Gość: lub IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.05, 14:11 witam, wiecie moze jak wyglada test z prawa pracy u Liszczowej?? bo zdaje jutro i za bardzo nie wiem jak on wyglada i jak egzamin przebiega. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kościelny Re: test z prawa pracy u prof. Liszcz IP: *.lublin.mm.pl 01.07.05, 14:23 Nie wiem,czy jutro będzie egzaminowała.Ona zajęta jest ustawą o Dniu Papieża. wiadomosci.onet.pl/1123638,11,item.html A gdyby wątek "zdjętO,przytoczę tylko częściowo: Reprezentująca inicjatorów projektu Teresa Liszcz (Blok Senat 2001) podkreśliła, że jeżeli Senat podczas piątkowych obrad nie przyjmie projektu, Sejm tej kadencji nie zdąży uchwalić ustawy ustanawiającej Dzień Papieża. "Jan Paweł jest autorytetem dla całego świata, niezależnie, czy ustanowimy tę ustawę czy nie" - oświadczyła Teresa Liszcz. Jak dodała, mając na uwadze rozpoczęty proces beatyfikacyjny polskiego papieża - przyjęcie projektu ustawy "będzie jednym z cudów Jana Pawła II". Jutro chyba egzaminu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: test z prawa pracy u prof. Liszcz 01.07.05, 14:40 Przeczytałem ten artykuł... Ehh, nie ma to jak "solidarność, pokora i wyrozumiałość", których "uczył nas Jan Paweł II". Taak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kościelny Re: test z prawa pracy u prof. Liszcz IP: *.lublin.mm.pl 01.07.05, 15:01 Ja już dawno po wszelkich egzaminach. A tobie życzę,aby twoje słowo w g...no się obróciło.Oby smród ci nogi powykręcał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: test z prawa pracy u prof. Liszcz IP: *.lublin.mm.pl 02.07.05, 20:06 I co,był ten egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lub Re: test z prawa pracy u prof. Liszcz IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 11:18 byl, prezu twoje zyczenie jednak sie nie spelnilo! Odpowiedz Link Zgłoś