Dodaj do ulubionych

Serial Proud HBO

15.07.26, 17:57
Nie ma wszystkich odcinków jeszcze (dodają co piątek). Serial opowiada historię młodego chłopaka -geja który stara się o adopcje swojej siostrzenicy. Serial miał chyba przekonać społeczeństwo do adopcji przez pary jednopłciowe jednak wg mnie wyszło całkiem na odwrót. Nie mam wśród znajomych gejów i nie wiem czy ich życie tak władnie wygląda? No niestety przy całej sympatii dla bohatera nie oddałabym mu dziecka do adopcji. W serialu gra Ostaszewska i Joanna Kulig. Oglądaliście jakie macie zdanie?
Obserwuj wątek
    • angazetka Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:03
      > Serial miał chyba przekonać społeczeństwo do adopcji przez pary jednopłciowe

Tia, zwłaszcza że opowiada o zajęciu się przez brata dzieckiem zmarłej siostry, co jest prawnie możliwe i teraz.
    • raczek47 Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:05
      Nie oglądałam jeszcze, zamierzam, ale- dlaczego byś mu nie oddała dziecka do adopcji? Tylko dlatego, ze jest homoseksualistą?
      • fandorina Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:07
        Nie. chodzi bardziej o styl życia jaki prowadzi, nie chce spojlerować wink
      • abasia0 Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:08
        Widziałam dwa odcinki, podoba mi się.
        • fandorina Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:11
          Mnie też się w sumie podoba. Im dalej tym ciekawiej. Polubiłam bohatera, widać że się stara i kocha to dziecko ale na rodzica adopcyjnego go nie widzę.
    • wyprawa32768 Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:38
      ja nie oglądam gejowych seriali, z zasady nie mogą być dobre
      • abasia0 Re: Serial Proud HBO 15.07.26, 18:41
        No co ty nie powiesz😀

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka