi Re: BLONDI--NIEUJEK--HAHAHAHHHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 13:10
                        maranina, ty glupa, a ze napsalam nieuk zamiast nieujk czycos tak to wina moich tipsow, wpadaja mi gdie nie trzeba.
            • Gość: ModraM.po szkodzie Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 08:35
              A będziesz stara ze zmarszczkami bo solarium przyśpiesza starzenie-niszczy
              włókna kolagenowe w skórze. Wiem z własnego doświadczenia, w zeszłym roku
              chodziłam do solarium dość często (1-2 razy w tygodniu) i moja skóra zrobiła
              się straszna!!! Mniej elastyczna, jakby większy cellulit i sucha, codziennie
              muszę nacieraqć się mleczkiem. Mam nadzieję że uda mi się cofnąć
              te 'zniszczenia'. Jak zaczniesz chodzić do solarium to już musisz chodzić rok w
              rok bo inaczej zaczniesz się sypać, buehehehe...
              • Gość: Blondi Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:36
                glupia bo jeszcze nie znam osoby ktora szybciej sie zasrazala przez solarium.
                • Gość: AntyTleniona Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:54
                  No głupia jesteś, głupia. Nadtlenek wodoru utlenił Ci mózg. Ja znam to z
                  autoposji-jakieś 5 lat moja skóra się postarzała po 4 miesiącach chodzenia do
                  solarium.Potwierdziła to pani dermatolog z instytutu dr Ireny Eris gdzie
                  robiłam sobie złuszczanie kwasem glikolowym po zniszczeniach solarium
                  (zgrubienie skóry, zmarszczki, przebarwienia -mimo stosowania preparatów do
                  solarium). Niestety, to tylko na twarz, reszta ciała... :-( Wolę chodzić blada
                  niż opalona ale pomarszczona :-/
                  P.S.No, biegnij po słownik i sprawdź "autopsja" i "nadtlenek wodoru" :-P
                • Gość: AntyTleniona Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:58
                  A, i jeszcze jedno: dobrze się domyśliłam, że pisząc "zasrazala" miałaś na
                  myśli " "zestarzała"?
            • Gość: AntyTleniona Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:44
              Nooooo..... Gdzie jesteś Blondi??? Napisz coś, no popraw mi humor :-D Co, tips
              Ci odpadł i masz żałobę? :'-( Przykleisz i znowu wróci Ci chęć do życia,
              zobaczysz, wszystko będzie ok ;-P
              • Gość: Masa Re: szkoda że tam rozumu nie dają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:06
                Co chcesz od Blondi, ona wcale nie jest glupia.
                • elgoog Ulubione słowo Blondi? "głupia" 29.04.05, 19:53
                  "Głupia" to ulubione słowo Blondi :-D Przeczytaj jej 'inteligentne' wypowiedzi.
    • belzebub00 Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 23.04.05, 19:28
      solaria powoduja raka skory,wiekszosc osob dostanie raka skory za lat kilka
    • ryza_malpa1 Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 23.04.05, 20:37
      Droga Delete - gadanie do siebie jest objawem choroby..
      (IP większsości dyskutantek jest takie samo, chłe chłe :D)
      • Gość: JJ Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 19:10
        A wiesz na czym polega stałe łącze ryża tępa małpo??
        • hm` Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 29.04.05, 10:46
          Gość portalu: JJ napisał(a):

> A wiesz na czym polega stałe łącze ryża tępa małpo??

Buachachachacha....
          pozdr. hm`
          • ryza_malpa1 Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 09:56
            No nikt mi nie wmówi, ze na nieruchawe forum lubelskie nagle w ciagu tak
            krótkiego czasu napadło stado niezalogowanych miłośniczek solarium.
            Buchahahaaaa.....

I każda z nich generuje z innego kompa podłaczonego do tej samej firmy

Buchahahawha....
      • Gość: AntyTleniona Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:15
        To mnie rozbroiłaś, następna Blondi, buehehe....
        • ryza_malpa1 Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 09:58
          Oświeć mnie więc, niezalogowana parodio człowieczka, jak umiesz....
          • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 16:48
            Hahaha... Sądząc po nicku to Ty jesteś parodią, i jeszcze obrażasz małpy :-P
            Nie przezywaj, bo to jest jak bumerang. AntyTleniona to ja, podnieciłaś się
            Ryża Małpo?? ;-P Już jakiś kolega odpowiadając na Twój text dotyczący IP
            odpowiedział, prościej już nie można, pomyśl trochę nad tamtą odp.
            • hm` Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 17:54
              Hm, droga Pani Tleniona Anty... Skoro Pani istnienie jest uzaleznione li tylko od kontestowania innych, wyszydzania innych...od bycia "Anty"... Jakze urocze to zachowanie, w typu Mlodego Centrum lub "Samoobrony RP"....
              Jakze wspaniala musi byc egzystencja na "anty"... Moze Pani zarazem byc AntyPrawo jak i AntyLewo... bo najwazniejsze jest bycie "anty".
              Antywspaniale Pani posty daja naprawde asumpt to wielu konstatacji.... Ale na zlosc wszystkim i wszystkiemu, chocby i wziac do kolegium debatujacego wszystkich starozytnych uczonych(tych zakochanych w Zosce)....to nijak nie doszliby do przekonania...
              ...ze Pani posty....a wlasciwie antyposty AntyPani.....chocby w promilowej czesci.... dorownuja klasie pewnej Malpy...
              Bo sa tacy co klase maja i sa tacy... "anty".
              pozdr. hm`
              • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 18:13
                Może to za skomplikowane dla Pana ale ja jestem po prostu, zwyczajnie
                AntyTLENIONA. I nic więcej :-D
                • hm` Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 23:17
                  Bredzisz Kobieto.
                  pozdr. hm`
                  • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 02.05.05, 10:38
                    Ale nie tak jak Ty, mój Mistrzu... ;-P
          • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 30.04.05, 16:50
            chodzi o posty JJ i hm, buehehe... :-D
    • Gość: abel Re: Do Ryzej................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 22:24
      Ryzenka opowiem Ci bajke ............... Ulica idzie para mlodych
      ludzi wlasnie mijaja wejscie do agencji uciech ,dzis nazwanej towarzyska
      zerkneli na dach skad dochodzily jeki mialki i sapania. A tam na
      dachu para kotow dachowcow zaciecie z wielkim zaslepieniem i dzikoscia
      kocha sie az dach trzeszczy i...........ups rypneli z dachu na
      chodnik i leza bez tchu........Mlody puka do drzwi i widzac
      otwierajaca mu rozneglizowana panienke zmieszany mowi ...ja...........
      tylko chcialem powiedziec ze spadla Wam reklama i lezy na
      chodniku.........Ryzenka zapukalas do drzwi wlasnie takich
      panienek...........co to mleczka , wacikow i chusteczek temat.Gwizdz na
      ten pryszcz
      • Gość: kkkkk4 Re: Do Ryzej................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 08:36
        Tak tak, bo do solarium chodzą same głupie baby. A wy mądre i paskudne tego nie
        potrzebujecie. I tak wam nic nie pomoże. Wyciśnijcie swoje białe krosty i go.
        • ryza_malpa1 Re: Do Ryzej................... 29.04.05, 09:52
          No taaak...jateż chodzę do solarium, używam mleczka i wacików ale to, czy
          waciki są w solarium czy ich nie ma niespędza mi snu z powiek ani nie uważam,
          ze jest to temat do burzliwej dyskusji na forum....

........................ziiiiieeeeewwww........
          • Gość: Delete Re: Do Ryzej................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:06
            Widać, ze to właśnie spędza ci sen z powiek, jeżeli zabawiasz się w wymawianie
            komuś właśnie na tym wątku. Ja założyłam temat, aby przestrzec osoby, które
            zwiedzione reklamą skierowały sie do tego właśnie solarium. Płacąc za usługę
            mam prawo wymagać podstawowego standartu- jeżeli go nie ma uważam ze mogę to
            skomentować chociażby na takim oto forum internetowym. Jak kogos temat nie
            dotyczy lub nie interesuje to nie rozumiem po co tu wchodzić i ubliżać tym, co
            np. korzystają z solarium. Czy ten fakt uwłacza godnosci kobiety?? Czy sprawia,
            ze jest mniej inteligentna??
            Myślę, ze problem mają ci wszyscy krzykacze, dla których byle wątek jest
            powodem do anonimowych wyzwisk. Moze faktycznie przez to czuja sie lepsi,
            madrzejsi, fajniejsi....
            • Gość: AntyTleniona vel ModraM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:50
              Sorry, ale teksty Blondi to naprawdę przejawy wysokiej inteligencji oraz
              znajomości ojczystego języka i nie mogłam pozostawić ich bez odpowiedzi ;-P
              P.S.A może Blondi nie jest Polką a np. jest ze Wschodu?! Uuu... Tego nie
              wzięłam pod uwagę, w takim razie należy jej wybaczyć znajomość j.polskiego.
              Buehehe... ;-)
        • Gość: ivi ~! Re: Do Ryzej................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:15
          wlasnie ze nie same glupie ,ja chodze jakis czas i tylko dlatego zeby wyglądac
          w miare ok i podobac sie sobie ale szczerze mowiac zaczyna mi sie nie podobac
          to..mam 17 lat i wiecie :) chyba zrezygnuje :) ;p pozdrawiam nie sprzeczajcie
          sie tak bo nie warto,kazdy obi jak chce najlepiej nie wlazic sobie w marade :p
          i bedzie gotes majonezzzzz :p
          • Gość: eewwwww Re: Do Ryzej................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:39
            To solarium galaxy jest tragiczne. Wymienia sie tam co druga lampę. Mozeceir
            sie popażyc zamiast opalić. Jest tam brudno.
    • Gość: blondi Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 13:59
      weszlam na ten wontek od pewnego czasu i widze sie tu sama Sadama i Gomojra czy jakos tak, cy jak to mowi moj kolega ztwchnikom.. widze tu pelno zakompleksionych, glupich bab , poprostu przekupy z targu. A jesli ktos mysle ze pisze pod drugim nickiem w tym watku to sie myli, same glupie baby ba f lublim.
      • Gość: ultramaryna Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.chello.pl 03.05.05, 14:15
        blondi ,ty chyba nie Polka jesteś ,albo naprawdę głupia
        czytasz to co piszesz czasem?
        • Gość: marina Blondi to panna solarka po 6 klasach podstawówki:) IP: *.net.pulawy.pl 03.05.05, 19:36
          nie umie czytać,pisać,liczyć.
          Wie tylko co to solarium i mleczko do demakijażu aby zmyć tapetę z buzi.
          Typowa blachara!
          • Gość: blondi Re: Blondi to panna solarka po 6 klasach podstawó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 01:20
            zasdrosc s9e w was rodzi, sierotki.
            • elgoog 6 klas? Nie... Ja obstawiam max. 3 klasy :) 04.05.05, 11:07
              Boshe Blondi... Ty chyba zakończyłaś edukację na 3 klasie podstawówki... Widać,
              że znasz alfabet i czytać umiesz, gorzej z resztą :-/ Ileż można się domyślać
              o co Ci chodzi w postach!? Jeżeli już ktoś powinien mieć tu kompleksy to tylko
              i wyłącznie Ty.
      • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 04.05.05, 11:12
        Blondi, mogłabyś napisać to po polsku?
    • Gość: BAMBUSKA Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.umcs.lublin.pl 05.05.05, 16:33
      solarium to całe moje życie i jestem zbulwersowana brakiem tak istotnych
      kosmetyków w tym solarium. dzięki za info, nie pójdę tam!!!
    • Gość: blondi Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:12
      Idioci, to byla moja prowokacja, tak latwo sie nabraliscie sie:) Nie jestem solarka, nawet dziewczyna nie jestem. Brawo dla was!!!
      • Gość: marina brawo:) IP: *.net.pulawy.pl 06.05.05, 14:32
        czyli chłop po trzech klasach podstawówki pobawił się interntem.
        Nie poraził prąd paluszków?
        • Gość: Blondi Re: brawo:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:42
          Ciesze sie ze wpadlas:)
      • Gość: Elba Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:37
        Akurat Blondi uwierzymy Ci w tą prowokację, hahaha... Pisząc te posty byłaś
        naturalna jak nigdy, hehehe...
      • Gość: Elba c.d. kto napisał za Ciebie tego posta Blondi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 19:43
        widać, że masz jakieś bardziej wykształcone rodzeństwo, znaczy się: coś więcej
        niż trzy klasy Sz.P. :)
      • elgoog Re: Solarium, w którym nie ma nic do demakijażu G 20.05.05, 19:51
        A czy Twoi rodzice wiedzą już, że nie jesteś dziewczynką? :->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka