prezu 22.07.05, 22:26 Jednak miałem rację, zmieniając zdanie o abp Życińskim. To naprawdę świetny człowiek. -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezu Re: W kolorach tęczy 22.07.05, 23:41 No i ze zmienionym tytułem wchodzimy na forum:-) Otóz popieram zdanie abp Życińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tfffuuuuuu Krasne IP: *.devs.futuro.pl 23.07.05, 05:46 pewnie pojechał nasycić tłusty brzuch jadłem/darmowym/ i a oczy nagością.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede A dlaczego,jełopie, własne fobie, urojenia i chęci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 14:15 przenosisz na innych? Dlaczego mierzysz innych swoją zboczoną miarą? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatyk80 Re: W kolorach tęczy 24.07.05, 14:34 Ojej, znowu Życiński. Nasz arcybiskup nie potrafi nawet poprowadzić dobrze mszy ekumenicznej (przykładem mogłaby być msza w intencji Ojca Świętego na zamku). O pewnych sprawach wolę nie pisać, bo widzę w Życińskim zwykłego grubasa, który lubi brać w łapę kasiorę. Nie zawsze tytuł danego człowieka świadczy o prawdziwej wierze, wiedzy i kulturze. Nie jestem przeciwko Życińskiemu. Mam jednak wrażenie, że facet za dużo sobie wyobraża. Działa to na zasadzie - Życiński zmienia cały świat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos lubi chlopców, jak były kanclerz PRZYTUŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:29 lubi tych oto pieknych i zadbanych. Fu wstydze sie nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatyk80 Re: lubi chlopców, jak były kanclerz PRZYTUŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:32 ...heh, a jak dziubek zawsze układa kiedy mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarni na ksieżyc! tak czy inaczej rzygać się chce IP: *.devs.futuro.pl 24.07.05, 19:22 więcej takich arypasterzy i o Kościele przeczytamy tylko w książkach, ze tez go nikt nie pogodni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetowiec Re: W kolorach tęczy IP: *.lublin.mm.pl 24.07.05, 21:37 Ooooo to stypendia sponsorowane sa przez Palikota? Nie spodziewalem sie tego. To chyba naprawde jest swietny człowiek. Chyba na niego zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś