Dodaj do ulubionych

Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił

26.07.05, 21:30
Także tak. Kurczuk może sobie gadać, a my red.Mielcarka i resztę goraco zachęcamy do dalszego rozwiązania sprawy.

--
Obserwuj wątek
    • Gość: krystyna1 Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.it-net.pl 26.07.05, 21:34
      Muszę przyznać że teksty pana JB są coraz lepsze. A co do Kurczuka to sprawa jeszcze nie jest taka prosta. Ale wiecie wszyscy, że jest on słynnym prawnikiem?
      no... :-)
      • Gość: Jacek Re: Kurczuk: krytyki wyborców nie stłumił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:22
        SLD to w koncu partia słynnych prawników pani Krystyno taki jeden z tych
        prawników zostanie prezydentem :) :) ale poważnie tekst pana JB są jak zwykle
        tendencyjne i pisane pod zamówienie. Nikt z tym nic nie poradzi, więc my jako
        czytelnicy mozemy tylko ubolewać. Co do Kurczuka to coż mam nadzieję, ze
        wyborcy również umożą jego senatorsko-poselski żywot. O ile mnie pamieć nie
        myli to pan Kurczak jako Minister Sprawidliwości przed komisją Nałecza przyznał
        wiedział o łapówce Rywina. Niestety nie wpadł ten wybitny prawik na to by
        zgłosić do prokuratury wniosek o wszczęcie postępowania w sprawie. Mam
        nadzieję, ze wyborcy nawet lewicy, bo u nich obserwuję niestety wysoki
        współczynnik tolerancji na przekręty ominą szerokim łukiem nazwisko tego pana.
        Zyczę by mieli odwagę i wiarę oddać głos na panią Sierakowską a nie liste SLD
        gdzie każdy głos może pomoć takiemu Kurczukowi znaleźć sie w Sejmie.
        Lubelszczyznie szczerze życzę lepszych posłów w przyszłej kandencji.
        • Gość: Placek Re: Kurczuk: krytyki wyborców nie stłumił IP: *.umcs.lublin.pl 28.07.05, 12:47
          Jacku popieram. Pana Kurczuka należy wyciąc z list co ten człowiek zrobił
          dla naszego regionu jako poseł ano nic . Omijamy Go z daleka.
    • Gość: antyLSD Kurczuk krytyki nie tłumił - tylko ją zdusił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:19
      Nikt mu nie podskoczy: ani Olejniczak, ani redaktor z DW ani nikt inny. Kurczuś
      dzieli rządzi i straszy i zamiast się kurczyć to się powiększa jak hydra. Bleeeeee
    • Gość: Zadowolony Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:30
      Ach jak boli serce - niektórych. Brawo Grzesiek jestem z Toba i napewno
      zagłosuje na Ciebie bo jestes mocny. Pieski kundelki niech szczekają a my róbmy
      swoje. Kurczuk - moim posłem.
    • Gość: Tomasz. Re: Gdyby to była GW to tak by się nie skończyło, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:50
      a mielibyśmy kolejną komisję śledczą. Dziennik Wschodni tak jak inne lokalne
      media, nie ma takiej siły przebicia, stąd szybkie zakończenie sprawy. Wiele
      spraw wyciąganych przez małe lokalne gazety jest zawsze umarzanych w
      prokuraturze, a lokalni politycy stoją ponad prawem. Takie "państwo prawa"
      stworzyli "kolesie" i jest najwyższy czas to zmienić, a winnych surowo ukarać.
      Skala bezprawia zafundowanego społeczeństwu polskiemu jest zatrważająca.
      Bezczelność i bezkarność polityków oraz powiązanego z nimi zdemoralizowanego
      świata prawniczego, wymaga natychmiastowych i radykalnych działań.
      • Gość: teżTomasz Re: Gdyby to była GW to tak by się nie skończyło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 06:54
        Zapytam wprost: Czy pamiętasz aby kiedyś jakaś gazeta przeprosiła za niesłuszne
        pomówienia, czy pisanie nieprawdy ? Ja nie, a prawo powinno obowiązywać w dwie
        strony! Prawda?
        • Gość: Tomasz. Re: Gdyby to była GW to tak by się nie skończyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:39
          Zapytam wprost, kto stworzył to "państwo prawa" w którym np. proces Urban-Bender
          mógł toczyć się całymi latami. Czy to nie Kurczuk i inni "kolesie" ze świata
          prawniczego, w imię swoich szemranych interesów, zafundowali nam takie państwo?
          Państwo w którym z każdego można bezkarnie zrobić bandytę, złodzieja i oszusta,
          państwo w którym najgorszy szubrawiec wynajmując za duże pieniądze dobrą
          "papugę" może w nieskończoność unikać kary. Tego nie zrobiły krasnoludki,
          raczej jakieś "krasne-ludki". Narzucony nam "pseudokomunizm" zrobił ogromne
          spustoszenie moralne, a środowiska prawnicze mają w tym znaczący udział.

• sirandrew Już jesteśmy 27.07.05, 00:49
      --
      Polska Partia Pracy Lublin
    • Gość: bukmacher Kurczuk vs.Sierakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 01:09
      zobaczymy kto zbierze więcej głosów Kurczuk z SLD czy Sierakowska z SDPL. Ja
      stawiam każde pieniądze że ta pani jak zwykle spuści mu tęgie baciory.
      Buaaaaaaaaa cha cha cha...........
      • Gość: qaftan Re: Kurczuk vs.Sierakowska IP: 1.5.* / *.umcs.lublin.pl 27.07.05, 08:19
        Spusci mu lanie pod warunkiem, ze partia pani Sierakowskiej przekroczy 5% prog
        poparcia wyborcow i przelezie jakims cudem do Sejmu.Ten sie smieje kto sie
        smieje ostatni.
      • Gość: kakak Re: Kurczuk vs.Sierakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:08
        Ale partia Izuni nie przejdzie progu buuuaaaaa
    • Gość: sdh Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 27.07.05, 07:16
      ja to się uśmiałem bo w radiu słyszałem jak pani sędzia uzasadniła wyrok m.in. stwierdzeniem, że Kurczuk chciał, żeby gazeta pisała prawdę.
      • Gość: obektyw Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:43
        No nie, kpina, przecież każdy maluch wie że gazetom szmatławcom lubelskim
        daleko do prawdy. Bu chachacha.............................
      • zorbi1 Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił 27.07.05, 08:49
        Jaka Sędzia ??? Jaki Wyrok ?????? Prokuratura Misiu, prokuratura... Do wyroku to
        daaaaaaaaaaaaaaaaaaleka droga...
        • Gość: Tomasz. Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:22
          Gdy parę lat temu Miller przywoził bezprawnie pieniądze z Moskwy, to prokurator
          generalny Jaskiernia też umorzył dochodzenie. Należy zadać sobie tu pytanie,
          czy w ramach ustanowionego "państwa prawa" prokuratorzy mogą sobie "swobodnie"
          decydować, czy było popełnione przestępstwo czy nie? Nie wnikam tu również
          w jakość ustanowionego w Polsce prawa, które w wielu miejscach rozmija się
          z odczuciami społeczeństwa. Nie mam również najmniejszego szacunku do całego
          środowiska prawniczego w tym do "wielkich autorytetów prawniczych", chociaż
          jak w każdym środowisku jest tam wielu ludzi przyzwoitych i widzących totalne
          bezprawie jakie mamy dziś w Polsce. Pozdrawiam.
          • Gość: Andzel Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 00:22
            Cała władza w ręce ludu!
    • Gość: Binien Re: Prokuratura: Kurczuk krytyki nie tłumił -mafia IP: *.chello.pl 28.07.05, 23:51
      Kruk Kurczukowi oka nie wykole !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka