Gość: ruiza IP: *.pronet.lublin.pl 07.06.05, 20:07 Podobno jest gdzieś w Lublinie ich sklep firmowy - czy ktoś wie, gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalafior Re: Diverse IP: *.it-net.pl 07.06.05, 20:35 Chyba na Deptaku, pod Trampem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Diverse IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 07.06.05, 21:04 deptak i olimp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eer Re: Diverse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:18 aha! czyżby początek nowego obsesyjnego wątku a`la reserved? :)) dlaczego w lublinie nie ma ...............(uzupełnić), a jeśli jest to czemu tak mało??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu-geniusz Re: Diverse IP: *.top.net.pl 08.06.05, 20:14 To moze z innej beczki..dlaczego w lublinie nie moze powstac taki park jak park oliwski w trojmiscie, kiedy zmieni sie diametralnie obraz ogrodu saskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: Diverse IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 20:17 No akurat Diverse jest. Więc wątek szybko umrze śmiercią naturalną. Swoją drogą, dlaczego u nas nie ma Reserved? Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Diverse 09.06.05, 06:03 Znowu, zaczyna sie....A tak naprawde to wg. mnie ciuchy stamtąd są sztampowe, mało oryginalne. Jezeli cos już mogłoby byc w Lbnie, to zdecydowanie The New Yorker. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Diverse IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.06.05, 16:39 Dlaczego nie ma Reserved? Otoz sklepy tej sieci dzialaja w Polsce na zasadzie tzw. franczyzy, czyli platnej licencji udzielanej przedsiebiorcom na prowadzenie sklepow pod ta marka. Wniosek? Dopoki nikt z lubelskich handlowcow/przedsiebiorcow nie zdecyduje sie zaplacic za taka licencje aby prowadzic sklep Reserved, dopoty takiego sklepu w Lublinie nie bedzie! Nikt inny laskawie go nam nie otworzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruiza Re: Diverse IP: *.pronet.lublin.pl 09.06.05, 07:44 nie wiem, czy obsesyjnego - mam ochotę na parę butów tej firmy, bo się sprawdziły i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś