Gość: mack IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 13:53 To nic że jestem z Warszawy (którą kocham jeszcze bardziej), gdy tylko przyjechałem do Lublina zauroczyło mnie piękno tamtejszej starówki, katedry, poprostu kocham Lublin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ronja My też ! My też !:) 23.08.02, 08:50 Hm, nie jesteś osamotniony w tej przypadłości...:) My tu też kochamy Lublin... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: My też ! My też !:) 23.08.02, 17:10 ronja napisała: > Hm, nie jesteś osamotniony w tej przypadłości...:) > My tu też kochamy Lublin... Co za licho??? Ci co kochają Lublin, podnoszą wątek "nienawidzę Lublina"!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTs Re: KOCHAM LUBLIN IP: local.ethernet* / 192.168.0.* 29.08.02, 04:40 Gość portalu: mack napisał(a): > To nic że jestem z Warszawy (którą kocham jeszcze bardziej), gdy tylko > przyjechałem do Lublina zauroczyło mnie piękno tamtejszej starówki, katedry, > poprostu kocham Lublin Fajnie że kochasz Lublin.Ja np.kocham kawałek Warszawy a mianowicie Grochów.Jest to wspaniała dzielnica ,jak zresztą prawie cała Praga płd.,oczywiście nie licząc nowych osiedli i tego zadupia dla nadzianych kasą typu radosc.spotkałem tam masę zaj......ebistych ludzi,i nikt mi nigdy nie powie że w wa-wie ludzie są nieuprzejmi (przynajmniej na prawym brzegu:)) Odpowiedz Link Zgłoś