bule 03.08.05, 22:02 Hey! Czy ktoś z Was czeka na rozpatrzenie odwołania? Wiecie kiedy będą decyzje, jakie są szanse, ile osób zrezygnowało ipt.? Ja nie dostałem sie na ekonomie, mam nadzieję, że uda się z odwołania. Pozdro.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bule Re: ....::::::::::: K U L :::::::::::....... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 22:41 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bule Re: ....::::::::::: K U L :::::::::::....... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 03.08.05, 22:46 coś nikt sie nie odzywa.... A może wiecie, czy duzo osób rezygnuje z KULu na rzecz UWMCS? Może jacyś Wasu znajomi zrezygnowaliz ekonomii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: ....::::::::::: K U L :::::::::::....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:47 Moja koleżanka zrezygnowała z Ekonomii, wiec mysle ze nie bedzie tak zle... duzo osob pewnie zrezygnuje bo wyjedzie do Warszawy Krakowa itp ja bede studiowac na UMCSie Ekonomie... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bule Re: ....::::::::::: K U L :::::::::::....... IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 04.08.05, 21:40 Miło wiedzieć :) Jutro dowiem sie, czy dostałem sie na ekonomie na UG. Do 10 czekam na rozpatrzenie odwołania na KULu - ostatecznie, jak będę musiał wybrać uczelnię, będę miał pewnie problem... pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowa Re: .K U L IP: *.lublin.mm.pl 04.08.05, 12:03 prezu - Zgodnie z twoimi radami sprzed kilku dni - pisz do abuse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś