vanilja 10.06.05, 17:59 Czy szanowny wojewoda podpisał w końcu projekt ostatecznego i jedynie słusznego przebiegu obwodnicy? O ile pamiętam, miało sie to stać 9 czerwca, a tu dziś cisza w eterze..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rast Re: Obwodnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:52 No właśnie jakoś mało się słyszy ostatnio o tej sprawie. Ja słyszałem, że Wojewoda będzie zwlekał z podpisaniem dokumentu aż do końca kadencji żeby się nikomu nie narazić i nie podpisze wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Re: Obwodnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:56 A ja mam wrazenie, ze drogowcy po prostu olewają Lublin, a zeby usprawiedliwic brak działan zrzucaja na Konopnice. Przeceiż północny odcinek obwodnicy, bardziej potrzebny, jest podobno już dawno uzgodniony - wiec dlaczego nie biorą sie do roboty? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugeniusz Re: Obwodnica IP: *.top.net.pl 11.06.05, 21:47 Zdecy,dowanie racja. Przebieg obwodnicy przez konopnice nie ma zadnego wplywu na inne odcinki, ktor e powinni powoli powstawac. Ale tyle rzeczy jest w budowie, wiec na lsite proponuje dolaczyc i obwodnice:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbnv Re: Obwodnica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 00:38 tak,tylko że mydlą oczy ludziom, którzy nie wiedzą co robić dalej budować, wykańczać czy szukać działki gdzieś dalej. Przecież życie w niepewności jest gorsze od życia w skrajnej nędzy. Do kurvy nędzy czekamy na męską decyzję PANIE WwOoJjEeWwOoDdOo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: Obwodnica IP: 212.182.71.* 16.06.05, 12:42 Jest proste rozwiązanie: ograniczyć ruch samochodowy porzez wysokie podatki, opłaty itp. Odpowiedz Link Zgłoś