exemplarka 15.04.07, 15:27 z piegami czy bez? ;> słońce wyszło, wiele moich koleżanek nie wie, czy idąc na solarium je zakryje, czy wręcz przeciwnie... czy to ma jakies znaczenie określając atrakcyjnośc kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkm_222 Re: dziewczyna 15.04.07, 15:32 Dla mnie naturalna dziewczyna jet atrakcyjna - bez sztucznych 'dodatków' :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: dziewczyna 15.04.07, 15:34 żółta barwa wysuszonej skóry po solarce odrzuca zdecydowanie bardziej, niż kilka słodkich piegów, dodających uroku - podejrzewam... Chyba, że Ktoś lubi modę "na Leppera i Resztę Samosiębroniących";))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dziewczyna 15.04.07, 15:36 Ja tam lubię swoje piegi. Nie zauważyłam by komuś one przeszkadzały. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: dziewczyna 15.04.07, 15:46 Masz piegi?;> Kofffam Cię;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dziewczyna 15.04.07, 15:57 Mam, mam. Ale tylko na twarzy i wyłażą latem od słoneczka.:) Ale w dzieciństwie byłam typowym piegusem. Chociaż i tak nikt tego nie zauważał, bo piegi mojej siostry przebijały wszytsko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: dziewczyna 15.04.07, 16:01 Lubię takie na twarzy właśnie... coś w stylu Weroniki Rosatti;)) Mniam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dziewczyna 15.04.07, 16:06 A ja mam do nich neutralny stosunek. Chociaż przyznaję, że będąc dzieckiem, szczególnie w latach podstsawówki wcale ich nie lubiłam. Narazie zmykam wystawić nos na słońce.:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
exemplarka Re: dziewczyna 15.04.07, 15:36 wiele moich koleżanek ma całą buźkę w piegach, w ciągu roku jak się maluja to tego nie widać, ale teraz wiadomo coraz cieplej, to coraz mniej makijażu. a one swoich piegów strasznie nie lubią, tym bardziej że teraz ich coraz więcej. wam się podobają kobiety z buźkami w piegach? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: dziewczyna 15.04.07, 15:40 Nigdy w zyciu nie bylam na solarium i pewnie sie juz nie wybiore. Jakos strasznie widac, kiedy opalenizna jest sztucznie wywolana, i nie jest taka apetyczna jak naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
exemplarka Re: dziewczyna 15.04.07, 15:46 one chcą iść na solarium nie dlatego, że głupie. tylko dlatego, że z powodów swoich kompleksów na punkcie piegów są skłonne uciec aż do takiej głupoty, jak pójście na solarium. bo nie chcą już tyle się malować, skoro coraz cieplej, a na ich buziach coraz więcej piegów.. mnie nie słuchają, że pięknie wyglądają z piegami ;) dlatego spytałam Was, co na ten temat sądzicie. pomoże im to solarium? czy moze opinie na temat piegów innych ludzi? bo szkoda mi ich ;< takie fajne laski ;> a mi tu marudzą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: dziewczyna 15.04.07, 15:55 No to czyli najmądrzejsze jednak nie są - skoro z powodu piegów chcą niszczyć skórę i wyglądać, jak podrabiana chińszczyzna, co??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: dziewczyna 15.04.07, 15:58 Ja po solarium miałam więcej piegów niż zwykle. To jakiś totalny brak logiki sądzić, że opalą się miejsca tylko między piegami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
exemplarka Re: dziewczyna 15.04.07, 16:01 też tak myślę ;] chociaż solarium/ słońce miało ogolnie tak mocno opalić ich buzie, żeby zakryć piegi. tak mi to tłumaczyły ;] i muszę im wpoić jakoś do główek tych swoich pustych, że nie zostaje im nic innego jak pokochac swoje piegi, i znależć kogos, kto będzie je lubił ;) bo do tej pory żadnemu facetowi, no, z malymi wyjątkami, one nie przeszkadzały, z tego co wiem ;) dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: dziewczyna 15.04.07, 16:02 No bo tak to działa właśnie... wyłazi więcej na stałe, jak po skumulowanym słońcu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: dziewczyna 15.04.07, 16:02 Po pierwsze, nie zaslaniaj sie kolezankami, bo to juz tak stary chwyt, ze nikt ci tak naprawde nie uwierzy :-) Po drugie - no, nie jestem facetem, wiec moje zdanie malo sie bedzie dla ciebie liczylo - ale mnie piegi zachwycaja. Uwazam je za bardzo uroczy ozdobnik. Odpowiedz Link Zgłoś
exemplarka Re: dziewczyna 15.04.07, 16:16 nie zaslaniam się;] jestem chora i odwiedzily mnie te moje wariatki. i jakos wywiązala sie dyskusja na ten temat, postanowilam zaczerpnąć opinii na forum. już jest lepiej z ich samopoczuciem, lezymy we 3 na słonku i śmiejemy się z wszyskiego ;] oddajemy trochę smiechu :):) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: dziewczyna 15.04.07, 16:30 Powiedz im, zeby sie nie wyglupialy. Cale swoje nastoletnie lata marzylam o piegach, a te cholera chca je chowac :-D Odpowiedz Link Zgłoś
exemplarka Re: dziewczyna 15.04.07, 16:41 no ja też im mowie tak samo ;) ale wiesz, każda marzy o czym innym ;] teraz serdecznie przepraszamy,ale idziemy na spacerek wiosenny, może mój katar minie ;] miłego tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś