Dodaj do ulubionych

LUXMED - ginekolog

IP: *.inteligo.com.pl 04.07.05, 13:50
Jest tam jakiś dobry i "do ludzi"? Będę wdzięczna za radę...
Obserwuj wątek
    • zuzaeb Re: LUXMED - ginekolog 04.07.05, 14:18
      a dlaczego akurat tam? po co bulić za wizyte jeśli możesz pójść na Spokojną do
      przychodni MSWiA a tam są wspaniali lekarze.....? Pomyśl
      pozdrawiam
      • Gość: ruiza Re: LUXMED - ginekolog IP: *.inteligo.com.pl 04.07.05, 14:23
        Akurat tam, bo właśnie tam mam opiekę lekarską za darmo (refunduje mi to
        firma...
      • Gość: ania Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:58
        Tak, akurat, a lezalas w MSWiA?
        Bez "torby" na odchodne nie wydadza ci karty informacyjnej, chyba, ze cos sie
        zmienilo po tych wszystkich korupcyjnych aferach...
        • Gość: kinia Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:06
          Ja leżałam w MSWiA i złego słowa nie dam powiedzieć! Bez "torby" na odchodne dostałam kartę informacyjną. Opieka bez łapówy itd. Leżałam tam 2 lata temu dwa razy.
    • Gość: kryska Re: LUXMED - ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:21
      polecam dr swatowskiego w poniedzialki, piątki i soboty
      • Gość: minia Re: LUXMED - ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:54
        w luxmedzie to polecam dr Szymule,ale the best jest dr K.Kamiński przyjmuje na
        Fabrycznej,a w MSWiA tez slyszalam ze są dobrzy ginekolodzy
        • weana Re: LUXMED - ginekolog 04.07.05, 20:23
          Ja polecam doktora Jacka Robaka... doskonały lekarz z ludzkim podejściem,
          zyczliwy, fachowy i profesjonalny. Chodzi do niego wiele moich znajomych.
          Doktor ma nieposzlakowaną opinię. Pójdź do niego a na pewno się nie zawiedzisz.
          Naprawdę polecam.
          • ruiza Re: LUXMED - ginekolog 04.07.05, 22:37
            dziękuję za pomoc!
            • Gość: blond6 Re: LUXMED - ginekolog IP: 212.244.168.* 09.07.05, 14:14
              Ja równiez polecam dr Jacka Robaka wspaniały człowiek, uczynny, bardzo madry
              iwyrozumiały, bardzo pomocny! naprawde swietny ginekolog!bardzo polecam!!
      • Gość: ma_ma Re: LUXMED - ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 10.07.05, 17:33
        Swatowski może jest i dobry, ale jak będziesz chciała począć dziecko, to każe
        ci je potem na żywca rodzić, tak jak swojej żonie. Co najwyżej zafunduje ci
        głupiego jasia jak głupiej Jasi.
        • gusiec1 Re: LUXMED - ginekolog 15.07.05, 11:57
          ja na dr swatowskiego złego słowa nie dam powiedzieć. Jest fanatastyczny!
          Leczyłam się w związku z różnymi nieprawidłowościami i niepłodnością przez ponad
          dwa lata na Lubartowskiej (wynik; 20 kg nadwagi, zero efektów, dół psychiczny).
          W marcu wybrałam sie do niego po raz pierwszy (namiar wzięłam z jakiegoś forum).
          Teraz mamy lipiec a ja jestem trzeci miesiąc w ciąży :)))))))))).
          • michal19762 Re: LUXMED - ginekolog 13.09.05, 09:29
            Ja polecam z LUXMEDU dr Zakrzewska.Jest ordynatorka w Świdniku w szpitalu.Ja
            jestem z niej zadowolona.Prowadzi moja ciaze i jest ok.Pozdrawiam.
    • katiuszka78 Re: LUXMED - ginekolog 09.07.05, 15:39
      Pani dr Chołubek, żona dra Chołubka z Kraśnickich - bardzo miła i delikatna,
      zainteresowana pacjentem, na pierwszej wizycie przeprowadzila wywiad tak jak gin
      powienien to zrobić, polecam (przyjmuje tez w Klinice Rozrodczości i Andrologii
      na Staszica)
      • Gość: ruiza Re: LUXMED - ginekolog IP: *.inteligo.com.pl 12.07.05, 15:35
        jeszcze raz dziękuję! już byłam u dr Robaka i po pierwszej wizycie jestem
        zadowolona:-))
    • Gość: Justa Re: LUXMED - ginekolog IP: *.lublin.mm.pl 12.12.05, 11:47
      Polecam dra Dariusza Swatowskiego, bardzo kompetentny lekarz, dokładnie
      odpowiada na pytania, uspokaja. Jestem jego pacjentką od ponad roku, a od 3
      miesięcy prowadzi moją ciążę. Swietny specjalista, doskonale zna sie na
      odczytywaniu USG, a przy tym z humorem wprowadza miłą atmosferę podczas
      wizyty...Polecam go....
    • monjan Re: LUXMED - ginekolog 12.12.05, 12:08
      juz moglas sie powstrzymac i z pracy nie pisac....
      • gosiaczek1971 Re: LUXMED - ginekolog 04.02.06, 17:29
        Dariusz SWATOWSKI!! to naprawdę świetny lekarz!!! Uwierzcie mi.. Przeszłam w
        swoim życiu kilkunastu ginekologów i żaden nie potrafił ani pomóc ,ani trafnie
        postawić diagnozy , ani leczyc... Swatowski to przede wszystkim lekarz z
        INTUICJĄ, daleko mu do rutyniarstwa.... do każdej pacjentki podchodzi
        indywidualnie...
        Świetnie czyta USG, a poza tym jest doskonałym chirurgiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka