Dodaj do ulubionych

Policja w Urzędzie Marszałkowskim

14.07.05, 23:15
No to ładnie! Znów Rękas wkroczył do akcji :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.exel.pl 14.07.05, 23:20
      Z TRESCI WYNIKA,ŻE ZARZĄD NIEZNA PRAWA. ALE NARESZCIE RADNY RĘKAS COŚCHCE
      ZROBIĆ DLA TEGO REGIONU. PANIE BENDER SKONCENTRUJ SIĘ NA WYBORACH DO SEJMU,
      DAJ ZYĆ MŁODYM ICH WIEDZY I ZARADNOŚCI...
    • Gość: landszaft cóż to musiał być za widok! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:29
      Miszczuk szarpiący Rękasa :D
    • Gość: ja pier...ole Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:51
      Miszczuk i Rękas w śmiertelny uścisku spleceni, ale widac mistrzowskie uniki
      pozwoliły Rekasowi uniknąć uścisku smierci. Swoją drogą ja pierd..olę ale jaja
      co tam Boniecki co tam MTL tu jest Meksyk tu jest kabaret? Ale jaja. czy
      policja była uzbrojona , czy były psy, czy były armatki wodne??? Ja Cie sune
      ale sie dzieje.A tak serio ?1 Śmiech, przerażenie, wstyd. Taka koalicja no no .
      A co bedzie jak Jakubaszek przyniesie bron bo podobno mysliwy? Ja p.............
      • Gość: mysliwy Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.umcs.lublin.pl 15.07.05, 07:46
        co z tego , ze ma bron on strzela takl jak pracuje a jak pracuje to widac
    • Gość: Stan Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 07:13
      No to mamy kolejny popis K-rę(-kasa)-tasa. Gratulacje !.
      • Gość: ajatam Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.umcs.lublin.pl 15.07.05, 07:48
        a ja tam bylem i widzialem i by;lo to tak .......... a potem szyscy się
        rozeszli i zyli dlugo i szcesliwie.
    • Gość: Kasia Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.symboliczna.net 15.07.05, 08:29
      Panu Rękasowi znowu pomyliły się kompetencje. Jak był przewodniczącym i miała
      być sesja jego odwołania to nie chciał zwołać sesji. Teraz mówi, że nie może
      wykonywać mandatu radnego. A gdzie jest tak, że każdy radny może sobie robić co
      chce i uzywać pieczęci. Może wreszcie ktoś zrobi z tą szumowiną porządek.
      • Gość: jamorek Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 15.07.05, 21:37
        to jest dopiero heca jeżeli rękas w tej koalicji gra pierwsz skrzypce to
        gratuluję tow.bendera,tow.wojtas,tow.dudziok,i innych szumowin - przecież
        wielbiliście rękasa jak bożka bo potrzebny był głos jego i kowalki a teraz
        wojtas ćwierć marszałek muwi do tow. be łoj nie ładnie towarzysze nieładnie
        grocie i w majtki srocie HEJ - BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
    • Gość: lubek Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.it-net.pl 15.07.05, 09:28
      a lublinowi gratulujemy rekasa!!!:)
      • Gość: kasia Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.top.net.pl 18.07.05, 12:34
        No i Dziennik Wschiodni doniósł,że Wojtas jednak się sprzedał - przywrócił
        Bońka na stołek dyrektorski.

Rękasek zadowolony??
        Koalicja uratowana?
    • Gość: obserwator Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:16
      Na tym nie koniec koalicyjnych przepychanek. Ponownie stanela sprawa dyrektora
      Teatru Muzycznego, Zenona Poniatowskiego. Z tego co udalo mi sie ustalic
      postawiono mu warunek- albo powroci Boniecki jako dyrektor artystyczny, albo
      Poniatowski zostanie wyrzucony (dyrektor jako artystycznego zglosil miesiac temu
      Pszonke- zarzad wojewodztwa sprawe zignorowal). Teraz jednak do akcji wkroczyl
      kolega Bonieckiego, niejaki... Rekas! Zagrozil, ze jezeli obecny zarzad nie
      wprowadzi ponownie do teatru Bonieckiego, to on zrobi wszystko, aby wojewodzka
      koalicja rozpadla sie na kawalki. Poniatowskiego wzywano w tej sprawie do urzedu
      i najpierw grozono, a pozniej proszono o ratowanie "koalicji" dla dobra
      wojewodztwa. Wiem, ze dyrektor odmowil. Trudno sie dziwic. Akurat ten czlowiek
      politycznej szmaty z siebie nie zrobi. Byc moze przyplaci to glowa.
      Gratuluje lubelszczyznie wybitnej klasy politycznej.
    • Gość: Jozek46 Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.lub73.int.pl / *.int.pl 16.07.05, 06:50
      Niech wreszcie wojewoda podejmie raz męską decyzję w sprawie sejmiku i pogoni
      te chołotę do diabła ,bo to jest lekceważenie wyborców.Oni wszyscy się zajęli
      wyłącznie swoimi sprawami!!!
      • Gość: zibi Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.it-net.pl 16.07.05, 14:46
        o jakich wuborcow chodzi bo nie czaje???
        przeciez sami se rekasa wybrali!!!
        a kto to jest warchulski bo nie czaje kolesia???
    • Gość: Go Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.chello.pl 16.07.05, 11:58
      Q..wa kiedy te wybory?
      • Gość: dra Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 21:58
        Brawo!
    • Gość: gra Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:28
      To prawda.
      • Gość: oby-watel Re: Policja w Urzędzie Marszałkowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:26
        Co z tą policją? Kazała oddać pieczątki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka