Gość: misiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 22:57 Nie wytrzymałem. To, co GwL ostatnio pisze woła o pomstę do nieba. 1. Zdarzenie nad Zalewm Zemborzyckim. Dziennikarska żenada. Winny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm` Re: GwL -- dno 23.06.05, 23:07 GW ma sie zamienic w tabloid o czym wspominal niedwuznacznie na lamach miesiecznika Press kilka miesiecy temu Rawicz. Agora ma stworzyc nowa gazete polityczna. Tak wiec spadek lubelskiego dodatku to powolna ewolucja, az GW zamieni sie w sliczny i kolorowy Fakt. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daddy Re: GwL -- dno IP: *.top.net.pl 25.06.05, 21:33 Dajcie spokój chłopakam, pakuja głupoty dla chleba, panie, dla chleba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: GwL -- dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 09:56 GwL jest obecnie najgorszą gazetą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: GwL -- dno IP: *.lublin.mm.pl 26.06.05, 11:53 Lubelska wkładka poszła na dno wraz ze śmiercią Wacka i przyjściem nowego szefa z Kielc, który zwolnił jednych a przywiózł (w teczce?) drugich ("swiętokrzyskich"?). I tak zamienił siekierkę na kijek. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu lolo - dno 26.06.05, 19:48 > z Kielc, który zwolnił jednych a przywiózł (w teczce?) drugich > ("swiętokrzyskich"?). I tak zamienił siekierkę na kijek. Słuchaj kmiocie, po pierwsze red. Knap z Kielc nie pochodzi, a po drugie nie ściągnął ludzi do redakcji stamtąd. Jak masz pretensje, to pisz konkrety a nie robisz pomówienia i oceniasz ex catherda. Gó..arz jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman co nie zmienia faktu...... IP: *.lublin.mm.pl 26.06.05, 22:51 że pośmierci Wacka(pozwalam sobie tak Go nazywać bo znaliśmy sie dobrze)GWL dołuje. A gó..arzem i kmiotem jesteś ty używając gó..arskich zwrotów i kmiecych argumentów. PS. A ciebie skąd ściągnął że tak ubodło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pts Re: GwL -- dno IP: *.devs.futuro.pl 26.06.05, 12:27 Cała GW to dno. Kiedyś kupowałem tylko piątkowe wydanie z racji dobrego programu TV. Lecz ktoś postanowił zmienić i to - opłakany skutek widać co tydzień w piąkowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: GwL -- dno 26.06.05, 19:23 Nie kupuję. Chyba, że w poniedziałek, ale tylko ze względu na dodatek "Praca" i Manniaka na ostatniej stronie innego dodatku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Szuwarek Re: "Nihil novi sub sole" IP: *.it-net.pl 26.06.05, 20:26 Od dawna cała GW powoli, lecz stale zniża się do poziomu tub propagandowych w stylu "Naszego Dziennika", "Najwyższego czasu" itp. a styl i profesjonalizm jej dziennikarzy coraz bardziej osiąga poziom w sam raz dla "brukowców". Takie to czasy niestety nam nastały i dlatego właśnie jakieś osiem lat temu przestałem toto kupować w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: "Nihil novi sub sole" 26.06.05, 22:41 A ja kupuję codziernnie juz od wielu lat, ze wzgledu na - moim zdaniem - dobry serwis zagraniczny. I moze dlatego dostrzegam spadek poziomu całej GW, jej postepującą tendencyjność, widać to było przy okazji niedawnej Parady Równości. Chyba sie przerzuce na Rzepę Odpowiedz Link Zgłoś