Gość: Aleksander IP: *.Interpl / 217.17.41.* 21.07.05, 02:33 Ale śmiać mi się chce jak słyszę że nie macie airportu. Łu wos w Lublynie ni do pomyślino. A my, pany, w Rzeszowie to stylica wschodu. Co wy na to, panowie? Ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 02:35 A to żeś sie rossarian wymęczył. Mam znów zapodać twój adres czy sam sobie pójdziesz spamerze?! Wracaj na wieś bo cie ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.Interpl / 217.17.41.* 21.07.05, 02:37 O 3 w nocy nawet judaszu tu siedzisz? Już nawet Lublin zarządzasz? Anymatur foruuum sie znalozł. Do widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 02:39 Żegnam i radzę opuścić portal Gazeta.pl, znajdź sobie coś na onecie "bohaterze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkso Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.eranet.pl 21.07.05, 13:57 ty (prezu) tez opusc ten portal i idz gdzies gdzie nie bedziesz zanudzal swoimi dziecinnymi zabawami. Zegnam cie i wiecej sie tu ne pokazuj! Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:13 jeszcze tobie brakuje blokady IP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkso Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.eranet.pl 21.07.05, 17:33 Dziecko, nie strasz, bo nawet nie wiesz o czym piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdh Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.07.05, 08:12 u nas są tacy co im wystarczą pociągi do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
halevi a co to jest Lublyn? 21.07.05, 10:17 czy może w Rzeszowie tak "egzoticznie" wymawiacie "i"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: a co to jest Lublyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:07 Przyznaje rację co do wyższości Rzeszowa nad Lublinem. Chyba nie wszyscy widzieli odnowioną starówkę w Rzeszowie? Mogłaby stanąć do konkursu z Krakowem lub Toruniem. Po drugie, co lepsi lekarze wyjeżdżają do Rzeszowa z Lublina - chyba nie bez przyczyny? Nie wspomnę o tym,że w Rzeszowie pierwsze hipermarkety były w latach, kiedy w Lublinie nie za brdzo orientowano się , co to takiego... Mieszkam w Lublinie, ale nie jestem lokalną patriotką. Pójde tam,gdzie będzie można utrzymac rodzinę. Moze i do Rzeszowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadafi Re: a co to jest Lublyn? IP: *.bin-laden.cc 21.07.05, 12:03 Gość portalu: Anka napisał(a): > Przyznaje rację co do wyższości Rzeszowa nad Lublinem. Chyba nie wszyscy > widzieli odnowioną starówkę w Rzeszowie? Mogłaby stanąć do konkursu z Krakowem > lub Toruniem. Po drugie, co lepsi lekarze wyjeżdżają do Rzeszowa z Lublina - > chyba nie bez przyczyny? Nie wspomnę o tym,że w Rzeszowie pierwsze hipermarkety > > były w latach, kiedy w Lublinie nie za brdzo orientowano się , co to takiego... > > Mieszkam w Lublinie, ale nie jestem lokalną patriotką. Pójde tam,gdzie będzie > można utrzymac rodzinę. Moze i do Rzeszowa... lol, fajna prowokacja :D zwlaszcza ze Makro i Leclerc już po pare razy urodziny miały zanim w Rzeszowie Tesco zbudowano Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 12:37 a gdzie pierwszy raz pasły sie kozy? gdzie był pierwszy wychodek w mieszkaniu co za buracka dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: a co to jest Lublyn? IP: *.it / *.it-net.pl 21.07.05, 14:39 Was chyba glowy bola !!!W rzeszowie jest tylko 150000 tysiecy ludzi a wlublinie 380000,w rzeszowie sa 2 hipermarkety,dop[iero teraz otworzono makro,u nas sa 4,makro bylo drugie w polsce,mamy Galerie Centrum a te wsiokli nie,mamy rowniez 2 uniwerki,jedyne miasto w poslce,a w rzeszoaie niedawno cos zrobili,mamy teatry,nawet muzyczny w kotrym sa operetkii opery i musicale,a w rzeszowie jeden teatrzyk dramtyczny smieszny w swoim poziomie,nie oszukyujmy sie.lotnisko tam moze i maja ale nic poza tym.filharmonie to tez w rzeszowie maja,swietna stara smiersdzaca komuna.ludzi.a ta starowka ich jak w malej miescinie kamienice gora jednopietrowe!!u w lublinie wiecej knajp.wiecej studentow i normalnych ludzi!!!a nie jak w tej wsi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 14:54 169 000 i 356 000 w Lublinie. W Rzeszowie jest 6 hipermarketów, powstaje Real i Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 14:55 Poza tym myślę że wiesz jak może skończyć się takie obrażanie ludzi. Nikt nie jest anonimowy, wbrew pozorom. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:14 Ludzie uspokujcie się. Ten wątek to prowokacja dziada z Rzeszowa który już tu nie zajrzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:23 No tośmy się nie zrozumieli - jestem mieszkanką Lublina aczkowliek nie zakochaną w tym mieście. I 13 lat temu jeżdziłam czesto do Rzeszowa, aby złapać trochę wielkiego świata, czyli pobuszowac w marketach. Nie bądx Kadafi takim lokalnym patriotą, bo tak się składa,że w okolicznych duzych miastach /Zamość, Rzeszów/ jest gdzie popływac i gdzie "połazić" i co pooglądać, a tu - nie ma. No,pomijając kontrowersyjną wystawę, która jest po prostu śmieszna w swojej nazwie, treści i wilekości. Odpowiedz Link Zgłoś
sunflower_rz Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:56 I dla waszej wiadomości - post nr 1 nie jest napisany z rzeszowskiego IP. To prowokacja, prawdopodobnie kogoś z Lublina. To że dajecie się nabierać jest dziwne. Myślałem że niektórzy zmądrzeli po tym co się niedawno działo. Odpowiedz Link Zgłoś
prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 15:04 Nikt się nie daje nabrać a pana imieniem Aleksander już przegnałem. Wątek ulega degradacji, jego autor sie tu nie pojawi, gwarantuje, a jeśli nawet to długo nie popisze, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
geysir Prowincja 21.07.05, 15:13 Tak sobie myślę, że... PROWINCJA wbrew pozorom jednak nie jest pojęciem geograficznym, lecz MENTALNYM. Chyba nie warto toczyć tej gry w "Moje Lepsze", bo może za bardzo ujawnić kto jest z prowincji, a kto z niej nie jest - niezależnie od manifestowanej miłości do danego miasta. Rzeszów to Galicja - inna historia i zupełnie inna mentalność. Jeśli to nie przeszkadza to zacznijmy się porównywać do Kualalumpur, Reykjaviku albo Watykanu - dlaczego nie? Może nawet przelicytujemy liczbą hipermarketów? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:19 no bo jestem z tej prowincji. I nie mam z tego powodu kompleksów. Po prostu mieszkam w najbidniejszym rejonie Europy, nie mam szans na przeniesienie się gdzie indziej i koniec. I staram się żyć tu jak najlepiej i jak najuczciwiej, bo jestem inteligentnym człowiekiem, który potrafi sie dostosowac do wymogów środowiska, w którym żyje. Odpowiedz Link Zgłoś