Dodaj do ulubionych

Fragsik wygrałeś!!!

20.06.06, 22:35
Zgodnie z zasadą "mądry głupiemu ustępuje a głupi się z tego raduje" poddaję
się.
Tarzaj się fragsik w czym chcesz, strzykaj sobie na co i gdzie chcesz.
Nie mam ochoty być dłużej w Twojej bliskości bo jak się ktoś w strzykowinach
i gównie obok tarza to zawsze klka postronnych osób obryzga.
Próbowałem "wielkanocnego" odpuszczenia grzechów, wybrałes jednak co innego.
Znów jesteś dla mnie "shadowman"
Zadowolony?
Fragsikowe ego się podbudowało?

www.lomianki.abc.pl/
www.lecsokole.pl/
Obserwuj wątek
    • lomiankowicz Re: Fragsik wygrałeś!!! 20.06.06, 22:51
      Nareszcie! Brawo!
      Zostaw fragsa niech się pręży i nadyma i tak nic mu nie pomoże.
      Większość forumowiczów go nie lubi i ignoruje, bo po prostu jest żałosny.
      Nie zniżaj się do jego poziomu.
      • frags Re: Fragsik wygrałeś!!! 20.06.06, 23:14
        Buuu, nikt mnie nie lubi. Nawet lomiankowicz, a ja myślałem, że mu sprzedam
        starą pralkę. Buuu i jeszcze dla krzysioma jestem jakimś szadokiem... Buuuu
        chyba się zapłaczę ze śmiechu.
        • papirus22 Re: Fragsik wygrałeś!!! 20.06.06, 23:21
          fragi zaawsze możesz zabrac to dziurawe wiadorko, przynajmniej ono leży tam
          gdzie zawsze i nic nie pisze:)
          • frags Re: Fragsik wygrałeś!!! 20.06.06, 23:23
            właśnie jakoś po rozszyfrowaniu dziurawe wiaderko zamilkło... Boi się ujawnienia
            innegi nicku? No, faktycznie byłoby niemiło.
    • frags Re: Fragsik wygrałeś!!! 20.06.06, 23:29
      Jednak po namyśle stwierdzam, że to histyryczny był dzień. Polska wygrała z
      Kostaryką, a frags z krzysiomem. Krzysiom zabrał zabawki i poszedł treniwać
      strzykanie na ścianę. Wróci. Jak się skończy rok szkolny. Frags poczeka, bo ma
      inne zabawki, a jak krzysiom poleży na półeczce, to nabierze mocy i smaku.
      Hahahaha, a najlepsze było to "wielkanocne odpuszczenie". Krzysiom naprawdę jak
      próbuje mądrze, to wychodzi zabawnie. Niech krzysiom próbuje dalej... Tylko
      niech krzysiom nie używa takich słów na g. bo to nieładnie. W końcu to
      kulturalne forum. Krzysiom może np pisać "fekalia", albo "ekskrementy". Będzie
      ładniej.
      • qaz2510 Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 09:50
        frags napisał:

> Jednak po namyśle stwierdzam, że to histyryczny był dzień. Polska wygrała z
        > Kostaryką, a frags z krzysiomem. Krzysiom zabrał zabawki i poszedł treniwać
        > strzykanie na ścianę. Wróci. Jak się skończy rok szkolny. Frags poczeka, bo ma
        > inne zabawki, a jak krzysiom poleży na półeczce, to nabierze mocy i smaku.
        > Hahahaha, a najlepsze było to "wielkanocne odpuszczenie". Krzysiom naprawdę jak
        > próbuje mądrze, to wychodzi zabawnie. Niech krzysiom próbuje dalej... Tylko
        > niech krzysiom nie używa takich słów na g. bo to nieładnie. W końcu to
        > kulturalne forum. Krzysiom może np pisać "fekalia", albo "ekskrementy". Będzie
        > ładniej.

a ty chłopie najadłeś sie tych fekaliów?

jakoś dziwnie to wyglada - wychodzi na to ze wszyscy sa buuu a ty jestes cacy -
        coś nie halo - może zastanów się i zrób raachunek sumienia - radzę ci - zrób to!
        - ja też kiedyś byłem taki jak ty - no i o mały włos nie skonczyło sie to źle
        dla mnie(zostałbym sam bez znajomych i przyjaciół)

• frags Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 00:23
          Długo błakałem się po łąkach okalających małe zielone miasteczko w poszukiwaniu
          własnego sumienia, coby wystawić mu rachunek. Znalazłem wreszcie i wracam
          niesiony ową myśla niepokojącą. Quaz, człeku dzięki!!! Otworzyłeś mi oczy na
          świat. Jeszcze moment, a moi wierni przyjaciele tacy jak krzysiom, papirus,
          lomiankowicz i inni mogliby się ode mnie odsunąć. Cóż bym bez nich zrobił, bez
          wiernej drużyny wspierającej mnie na codzień??? (tu frags się wzruszył i zaczyna
          wydawać odgłosy) buuuu harku harku, buuu, khkhkhkh, łaaaaauuuuu, aaaaa chlip
          chlip, pruuuk chlip buuuu smarku smark. Czuję się uratowany znad krawędzi
          egzystencjalnej przepaści, w którą prawie zwaliłem się nie patrząc pod nogi...
          • papirus22 Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 08:34
            Fragi nie oszukuj, że wyszedłes na wieś i zrobiłeś kilka króków więcej od
            standartów, może jednak Ty się zmieniasz?
            Walczysz ze sobą, ale zew natury Ciebie wzywa... na łąki- na razie, ale i tak
            to duży postęp chyba, że szykasz bębniarza co by go...
            • frags Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 16:32
              No dobra, papi, wyrałeś jak mawia krzysiom w którego prostej naturze są tylko
              zwycięzcy i pokonani. Nie łaziłem po wsi. Zrobiłem kilka dodatkowych kroków po
              podjeździe przed garażem.
              • papirus22 Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 21:38
                tak myslałem, oszczedzaj sie taki nagły wysiłek jest niebezpieczny.
      • lomiankowicz Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 12:03
        frags napisał:

> Tylko niech krzysiom nie używa takich słów na g. bo to nieładnie. W końcu to
        > kulturalne forum. Krzysiom może np pisać "fekalia", albo "ekskrementy". Będzie
        > ładniej.
        Skąd ma wiedzieć w czym się tarzasz?
        Ty przecież wiesz najlepiej.
        Jak zwał tak zwał i tak rynsztok..
        • robert_58 Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 12:09
          ależ tu miło ...
          • papirus22 Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 12:52
            nie wiem, ale Ty z fragsem zawsze robisz atmosferkę.
            • esscort Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 12:55
              no tak, Robert gdy nie ma Fragsa, robi się bardzo wrażliwy :)
              • robert_58 Re: Fragsik wygrałeś!!! 21.06.06, 16:21
                ja jestem jaki jestem - m.in. wrażliwy.

Wam się najwyraźniej podoba tutaj..?
                • daisy32 Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 20:56
                  oj to jakaś nowość "wrażliwy", czyli gatunek na wyginięciu.
                  • junsu Re: Fragsik wygrałeś!!! 23.06.06, 22:06
                    Masz racje krzysiom trzba mu dać od czasu do casu wygrać. W koncu dostarcza On
                    najwięcej intelektulajno-snobistycznej rozrywki na tym forum. A jaką wspaniałą
                    przeciw wagę stanowi dla niezmordowanego pairusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka