niedaleko.stad 09.05.05, 12:47 szukam strony i informacji o miejskim osrodku pomocy rodzinie na ul startowej,czy ktos moze mi pomoc??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedrona Re: pomocy IP: *.it-net.pl 09.05.05, 12:50 Ja miszkam na Startowej...od niedawna...hmmm, ale nie wiem nic o takim ośrodku..rozejrzę się... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pomocy IP: *.it-net.pl 09.05.05, 12:59 Kilka lubelskich linków - może coś się przyda!!! www.koziolek.pl/ lublin.wm.wp.pl/miasto.html www.um.lublin.pl/pl/ www.uw.lublin.pl/ www.lekarz.lublin.pl/ www.kurier.lublin.pl/ www.mpk.lublin.pl/rozklady.php_________________ Odpowiedz Link Zgłoś
niedaleko.stad Re: pomocy 09.05.05, 13:16 dzieki dziewczyny biedrona jezeli mozesz pliss postaraj sie o numer tel do nich ania dzieki za linki,jednak jeszcze mozna na kogos liczyc,dziekuje wam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: pomocy IP: *.it-net.pl 09.05.05, 15:58 Ja proponuję, abyś zadzwoniła na informację (kiedyś był to nr 913, teraz zmienili-jednak pod 913 podadzą nowy!!!)i poprosiła o nr telefonu do tegoż ośrodka, podając ulicę. Ja niestety jestem poza Lublinem obecnie, dlatego póki co może zadzwoń. Pozdrawiam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś