Dodaj do ulubionych

Rykoszetem w dzieci

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:54
To jest właśnie działanie na rzecz promocji najbiedniejszego regionu w
wykonaniu tercetu Samoobrona, PSL, SLD. Podkański Czarzastym lubelszczyzny !!!
Wstyd mi, że mamy takie władze na czele regionu...
Obserwuj wątek
    • raczek21 Re: Rykoszetem w dzieci 20.07.05, 22:38
      Kochani parafianie. Bardzo szanuję pracę i trud rolnika - ale kto wybrał kmiota
      Podkańskiego do sejmu, do europarlamentu - teraz nie płaczcie. Rządzi KMIOT
      wszystkich KMIOTÓW. (...) kabaretowe niedomówiątko
      • Gość: jo Re: Rykoszetem w dzieci IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 21.07.05, 07:26
        Ja myślę,że te epitety to za mało,przecież zpromocją regionu w Brukseli jest to
        samo.Pieniądze są ale na kampanię kszysia - czyt.żdziniowego a nie jakieś tam
        bzdurne województwo,jakieś tam "ruskie" - przepraszam dzieci.To jest pryszcz tu
        potrzeba promocji łopaty,krzysia i innych przydupasów z zeniem z opola na czele.
        To jest nasza demokracja,to mu]yśmy takich debili wybrali i mamy coś my
        chcieli.Kolejna kompletna kompromitacja nas ludzi lubelszczyzny przez bandę
        pseudodziałcy
    • Gość: cham z psl Re: Rykoszetem w dzieci IP: *.exel.pl 21.07.05, 06:40
      no i mamy kolejny przykład pieknego zachowania wojtasa, tak jak wszystko co
      robi zarzad wojewodztwa, jezeli nie lezy to w interesie wojtasa a teraz i
      jakubaszka to zapomnijmy ze ma J A K Ą K O L W I E K szanse powodzenia, buta,
      prwywata, brak kompetencji, arogancja i brak słów... ale jak to mówią nie ma
      tego złego co by na dobre nie wyszło, nawet biedne dzieci zostawi bez pomocy,
      kompromitujac polske i województwo, zarzad wojewodztwa ( w ktorym sa
      przyzwoici ludzie ) ale bez prawa głosu no i siebie MARSZAŁKA z PSL . Kiedyś
      cała polska walczyla z czerwoną zarazą dziś całe województwo musi walczyć z
      ZIELONĄ ZGNILIZNĄ. Do czasu do kiedy na 428 pracowników urzędu
      marszałkowskiego 346 to pracownicy z nadania PSL albo makarewicza i wojtasa to
      takie bedziemy mieli uczynki i tak bedziemy wygladać w oczach europy, kraju, i
      co najgorsze w oczach niewinnych nie rozumiejacych polityki biednych głodnych
      małych dzieci, wojtas jestes wielki na na stercie g...a
      • Gość: ela Re: Rykoszetem w dzieci IP: *.resetnet.pl 21.07.05, 06:58
        dokonałabym małej poprawki w tym tekscie, moim zdaniem jest to najwieksze
        g...o na stercie gnoju, dziękuję.
        • Gość: macio to co sie dzieje od dawna w zarzadzie .. IP: *.pl / *.devs.futuro.pl 21.07.05, 07:33
          ... wojewodztwa przekracza granice dobrego smaku, brak slow. A sw. babcia
          mowila jesli synu nie wiesz jak sie zachowac to zachowaj sie przyzwoicie.
          Stara, dobra, przedwojenna szkola.
          Jednak nie dziwie sie tym wszystkim rekasom, zdiskom, wojtasom, zlomancow. To
          sa chamy i buraki, ktore prostactwo i chamska chytrosc wyssaly z mlekiem matki.
          To jak sie maja zachowywac. To ich naturalny stan.
      • Gość: tak Re: Rykoszetem w dzieci IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 21.07.05, 07:31
        ja jestem z PSL-u ale wstydzę się, że mam takich debili kolegów.Ten zarząd
        województwa przekroczył granicę absurdu i gówna, bo to co wyprawia wojtas czyli
        podkański przekracza stukrotnie egidę pietrzaka. Ten kabaret należ przeciąć bo
        to chocholi taniec.
        MĄDRZY LUDZIE W WOJEWÓDZTWIE RADNI ZRÓBCIE COŚ Z TĄ BANDĄ JA WAS BŁAGAM I
        PROSZĘ!
    • Gość: mzl głosujcie dalej na chamów ze wsi !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:01
      głosujcie dalej na chamów ze wsi i dewotki z lpr-u to daleko nasze województwo
      zajedzie !!!!
    • Gość: Stan Re: Rykoszetem w dzieci IP: 80.51.249.* 21.07.05, 10:42
      A mówiłem, po co Wam ten warcholski!
    • Gość: MYSZKA MIKI Ale fajnie, ja cię pędzę!!! IP: *.nat.renicom.pl 21.07.05, 17:06
      JESTEM DUMNA Z TEGO, ŻE MIESZKAM NA LUBELSZCZYŹNIE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka