first.to.fight 31.07.05, 22:50 Chłopak zdolny jest i już. A może pojechał dowiedzieć się jak załatwić pieniądze na dołującą masarnię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Podkanski Na próbę do Brukseli IP: *.idea.pl 31.07.05, 22:55 Teraz Tata wyslą mnie. Ja wprawdzie też nie znam języków obcych, jestem wystarczająco debilowaty i zajmuję się zwalczaniem Unii w Agencji Restrukturyzacji. Dlatego na staż mogę pojechać. Trochę kaski zawsze się przyda. Jak zostanę ministrem od kultury albo od rolnictwa - to chyba to samo bo tata zawsze mówił że słowo kultura pochodzi od rolnictwa - to mi się ten staż przyda. Dziękuję ci tato za to, że wszystko za mnie zrobiłeś. Twój kochający syn - przyszły poseł i minister - Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastrzębiec Re: Na próbę do Brukseli IP: *.devs.futuro.pl 01.08.05, 00:28 Koalicje się zmieniają, a obyczaje pozostają. Szkoda tylko, że Wyborcza nic nigdy nie wspomniała o takich np. 2 wyjątkowo zdolnych mieszkańcach Łukowa, co to byli koniecznie potrzebni w Urzędzie Marszałkowskim i okolicach (rzecz jasna w czasach innej koalicji). Obaj przypadkiem są synami posła SLD Osika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na próbę do Brukseli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:14 I w dodatku są bliżnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ericcsson Re: Na próbę do Brukseli IP: *.cable.mindspring.com 01.08.05, 07:31 Skur.....stwa ciag dalszy!??? a gilowskiemu to juz sie nie nalezy,..wkraju jankow muzykantow!!,walesiaki na stypendium fundacji kosciuszkowskiej,ikp- instytut kultury polskiej,funkcjonuje pod bardziej praktyczna nazwa instytut kultury potoroczyna/nowy jork/byly men szapolowskiej!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marszalek przyszly Re: Na próbę do Brukseli IP: *.dbln.cable.ntl.com 01.08.05, 01:42 tak to juz bywa w tej koalicji ktora i tak sie niedlugo czy tak czy siak rozpadnie ale mlody panasiuk bedzie mial robote a normalni nlodzi wyksztalceni ludzie musza wyjezdzac zeby zarobic na chleb a w polsce to bez nazwiska i ukladow mozesz znalezc robote na pol etatu 12 godzin i 500 zl zreszta pieprzyc wladze obecne w sejmiku sk..wiele do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabianka Re: Na próbę do Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:41 Wesolo macie w tym waszym miasteczku nie ma co. a czy: 1) jest ktos kto zatwierdza / weryfikuje osoby wyjezdzajace na staze? 2) o zasadach pozyskiwania $ z UE nie mozna sie dowiedziec w Lublinie? nie macie firm szkoleniowych?? taniej by bylo z 600% ale pewnie nie o taniosc tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio etalon ucziwosci powinien trafic do Sevr IP: *.pl / *.devs.futuro.pl 01.08.05, 08:49 - Mój syn sam zabiegał zarówno o pracę w zarządzie melioracji, jak i o możliwość wyjazdu do Brukseli. Ja w niczym mu nie pomagałem. Nie wykorzystuję władzy do prywatnych celów - zapewnia Mirosław Panasiuk. Brawo drogi panie Panasiuk. Gdyby wszyscy byli tak uczciwi i bezinteresowni jak pan w Polsce zyloby sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben Re: Na próbę do Brukseli IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.05, 09:37 A moja kuzynka po prawie administracyjnym(same piątki)UMCS chodzi po instytucjach i błaga bezowocnie o staż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Na próbę do Brukseli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:18 Gość portalu: ruben napisał(a): > A moja kuzynka po prawie administracyjnym(same piątki)UMCS chodzi po > instytucjach i błaga bezowocnie o staż. pewnie jest mało przekonujaca...a jak by tak rozpięła te dwa guziczki u bluzeczki?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Na próbę do Brukseli IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 01.08.05, 09:56 I to jest wlaśnie siermiężno-buraczany region , ktorym rządzą takie indywidua,którym chodzi tylko i wyłącznie o kasę.Najgorsze jest to,że nei ma z kogo wybrać nowych ludzi,uczciwych i nie skorumpowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Na próbę do Brukseli 01.08.05, 09:59 Na pewno się cłopak sprawdzi.Dlatego w niego inwestują.Niech się uczy jak się dorabiać na państwowych etatach. Zastanawiam sie,ży zabrał z sobą tłumaczki do pomocy. A czy to nie dziwne,że POMOC ADMINISTRACYJNA prawie po studiach pomaga przecież wysoko wyszkolonym politykom w urzędzie marszałkowskim?Dlatego jest tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: Na próbę do Brukseli IP: *.karnet.lublin.pl / 213.25.136.* 01.08.05, 10:22 przecież sam tłumok boguta nic nie wie na temat funduszy z unii a tępy panasiuk & syn to kpl. debile. To przecież boguta jak przyszedł chciał likwidować komórkę zajmującą się funduszami a teraz takie bzdury. A GDZIE PROKURATOR NA TYCH ZŁODZIEJI LUDZIE RATUNKU TO JEST CAŁY PODKAŃSKI, TAK DBA O NASZE SPRAWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator [...] IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eo Re: Na próbę do Brukseli IP: *.zeto.lublin.pl 01.08.05, 12:45 nie zazdrość a bezsilność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Na próbę do Brukseli IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:10 tak może i pojechał szukac i przynajmniej cos robi a nie tak jak ty bąki zbijasz i jeszcze pleciesz co ci ślina na język przyniesie!!!!!!!!!!! tłuczku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pik Re: Na próbę do Brukseli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:38 Za tydzień, wszystkie "grzechy" Panasiuka. Nawet prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś