blood_free 31.08.05, 23:25 Warchoł, bo takie jest rodowe nazwisko tego pana, przeszedl sam siebie, dal czadu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukasz-lublin Re: Kandydat z ulotki 01.09.05, 00:36 A ja usłyszałem w jednym z programów telewizyjnych, że w Samoobronie są sami złodzieje i krętacze. To dobra wiadomość dla przeciwników politycznych tej partii - może wspomną o tym na swoich ulotkach? Odpowiedz Link Zgłoś
4gwiazdki Re: Kandydat z ulotki 01.09.05, 10:30 >Byłego, choć w ulotce tytułuje się marszałkiem odpowiedzialnym za kulturę i >infrastrukturę. Na sześciu stronach reklamówki wyborczej możemy m.in. wyczytać >opinie o Bogusławie Warchulskim. Jedną z nich wypowiada zmarły papież Jan >Paweł II. Nie wiem czy Warchulski nadaje się na członka sejmiku a nie mówiąc już o parlamentarzyście. Onego czasu Warchulski wstąpił do samejbrony,która w samym Lublinie dzialała jeszcze prężnie. Lepper,gdy jeszcze nie był posłem ale gdy już miał "coś" do powiedzenia,chciał zwiększyć swoje szanse na posła.Dowiedział się o tym Warchulski i "wykonał" telefon.Załatwił Lepperowi spotkanie.Było to po prostu spotkanie (zwykła audiencja Polaków u JPII.)Lepper myślał,że Warchulski taki mocny i od tego czasu foruje Warchulskiego. A że tytułuje się marszałkiem?Fakt-to oszustwo.Prawdopodobnie ulotki były redagowane,gdy Warchulski był jeszcze na świeczniku. Leppera też w samoobronie do dziś tytułują marszałkiem. >Podziękowania składają mu także lekarze. Andrzej Szczepanowski, ordynator ze Szpitala Kolejowego A.Szczepanowski kiedyś tam był dyrektorem szpitala kolejowego.Z różnych powodów nim nie jest.Po "reorganizacji" wymieniony (działacz samejbrony i niedoszły radny sejmiku) ostrzył zęby na stołek dyrektorski (ponownie).Niestety,byli lespsi.. Tak samabrona dziękuje swoim wiernopoddańczym członkom.I do tego weksle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia klany rodzinne do parlamentu IP: *.lublin.mm.pl 02.09.05, 08:01 wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2890218.html Warto przeczytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekC Czyli jest dobrze? IP: 213.17.233.* 02.09.05, 12:32 "Okazuje się jednak, że dane te znacznie odbiegają od prawdy. Jak informuje Główny Urząd Statystyczny bezrobotnych mamy w kraju niecałe trzy miliony, osób pracujących (licząc nawet 15-latków) - 45,1 proc., poniżej poziomu egzystencji żyje natomiast ok. 4 mln Polaków." Czyli jest dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś