Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 01:29 Widzieliście ślub młodego Króla z dziennikarką Eriką Oley? Nawet Kulczykowie załapali sie na wesele. Chyba sfinansowali to z pieniędzy ze sprzedazy Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRÓLEWNA Re: WPROST piękny ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 02:28 on ok, ale jej to nie trawię Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: WPROST piękny ślub 29.08.05, 07:38 Hehe ludzie nie badzcie zazdrosni :) A finanse? Hmm.. A niech se finansuja nawet jenami japonskimi, czy dinarem algierskim. Ich problem. Fajna para i tyle. Szczescia zycze duzo:)I szybkiego tupotu Ksiazat w domu :))))) Odpukac,bo ja tez siem fybieram..yhym....wyjsc i zaraz nie wrcac:) Uch bedzie kolejny skandal. :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
asia.m3 Re: WPROST piękny ślub 29.08.05, 12:56 marianno ? złagodniałaś? Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: WPROST piękny ślub 29.08.05, 13:40 Ech juz dawno Asia;) Daaaawno, daawno. Ja nie...... wiesz kto:) Ja tez serdecznie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosc Re: WPROST piękny ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:13 marianna chyba się zakochała :) MIŁOŚĆ TO PIĘKNE UCZUCIE Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: WPROST piękny ślub 30.08.05, 02:04 Bosh, jakis Ty domyslny :) Jasne,ze jestem zakochana:) Gorzej Ci powiem, szczesliwie:)Jest dobrze:)A milosc eee tam,ja na jej temat, nic nie powiem, chyba prawie juz wszystko o tym powiedziano. Ja sobie tam po cichu moge pododawac:) A co do Amadeusza, rany przeciez on mi nic nie zrobil, dlaczego mialabym mu,zyczyc zle ? Ja generalnie nie zycze nikomu zle, najwyze zycze szokowej terapii przyspieszonego zmadrzenia. Po co mialabym komentowac cos w sposob niesmaczny ? Wysmiewac milosc? Wyszydzaja Ci ,ktorzy nie wiedza co to kochac. Proste nie? A dodatkowo lubilam go i lubie, bo ogolny bilans jest na plus. Tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicek Re: WPROST piękny ślub IP: 212.33.87.* 30.08.05, 12:15 Ja widzialem te fotki. Najsmieszniejsze bylo to, ze na slubie byli tzw. aferzysci, ktorych wczesniej Wprost gnebil. Odpowiedz Link Zgłoś