eor 20.08.02, 12:40 Pytam o gdzieby i o czyby, a takze o to ktoby, bowiem mysle sobie, ze moze by. Na przyklad moze by tak w polowie wrzesnia??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 20.08.02, 12:45 I w tym momencie rzut, 230 wpisów!!!:)))) Cześć, Eorku:) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 20.08.02, 13:12 Az tyle wpisow??? No, moze gdyby ktokolwiek pojal o co temu Eorowi chodzi, to cos by tu wpisal. A tak..... To co moze by jednak? Bo mysle, ze mozna by. Odpowiedz Link Zgłoś
eor Faux pas jak stodola 20.08.02, 13:44 ronja napisała: > I w tym momencie rzut, 230 wpisów!!!:)))) > Cześć, Eorku:) Ale ja ciolek jestem. Zapomnialem na smierc sie przywitac. Czesc Ronjeczko, czesc. Buzka.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.lublin.mm.pl 20.08.02, 13:08 jak najbardziej ale nie w połowie wrzesnia!!! W październiku!!!Bo w październiku JA mam urodziny i bedziecie mogli mi przynieść PREZENTY. Całą górę preZentów!!!:-)))) A we wrzesniu i tak mnie nie ma :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 20.08.02, 13:28 W pazdzierniku byloby milo, tym bardziej, ze ja mam imieniny i mozna by i mi cala gore prezentow przynosic, ale w rachube wchodzi tylko wrzesien...:( I to jeden tydzien raptem.....:( To, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.lublin.mm.pl 20.08.02, 13:36 No ja to mogę ale dopiero po 29 wrzesnia..:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 20.08.02, 13:38 A ja miedzy 9 a 15. No, choroba :( A inni nic. Nie uwazaja, ze mozna by. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.02, 13:36 a gdyby tak , to gdzieby to miałoby być. pa Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 20.08.02, 13:40 Gość portalu: jjasio napisał(a): > a gdyby tak , to gdzieby to miałoby być. > pa To dobre pytanie. Dobrze ujete, zwiezle, a jakze tresciwie. Gdzies w L. zapewne, ale gdzie? Sam nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.lublin.mm.pl 20.08.02, 13:46 Moge spokojnie polcic na takie spotkanie " Pub u szewca" - tam dobudowali statnio kawałek sali i postawili spory, okrągły stolik odizolowany ale nie bardzo... na takie okazje i spędy wsam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska no co ty? IP: 62.233.135.* 20.08.02, 13:50 Eor, ty się nie wyłamuj...... przewidywany spęd na 30. sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: no co ty? 20.08.02, 13:56 Kasiu - 30 sierpnia to ja bede jeszcze za losiami latal. Nie moge kiedy indziej. Wiec jesli nie wielki sped to moze jakies male spotkanko, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: no co ty? IP: 62.233.135.* 20.08.02, 13:58 zdjęcia przywieziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: no co ty? 20.08.02, 14:18 Zdjec mam tu milion. Ktore przywiezc? Byle nie za duzo, bo nie wpuszcza do samolotu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: no co ty? IP: 62.233.135.* 20.08.02, 14:24 milion przywieź....... rzeczy osobiste zostaw..... Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: no co ty? 20.08.02, 14:52 ronja napisała: > A we wrześniu ja mam urodziny...:) O! TO gdybys tak miala te urodziny w okolicach tego tygodnia w ktorym mozna by, to bysmy nawet mieli okazje do celebracji i swietowania a nie tylko spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: no co ty? 21.08.02, 12:37 To ja sie wypowiem bliżej tego tygodnia, oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: no co ty? 21.08.02, 14:47 ronja napisała: > To ja sie wypowiem bliżej tego tygodnia, oki?:) Jak najbardziej oki:))) Bylebys pozytywnie sie wypowiedziala......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja E, młodzieży! 19 tysiączków nam stukneło:)))))) 20.08.02, 14:28 W góre kielichy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.extern.kun.nl 20.08.02, 16:07 Ja sie wogole nie pisze :-( nie wiem kiedy bede w Polsce, moze dopiero na Boze Narodzenie a moze.... Wypijcie za moje zdrowie, robaczki... P. smutna Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 22.08.02, 13:54 Witam wszystkich, bo mnie tu dawno nie było. Kaśka ma rację, miał być koniec sierpnia i mieliśmu sobie w lokalu u "Ona" postrzelać (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
laser_ Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 22.08.02, 14:04 ...oczywiśćie nie znaczy to, że mamy odpuścić we wrześniu oglądanie fotek eora i nie wychylić kielichów za solenizantów (:oP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: *.extern.kun.nl 22.08.02, 17:01 ja mam we wrzesniu imieniny, wychylcie i za mnie toast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczurek Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna IP: 10.20.65.* 22.08.02, 20:28 eor napisał: > Pytam o gdzieby i o czyby, a takze o to ktoby, bowiem mysle sobie, ze moze > by. Na przyklad moze by tak w polowie wrzesnia??? > > :))))) pewnie ze moznaby gdzies kiedys. moze dostalbym zdjecie mamy misia z synkiem misiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Gdzie by tu mozna, co by tu mozna 23.08.02, 08:42 Eorku, wyjscia nie masz - musisz się wzbic na szczyty swych umiejętności informatycznych i zfotomontażować mamę i synka... Dowaliłam tymi szczytami czy nie...?:)Znaczy sie: nagrabiłam se czy nie... Hm... :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś