Forum   matura 2011

matura 2011

(4 wyniki)
  • Witam. Czy ktoś się orientuje, ponieważ te zasady zmieniają się z roku na rok. Przystąpiłem do wszystkich egzaminów obowiązkowych na maturze 2011, oraz wybrałem 3 nadobowiązkowe (matematyka rozszerzona, fizyka rozszerzona, angielski rozszerzony pisemny + ustny). Załóżmy że z egzaminy podstawowe mam zdane (powyżej 30%, nie istotne na ile) Angielski rozszerzony pisemny oraz ustny też zdany powyżej 30%, z fizyką to samo powyżej 30%. Ale maturę z matematyki rozszerzonej mam zdaną poniżej 30%, chc...
  • Błąd na Języku polskim, błąd na geografii. Zwykły skandal. A rząd mówi NIC SIĘ NIE STAŁO Ot III RP. Ot Polska z jej pełnymi błędów, pisanymi naprędce, żeby zarobić podręczanikami. Szkoda gadać. "Egzamin dojrzałości" dla niedojrzałych urzędników. Oblali?? TAK. Czas "spadać"
  • witam wszystkich;) czy ktoś z was wie może jak będzie wyglądać matura w 2011 roku?? Jakie przedmioty będą obowiązkowe, które będzie trzeba zdać pisemnie, które ustnie, które i tak i tak... trochę się nie orientuję w tym temacie więc proszę o szczegółowe wypowiedzi;) z góry dzięki, pozdrawiam;]
  • I jak wam poszło?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się