opal-lublin 12.06.05, 11:43 Czy ktoś wie gdzie można się zgłosić na tzw. eksternistyczne (szybkie) nauki przedślubne, będę z góry wdzięczny za inforamcje [GG 128340, e-mail: opal- lublin@gazeta.pl] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Nauki przedślubne 12.06.05, 23:28 opal-lublin napisał: > Czy ktoś wie gdzie można się zgłosić na tzw. eksternistyczne (szybkie) nauki > przedślubne, będę z góry wdzięczny za inforamcje [GG 128340, e-mail: opal- > lublin@gazeta.pl] Biedaku. Nie wiesz, jak to się robi. Ale dziadostwo w tych szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Nauki przedślubne 13.06.05, 08:54 słyszałam ze w parafii na Staszica, przy szpitalu jest taki kosciol, nie wiem pod jakim wezwaniem 2 dni, ok 110zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: Nauki przedślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 08:58 Tak, tam można "zaliczyć" weekendowe nauki. Info przy kościele akademickim na KUL, sobota + niedziela od9-16, koszt 60 zł/osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: Nauki przedślubne IP: *.lublin.mm.pl 13.06.05, 09:13 Na ten temat już była nie tak dawno dyskusja na tym forum.Zadaj sobie trochę trudu i poszperaj. PS.Gdy się zgłosisz do prawie każdego księdza z odpowiednią "motywacją",będziesz miał zaliczone w ciągu jednego popołudnia. PS.2.Tak właśnie kośció przyciąga wiernych i "powiększa" grono baranków (czyt.BARANÓW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruei Re: Nauki przedślubne IP: *.mimuw.edu.pl / *.mimuw.edu.pl 13.06.05, 20:51 Widze: koscielny - popisales sie najlepiej jak potrafiles, jak widac bardzo marnie. No ale jak sam napisales kosciol chce przyciagac takze BARANOW, wiec juz wiesz gdzie powinienes skierowac swe kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bociek Re: Nauki przedślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:57 zgłoś się do Doćka na UMCS (tam Go każdy zna) albo... do mnie !!! bociek Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Nauki przedślubne 14.06.05, 13:22 Proponuje wieksze co laska i sprawa szybko, w ciagu kilku minut zostanie zalatwiona, juz tu kiedys pisalem w jaki sposob te sprawy zalatwia sie z czarnymi :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abel Re: Nauki przedślubne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:08 Brawo Dociek uznanie lapiesz .....nie powiem ze niezasluzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś