m.marysienkaa 05.09.05, 17:05 Jestem młodą mamą, moja córeczka ma 5 miesięcy. Poszukuję innych mam z dziećmi w podobnym wieku, z okolic lsm i czubów, na wspólne spacery, pogaduchy. Dzieci nasze zyskają na tym dużo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: młode mamy na czubach i lsm 05.09.05, 23:46 Uwielbiam młode mamy... Są takie, takie ukierunkowane jednostronnie, ale jednocześnie bardzo apetyczne. Mniam! Znam dobrze Czuby i LSM oraz trasy spacerowe. Ale niestety, jestem tylko tatusiem i mam już zdecydowanie dużo większe dzieciaki. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: młode mamy na czubach i lsm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 23:57 Pewien dociek, co zna 'elesemy' I ziolka na wszelkie egzemy, Janem Sobieskim zamarzyl byc, Gdy Marysienki zobaczyl lisc. Docku, docku, wszak jesien juz bocku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: młode mamy na czubach i lsm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 08:11 Tak ta jednostronnosc mamusiek jest porazająca... Odpowiedz Link Zgłoś