jetbang 12.08.02, 18:46 Czy ktoś mógłyb mi napisać w jaki sposób rozmnażają się ślimaki, takie czarne w łatki bez skorupki i jak sie nazywają??? Widziałem wczoraj jak dwa ślimaczki bardzo dziwnie sie zachowywały!!! Były bardzo szybkie. SZOK!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryża małpa Re: ślimaki IP: *.lublin.mm.pl 12.08.02, 20:59 Z tego co pamietam ze szkoły to ślimaki są obojnakami - spotykają się dwa ślimaki i umawiają się , który bedzie chłopcem a który dziewczynką. Co do spraw technicznych to niestety nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: ślimaki IP: 212.244.252.* 13.08.02, 08:45 To nie pomrowiki przypadkiem są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: ślimaki IP: *.lublin.mm.pl 13.08.02, 11:18 Pomrowiki, a jakże!!Uwielbiam je , zwłaszcza takie jaskrawo niebieskie co w Bieszczadach mieszkają. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ślimaki 13.08.02, 12:49 Upewnie się: takie co pod kamieniami i płytami co będąc dziecięcem podnosiłam do góry, mieszkają? Odpowiedz Link Zgłoś