Dodaj do ulubionych

Kandydat z ulotki

31.08.05, 23:25
Warchoł, bo takie jest rodowe nazwisko tego pana, przeszedl sam siebie, dal
czadu:)
Obserwuj wątek
    • lukasz-lublin Re: Kandydat z ulotki 01.09.05, 00:36
      A ja usłyszałem w jednym z programów telewizyjnych, że w Samoobronie są sami złodzieje i krętacze. To dobra wiadomość dla przeciwników politycznych tej partii - może wspomną o tym na swoich ulotkach?
    • 4gwiazdki Re: Kandydat z ulotki 01.09.05, 10:30
      >Byłego, choć w ulotce tytułuje się marszałkiem odpowiedzialnym za kulturę i
      >infrastrukturę. Na sześciu stronach reklamówki wyborczej możemy m.in. wyczytać
      >opinie o Bogusławie Warchulskim. Jedną z nich wypowiada zmarły papież Jan
      >Paweł II.

Nie wiem czy Warchulski nadaje się na członka sejmiku a nie mówiąc już o
      parlamentarzyście.
      Onego czasu Warchulski wstąpił do samejbrony,która w samym Lublinie dzialała
      jeszcze prężnie.
      Lepper,gdy jeszcze nie był posłem ale gdy już miał "coś" do powiedzenia,chciał
      zwiększyć swoje szanse na posła.Dowiedział się o tym Warchulski i "wykonał"
      telefon.Załatwił Lepperowi spotkanie.Było to po prostu spotkanie (zwykła
      audiencja Polaków u JPII.)Lepper myślał,że Warchulski taki mocny i od tego
      czasu foruje Warchulskiego.
      A że tytułuje się marszałkiem?Fakt-to oszustwo.Prawdopodobnie ulotki były
      redagowane,gdy Warchulski był jeszcze na świeczniku.
      Leppera też w samoobronie do dziś tytułują marszałkiem.
      >Podziękowania składają mu także lekarze. Andrzej Szczepanowski, ordynator ze
      Szpitala Kolejowego
      A.Szczepanowski kiedyś tam był dyrektorem szpitala kolejowego.Z różnych powodów
      nim nie jest.Po "reorganizacji" wymieniony (działacz samejbrony i niedoszły
      radny sejmiku) ostrzył zęby na stołek dyrektorski (ponownie).Niestety,byli
      lespsi..
      Tak samabrona dziękuje swoim wiernopoddańczym członkom.I do tego weksle....
    • Gość: bronia klany rodzinne do parlamentu IP: *.lublin.mm.pl 02.09.05, 08:01
      wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2890218.html
      Warto przeczytać!
    • Gość: MarekC Czyli jest dobrze? IP: 213.17.233.* 02.09.05, 12:32
      "Okazuje się jednak, że dane te znacznie odbiegają od prawdy. Jak informuje
      Główny Urząd Statystyczny bezrobotnych mamy w kraju niecałe trzy miliony, osób
      pracujących (licząc nawet 15-latków) - 45,1 proc., poniżej poziomu egzystencji
      żyje natomiast ok. 4 mln Polaków." Czyli jest dobrze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka