Dodaj do ulubionych

Lublyn chce lotniska! Nawet!

IP: *.Interpl / 217.17.41.* 21.07.05, 02:33
Ale śmiać mi się chce jak słyszę że nie macie airportu.
Łu wos w Lublynie ni do pomyślino.
A my, pany, w Rzeszowie to stylica wschodu.
Co wy na to, panowie? Ha ha.
Obserwuj wątek
    • prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 02:35
      A to żeś sie rossarian wymęczył. Mam znów zapodać twój adres czy sam sobie pójdziesz spamerze?! Wracaj na wieś bo cie ...!
      • Gość: Aleksander Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.Interpl / 217.17.41.* 21.07.05, 02:37
        O 3 w nocy nawet judaszu tu siedzisz? Już nawet Lublin zarządzasz?
        Anymatur foruuum sie znalozł.
        Do widzenia!
        • prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 02:39
          Żegnam i radzę opuścić portal Gazeta.pl, znajdź sobie coś na onecie "bohaterze".
          • Gość: rkso Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.eranet.pl 21.07.05, 13:57
            ty (prezu) tez opusc ten portal i idz gdzies gdzie nie bedziesz zanudzal swoimi
            dziecinnymi zabawami.

Zegnam cie i wiecej sie tu ne pokazuj!
            • prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:13
              jeszcze tobie brakuje blokady IP?
              • Gość: rkso Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.eranet.pl 21.07.05, 17:33
                Dziecko, nie strasz, bo nawet nie wiesz o czym piszesz!
    • Gość: sdh Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 21.07.05, 08:12
      u nas są tacy co im wystarczą pociągi do Warszawy
    • halevi a co to jest Lublyn? 21.07.05, 10:17
      czy może w Rzeszowie tak "egzoticznie" wymawiacie "i"?
      • Gość: Anka Re: a co to jest Lublyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:07
        Przyznaje rację co do wyższości Rzeszowa nad Lublinem. Chyba nie wszyscy
        widzieli odnowioną starówkę w Rzeszowie? Mogłaby stanąć do konkursu z Krakowem
        lub Toruniem. Po drugie, co lepsi lekarze wyjeżdżają do Rzeszowa z Lublina -
        chyba nie bez przyczyny? Nie wspomnę o tym,że w Rzeszowie pierwsze hipermarkety
        były w latach, kiedy w Lublinie nie za brdzo orientowano się , co to takiego...
        Mieszkam w Lublinie, ale nie jestem lokalną patriotką. Pójde tam,gdzie będzie
        można utrzymac rodzinę. Moze i do Rzeszowa...
        • Gość: Kadafi Re: a co to jest Lublyn? IP: *.bin-laden.cc 21.07.05, 12:03
          Gość portalu: Anka napisał(a):

> Przyznaje rację co do wyższości Rzeszowa nad Lublinem. Chyba nie wszyscy
          > widzieli odnowioną starówkę w Rzeszowie? Mogłaby stanąć do konkursu z
          Krakowem
          > lub Toruniem. Po drugie, co lepsi lekarze wyjeżdżają do Rzeszowa z Lublina -
          > chyba nie bez przyczyny? Nie wspomnę o tym,że w Rzeszowie pierwsze
          hipermarkety
          >
          > były w latach, kiedy w Lublinie nie za brdzo orientowano się , co to
          takiego...
          >
          > Mieszkam w Lublinie, ale nie jestem lokalną patriotką. Pójde tam,gdzie będzie
          > można utrzymac rodzinę. Moze i do Rzeszowa...

lol, fajna prowokacja :D
          zwlaszcza ze Makro i Leclerc już po pare razy urodziny miały zanim w Rzeszowie
          Tesco zbudowano

• irish76 Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 12:37
          a gdzie pierwszy raz pasły sie kozy?
          gdzie był pierwszy wychodek w mieszkaniu

co za buracka dyskusja
        • Gość: jaaa Re: a co to jest Lublyn? IP: *.it / *.it-net.pl 21.07.05, 14:39
          Was chyba glowy bola !!!W rzeszowie jest tylko 150000 tysiecy ludzi a wlublinie 380000,w rzeszowie sa 2 hipermarkety,dop[iero teraz otworzono makro,u nas sa 4,makro bylo drugie w polsce,mamy Galerie Centrum a te wsiokli nie,mamy rowniez 2 uniwerki,jedyne miasto w poslce,a w rzeszoaie niedawno cos zrobili,mamy teatry,nawet muzyczny w kotrym sa operetkii opery i musicale,a w rzeszowie jeden teatrzyk dramtyczny smieszny w swoim poziomie,nie oszukyujmy sie.lotnisko tam moze i maja ale nic poza tym.filharmonie to tez w rzeszowie maja,swietna stara smiersdzaca komuna.ludzi.a ta starowka ich jak w malej miescinie kamienice gora jednopietrowe!!u w lublinie wiecej knajp.wiecej studentow i normalnych ludzi!!!a nie jak w tej wsi!!!!
          • sunflower_rz Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 14:54
            169 000 i 356 000 w Lublinie. W Rzeszowie jest 6 hipermarketów, powstaje Real i
            Auchan.
            • sunflower_rz Re: a co to jest Lublyn? 21.07.05, 14:55
              Poza tym myślę że wiesz jak może skończyć się takie obrażanie ludzi. Nikt nie
              jest anonimowy, wbrew pozorom.
    • prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:14
      Ludzie uspokujcie się. Ten wątek to prowokacja dziada z Rzeszowa który już tu nie zajrzy
      :-)
      • Gość: Anka Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 14:23
        No tośmy się nie zrozumieli - jestem mieszkanką Lublina aczkowliek nie
        zakochaną w tym mieście. I 13 lat temu jeżdziłam czesto do Rzeszowa, aby złapać
        trochę wielkiego świata, czyli pobuszowac w marketach. Nie bądx Kadafi takim
        lokalnym patriotą, bo tak się składa,że w okolicznych duzych miastach /Zamość,
        Rzeszów/ jest gdzie popływac i gdzie "połazić" i co pooglądać, a tu - nie ma.
        No,pomijając kontrowersyjną wystawę, która jest po prostu śmieszna w swojej
        nazwie, treści i wilekości.
        • sunflower_rz Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 14:56
          I dla waszej wiadomości - post nr 1 nie jest napisany z rzeszowskiego IP. To
          prowokacja, prawdopodobnie kogoś z Lublina. To że dajecie się nabierać jest
          dziwne. Myślałem że niektórzy zmądrzeli po tym co się niedawno działo.
          • prezu Re: Lublyn chce lotniska! Nawet! 21.07.05, 15:04
            Nikt się nie daje nabrać a pana imieniem Aleksander już przegnałem.
            Wątek ulega degradacji, jego autor sie tu nie pojawi, gwarantuje, a jeśli nawet to długo nie popisze, kropka.
    • geysir Prowincja 21.07.05, 15:13
      Tak sobie myślę, że...
      PROWINCJA wbrew pozorom jednak nie jest pojęciem geograficznym, lecz MENTALNYM.

Chyba nie warto toczyć tej gry w "Moje Lepsze", bo może za bardzo ujawnić kto
      jest z prowincji, a kto z niej nie jest - niezależnie od manifestowanej miłości
      do danego miasta.

Rzeszów to Galicja - inna historia i zupełnie inna mentalność. Jeśli to nie
      przeszkadza to zacznijmy się porównywać do Kualalumpur, Reykjaviku albo
      Watykanu - dlaczego nie? Może nawet przelicytujemy liczbą hipermarketów? Kto
      wie?
      • Gość: Anka Re: Prowincja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:19
        no bo jestem z tej prowincji. I nie mam z tego powodu kompleksów. Po prostu
        mieszkam w najbidniejszym rejonie Europy, nie mam szans na przeniesienie się
        gdzie indziej i koniec. I staram się żyć tu jak najlepiej i jak najuczciwiej,
        bo jestem inteligentnym człowiekiem, który potrafi sie dostosowac do wymogów
        środowiska, w którym żyje.
        • _aaa_ Re: Prowincja 21.07.05, 15:53
          no a co na to wszystko Kelce?:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka