Gość: paula IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.05.05, 15:49 Że w 4 lo jest fajnie to chyba każdy wie, kto byl na dniach otwartych. A jak jest naprawde na codzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: absolwentka Re: IV LO Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:38 Jestem tegoroczną maturzystka, skonczylam IV LO i moge powiedziec ze nie zamienilabym go na zadne inne.Atmosfera jest swietna(ale byc moze bylo to uwarunkowane ludzmi od nas starszymi i tymi w moim wieku, nie wiem jak bedzie teraz), kazdy jest traktowany na rowni.Wiele rzeczy mozna sie nauczyc i oswioc z takim prawie doroslym zyciem.Nauczyciele traktuja Cie jak doroslego ale nigdy nie domowia pomocy jesli jej potzrebujesz.Nie ma zdnaego "tępienia" o czym slyszy sie w innych szkolach ani przez uczniow ani przez nauczycieli. Nauczyciele zawsze staraja sie pomoc i zrozumiec. Wiadomo, ze czasem zdarzaja sie wyjatki, ale to naprawde wyjatki(moze na niego nie trafisz );). Nie moge powiedziec zlego zdania na temat mojej szkoly i zaluje, naprawde, ze to juz koniec. No to niezle wypracowanko heh.Jesli chcesz cos jeszcze wiedziec,pytaj. POzdrawiam i polecam.pap Odpowiedz Link Zgłoś