one9 15.08.05, 14:07 Są tu jakieś Mamusie? Jestem mamą 7,5 miesięcznego Synka. Ciekawa jestem czy wchodzą tu inne mamuśki. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młody ojciec Re: Młode Mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:11 ja jestem ojcem 4-latka. rodzeństwo będzie miał jeżeli pan Giertych, który nawołuje, żeby sie rozmnażać zapewni w kraju odpowiednie warunki ekonomiczne ku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Młode Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 14:13 Cześć. Jestem mamą prawie rocznej Klaudii. Właśnie smacznie śpi, a ja mam czas na internecie troszkę posiedzieć. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Młode Mamy 15.08.05, 14:17 Jest potężna grupa forów dla młodych matek, mężatek, długim karmieniu piersią i inne. Polecam tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Młode Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:39 A moj synek ma 30 lat i nie moge Go oderwac od butelki. Chyba sie przyzwyczail i co ! Jak on bawi sie buteleczka to ja moge sobie poklikac wtedy komputer jest wolny . I ciagle lata po jakichs tam placach gdzie cos jest spasorowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama Emilki Re: Młode Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:52 Witamy! Moja córcia ma 15m-cy....Myślę że wielu młodych rodziców tu zagląda, ale więcej czytają niż piszą( tak jak ja ). Co do uwag jednego z moich przedmówców: owszem, istnieją fora dla rodziców, ale gdzie jest napisane że mamy z LUBLINA nie mogą pisać na interesujące je temety na forum LUBLIN? Czy to forum elitarne, służące do elicie do rozmów na tematy społeczno- polityczne? Więcej tolerancji poproszę...Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaeb Re: Młode Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:59 ja też jestem mamą, młodą, a synek ma 5 lat, często tu zagladam i czasem znajduje fajne ciekawostki.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
one9 Re: Młode Mamy 16.08.05, 16:26 ..wróciłam właśnie z Placu Zamkowego. Możecie Mamuśki wpaść tam ze swoimi pociechami na konsultacje z lekarzami, psychologami. Pampers urządził pokaz dla matek z dziećmi. Można się poradzić, zobaczyć świat oczami dziecka. Dzieci mają plac zabaw. Poza tym... można przetestować różne rodzaje pieluszek i zamieścić zdjęcie dziecka w "Mamo to ja" (weźcie zdjęcie). Dlatego polecam taki spacerek właśnie tam. Pokaz trwa do od 11-19, dziś i jutro. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynik [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś