Gość: forszmak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 07:52 Jak to jest że w lubelskich kantorach zawsze są najgorsze ceny w kraju? Na dokładkę we wszystkich jednakowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezu Re:kantory 12.07.05, 08:05 Wcale nie najgorsze, zajedź do Rzeszowa to zobaczysz :-) Nie są też dokładnie jednakowe. Co prawda klasy Krakowa się w Lublinie nie spodziewaj, dla pocieszenia powiem, że znam 3 osoby które w krakowskich kantorach zostały po prostu oszukane. Mam też znajomego z zagranicy, który to samo miał w Warszawie, ale stoilcy nawet komentować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forszmak Re:kantory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:52 Nie wyobrażam sobie, że w kantorach mogą oszukiwać. Chodzi mi o ceny, które są kiepskie. Popatrz: www.baksy.pl lub na waluty Onetu. Wymiany staram się dokonywać właśnie w Krakowie lub Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaco Re: lubelskie kantory IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 11:44 Ludzie!!!! Trzeba sie targować!!!! Ja zawsze to robie i zawsze mi podbijają o kilka groszy jak sprzedaje dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forszmak Re: lubelskie kantory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 14:12 np dzisiaj cena sprzedaży USD Kraków 3,39 Warszawa 4,44 Lublin 4,48 Masz rację wszędzie można 2 grosze utargować. Odpowiedz Link Zgłoś