piotr_kropotkin 14.07.02, 11:27 Słyszałem ze w Lublinie jest dużo skinów, zwłaszcza tzw. narodowców. Jak to rzeczywiście wygląda??? Jest to zjawisko masowe, uciążliwe, spotyka się ze społeczną negacją czy raczej bagatelizuje się problem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zgaga Re: Skinheady, kibole, tem podobne...od samego sły IP: 62.233.194.* 14.07.02, 15:57 piotr_kropotkin napisał: > Słyszałem ze w Lublinie jest dużo skinów, zwłaszcza tzw. narodowców. Jak to > rzeczywiście wygląda??? Jest to zjawisko masowe, uciążliwe, spotyka się ze > społeczną negacją czy raczej bagatelizuje się problem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Skinheady..... IP: 62.233.194.* 14.07.02, 15:59 piotr_kropotkin napisał: > Słyszałem ze w Lublinie jest dużo skinów, zwłaszcza tzw. narodowców. Jak to > rzeczywiście wygląda??? Jest to zjawisko masowe, uciążliwe, spotyka się ze > społeczną negacją czy raczej bagatelizuje się problem....Od samego słyszenia głowa jeszcze nie boli . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_kropotkin Re: Skinheady..... 14.07.02, 21:07 Gość portalu: zgaga napisał(a): Od samego słyszenia > głowa jeszcze nie boli . No mnie nie boli, ale co poniektórych w Lublinie co mieli bliskie spotkania 3 stopnia z osobnikami tej rasy może i boleć.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeslaw Mietki Re: Skinheady..... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.07.02, 05:04 W okolicach ul. Kosciuszki chodzi na ten przyklad lysy gowniarz z kopia klamry Waffen SS na pasie. Takie klimaty. A to centrum miasta. Kiedys bylo ich jakby wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otho Re: Skinheady..... IP: 217.97.141.* 20.07.02, 18:50 Teraz dresy są zmorą. Odpowiedz Link Zgłoś