Dodaj do ulubionych

Nowy model Lublina

IP: *.mi.gov.pl 17.05.05, 09:34
Więcej takich wiadomości.Przynajmniej tyle.
Szkoda, że upadł pomysł produkcji samochodu dostawczego LV, a gotową już
linię produkcyjną wywieziono do Anglii.
Obserwuj wątek
    • Gość: kostia Re: Nowy model Lublina IP: *.lu.pl 17.05.05, 10:22
      To mistrzostwo świata! 40 inżynierów pracowało nad zmianą siateł i lusterek, bo
      silnika narazie nie bedzie. Ludzie i czym wy się podniecacie , takie światła
      miał Żuk 50 lat temu a lusterka podgrzewane mozna kupić w każdym sklepie
      motoryzacyjnym, mogę wam tego zamówic ile chcecie! Robienie wody z mozgu. Nie te
      czasy Panowie , nie te czasy. Gdzie te zapowiadane inwestycje Panowie "Intrallowie"
    • Gość: guest Hmmm. Ciekawy jestem, czy ta Katia jest legalna... IP: *.daewoo.lublin.pl / *.daewoo.lublin.pl 17.05.05, 10:47
      Chyba zadzwonię doIBM'a i spytam....
      • Gość: eer cudo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:55
        wow!
        niewątpliwie, jak na przełom lat 70. i 80. XX wieku jest to nowoczesny i
        luksusowy model, który z pewnością wymiecie konkurencję z żukiem na czele...:)
        rewolucyjna technologia w połączeniu z przystępną ceną sprawiają, że auto to
        pojawi się w każdym PGR i, kto wie, może nawet zawojuje wymagające rynki
        radziecki i ChRL :)))
        • Gość: kostia Re: cudo! IP: *.lu.pl 18.05.05, 12:54
          Chin to cudo nie zdobędzie! nie ma szans. PGR-ów już nie ma. Ale propaganda w
          Gazecie Wyborczej jak za dawnych czasów! Tytuł artykułu sugeruje ze rewolucja
          motoryzacyjno- techniczna wkroczyła szerokimi drzwiami do Intrallu (czy jak mu tam?)
          • Gość: eer Re: cudo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:02
            ech, kostia! wiem że ZSRR nie istnieje, ale czy ty wiesz że to był tekst
            satyryczno-ironiczny?
            ech,pozdrawiam
          • Gość: eer Re: cudo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:03
            i PGR też nie istnieje oczywiście :)))
            • Gość: Wielgibolo Re: cudo! IP: *.lublin.mm.pl 18.05.05, 18:14
              Że się nie znacie na motoryzacji to rozumiem, ale że podstaw marketingu nie rozumiecie to uż mnie śmieszy
              Pozdrawiam
              • Gość: eer Re: cudo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 18:18
                no to co że marketing?
                przecież nie o to biega - marketing jest zawsze, tylko że kiedy te "chwyty"
                marketingowe opisują przestarzały produkt jakby to było nie wiadomo co, to
                wtedy śmiechu co niemiara...:)
                co nie zmienia faktu że jest to samochód dosyć dobrze sprzedający się na
                polskim rynku, na którym zresztą nie nowoczesność jest ceniona a przede
                wszystkim niska cena
                pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka