Dodaj do ulubionych

Ikea w Lublinie?

01.08.05, 19:05
Są plany, ale czy to prawda???
Obserwuj wątek
    • Gość: cepelia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:07
      Nieprawda!
      • Gość: Jaa Re: Ikea w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:35
        Prawda. Za Obi mają budować. Juz są plany
        • zorbi1 Re: Ikea w Lublinie? 03.08.05, 20:00
          A skąd Tyy masz takie informacje ? Widziałeś je, te plany ? Będziemy czekać
          tyle co na Plazę ? 10 lat ?
          • Gość: xyz Re: Ikea w Lublinie? IP: 195.117.192.* 04.08.05, 15:52
            co wy ludzie z ta ikeja - sklep jak sklep, płaci wam za te posty?
            • rilian Re: Ikea w Lublinie? 04.08.05, 18:52
              ale za to jaki fajny sklep!
              • Gość: kloo Re: Ikea w Lublinie? IP: *.comernet.pl 04.08.05, 18:57
                bardzo fajny -
                • 4gwiazdki Re: Ikea w Lublinie? 04.08.05, 19:10
                  Do przeciwników i miłośników IKEA.
                  Miałem okazję widzieć Sklepy Ikea zarówno w Polsce jak i w Kanadzie.
                  Muszę powiedzieć,że są ludzie zachwyceni zakupami w sieci tych sklepów.W
                  Kanadzie ludzie na tym punkcie dostają szału....W Polsce również ludzie szczycą
                  się,że w IKEA zrobili sobie zakupy.
                  Ja natomiast nie zauważyłem w tych sklepach żadnej rewelacji.Wolę inne.Ale to
                  rzecz gustu.
                  W takiej sytuacji,kto ma zamiar kupować w tych sklepach-nie można mu
                  zabronić.Nie można również nikogo zmusić do robienia tam zakupów.Dlatego jeśli
                  taki sklep ma powstać w Lublinie-niech sobie powstaje.Nie wszyscy tam muszą
                  chodzić i nie wszyscy tam muszą się zaopatrywać.
                  • Gość: Ania Re: Ikea w Lublinie? IP: 212.182.117.* 17.08.05, 10:07
                    > Kanadzie ludzie na tym punkcie dostają szału....W Polsce również ludzie
                    szczycą się,że w IKEA zrobili sobie zakupy.
                    > Ja natomiast nie zauważyłem w tych sklepach żadnej rewelacji.Wolę inne.Ale to
                    > rzecz gustu.

Inne tzn. jakie?
            • Gość: mi do przeciwnikow ikei IP: *.chello.pl 17.08.05, 13:23
              moze w takim razie znacie jakies inne sklepy z ciekawym wzornictwem. i do tego
              niedrogie? bo ja jakos nie zauwazylam takowych w naszym pieknym miescie
              lublinie...
              pzdr
    • Gość: Kasia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 17.08.05, 11:17
      Moze GW by sie zainteresowała, ze tak często pojawiają sieoosty z pytaniami o
      IKEA i zrobilibyście prosze jakiś artykulik, co kiedy, jak, na jakim etapie są
      prace.
      • rilian Re: Ikea w Lublinie? 17.08.05, 11:29
        o tak, o tak, prosimy - najlepiej pana brzuszkiewicza albo józefczuka. ich
        teksty najbardziej lubię czytać.
      • Gość: Kasia Re: Ikea w Lublinie? IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 19.08.05, 08:20
        Dziennik Wschodni zrobił artykuł- Ikei w Lublinie nie bedzie.Patrzcie na
        stronce Dziennika.
    • Gość: et11 Re: Ikea w Lublinie? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.05, 06:15
      Ikea w Lublinie? Wykluczone
      Rzecznik szwedzkiego koncernu rozwiewa nadzieje

Nie będzie hipermarketu sieci Ikea w Lublinie. Przynajmniej przez najbliższe
      trzy lata. Szwedzki koncern stanowczo
      dementuje pogłoski o planach budowy sklepu na Lubelszczyźnie.

– Przyglądamy się wielu miastom w Polsce, ale nie Lublinowi
      – wyjaśnia Joanna Łozińska, rzecznik warszawskiej centrali sieci Ikea. – Na
      razie Lubelszczyzna nas nie interesuje. Mamy konkretne plany inwestycyjne do
      końca 2007 r. Zakładamy budowę naszych sklepów w Łodzi, Szczecinie i
      Bydgoszczy.
      Innych miast nie będzie.
      A zatem pogłoski o tym, jakoby hipermarket miał stanąć na działce pomiędzy ul.
      Grenadierów, Pancerniaków i al. Witosa w Lublinie, okazały się przedwczesne.
      Ikea dementuje też plotki o tym, że jakaś firma zaczęła już nawet skupować
      ziemię pod budowę sklepu. – Zawsze sami kupujemy działki, na których mają
      stanąć nasze sklepy. Pośrednicy nie są nam potrzebni – zapewnia Łozińska.
      O ewentualnym powstaniu w Lublinie sklepu Ikea nie wie nic Urząd Miasta.
      – Kompletnie nie interesujemy się planami tego koncernu – mówi Henryk
      Korczewski, dyrektor Wydziału Strategii i Rozwoju UM. – Jeśli Szwedzi nie mają
      takiego zamiaru
    • Gość: uuu Re: Ikea w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:08
      NIE PRAWDA!
    • Gość: Nomi Re: Ikea w Lublinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:42
      Martwili sie niektórzy, że będzie.
      Teraz moga odetknąć.
      • mali_bu Re: Ikea w Lublinie? 21.08.05, 17:32
        Niektórym pomógł uwierzyć Kurier, którego jakiś dziennikarzyna w prosty sposób
        wywnioskował, że skoro teren wykupiła konkretna firma z Warszawy, a wcześniej w
        innych miastach robiła to samo i powstawały tam sklepy IKEA to i u nas sklep
        powstanie i to na miesiącach. Nie wystarczyło Kurierowi oświadczenia z Ikei, że
        sklepu nie będzie.
        Tymczasem takie sklepy powstają na świecie w naprawdę dużych miastach.
        Poza tym, kto powiedział, że meble i reszta produktów z tego sklepu są tanie?
        Toż to bzdury na resorach! Koncern tylko wypracował sobie solidną markę i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka