Dodaj do ulubionych

Finał sprawy z Zespołu Szkół nr 6

28.06.05, 20:00
A ten nauczyciel to robi zakupy w marketach?
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: Finał sprawy z Zespołu Szkół nr 6 IP: *.top.net.pl 28.06.05, 21:35
      Skandalem jest fakt, o którym tutaj nikt nie mówi - dlaczego w tym gimnazjum
      nie ma odpowiednich warunków do nauki i pracy, skoro wszyscy wiedzą, że trafia
      tam młodzież, która nie rokuje ukończenia szkoły masowej.
      Może radny Miturski z radnym Rybą ruszą szanowne tyłki i pofatygują się na
      Diamentową ale nie podczas wakacji a we wrześniu i zobaczą kto się tam edukuje
      i jakie warunki stworzyło nasze wspaniałe miasto dla najbiedniejszej młodzieży -
      młodzieży z głębokiej patologii, której jedyną szansą na ukończenie gimnazjum
      jest właśnie ta szkoła.
      Gratuluję dobrego samopoczucia Wydziałowi Oświaty i Wychowania UM!!

Nie wystarczy przenieść szkoły pod inny adres - jeszcze trzeba mieć pomysł i
      WOLĘ na zreformowanie jej tak, by nie była postrachem dla uczniów i nauczycieli.

• Gość: Ziuta Re: Finał sprawy z Zespołu Szkół nr 6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 22:15
        Jestem tego samego zdania. Przerzucanie uczniow ze szkoly do szkoly nic nie da.
        Szkoda mi nauczyciela, szkoda mi czasow, kiedy uczen byl uczniem a nauczyciel
        nauczycielem. Teraz podskakuje kazdy szczeniak, dobrze znajac swoje
        prawa.Smieja sie anuczycielowi w twarz. A panowie radni wymienieni przez ciebie
        maja na glowie inne problemy. Teraz zbieraja podpisy i zachodza w glowe, co by
        tu zrobic aby znowu dzialac w swietnych komisjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka