Dodaj do ulubionych

CHR LUBLIN PLAZA

15.09.05, 17:37
W Lublinie w CHR LULBIN PLAZA będą : H&M,Reserved, SMYK,Empik,4YOU,Anna M.,Gatta,Benetton,Reporter,House,Cropp,Top Secret,Vero Moda,Terranova,Vistula,Sunset Suits,Gino Rossi,Venezia,Tatuum,Orsay,Promod,Ravel,Simple,Tally Weijl,Troll,Solar,Scot Free,Esprit,Zara,Tom Tailor,Lee,Wrangler,Levis,CarrySklep sportowy Go Sport,Intermoda,Cubus,Bata,CCC,Blend of America,Atlantic,ECCO,Kazar,Marconi,Blay,Ochnik,Wittchen,KFC,Pizza Hut,Mc Donald's,Coffee Heaven.
Obserwuj wątek
    • Gość: waco Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:01
      skad takie informacje???to jest pewne??
      • Gość: kubuteczek Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 15.09.05, 18:07
        Jak najbardziej
        • tajemnica.poliszynela Re: CHR LUBLIN PLAZA 18.09.05, 19:35
          potwierdzam...
    • Gość: irek Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:20
      a mozna wiedziec skad masz takie info??
      • tajemnica.poliszynela Re: CHR LUBLIN PLAZA 18.09.05, 19:35
        to prawda, prasa nie kłamie ;-)
    • Gość: jaaaa Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 15.09.05, 19:43
      super!!!
    • Gość: jaaaa Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 15.09.05, 23:15
      Czy ktoś ma jakieś wizualizacje PLAZY?
      • Gość: waco Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 00:02
        wizualizacji szukaj tutaj :
        skyscrapercity.com/showthread.php?p=5251341#post5251341
    • Gość: mm Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.09.05, 23:48
      no, dobrze by było, ale i tak do konca nie wierze, chociaz mysle ze wiekszosc
      sie sprawdzi, zdecydowana wiekszosc.
    • Gość: Inka Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: 62.233.195.* 16.09.05, 12:34
      Byłoby super!!! Mi brakuje jeszcze NEW YORKERA. Słyszałam, że otwarcie ma być w
      sierpniu przyszłego roku ale jakoś w to nie wierzę za bardzo. Wiecie coś? W
      końcu będą w Lublinie porządne firmy a nie bazar taki jak w Olimpie.
    • emilama Re: CHR LUBLIN PLAZA 16.09.05, 12:35
      H&M, Zara, Orsay? Przepraszam ale nie wierzę.... Co jakiś czas na forum słychać
      biadolenie że nie ma w Lublinie takiego a takiego sklepu, a powinien być, więc
      myślę że to może być mała prowokacja. Ludzie się cieszą a prowokator śmieje się
      z nich po cichu...Nie żebym nie chciała tych sklepów:) ale to zbyt piękne żeby
      było prawdziwe.No ale jeśli będą faktycznie, to oczywiście z góry przepraszam
      za posądzenie o kłamstwo. E.
      • Gość: Inka Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: 62.233.195.* 16.09.05, 14:09
        A co Ty myślisz, że co będzie w PLAZIE? Drugi bazar? Nie przesadzaj.
      • Gość: waco Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 14:23
        zobacz jakie marki są w Poznań Plaza, myślę że u nas bedzie podobnie.
        • Gość: jaaaaaa Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 16.09.05, 14:55
          własnie te marki sa Poznan Plaza!Do tego C&A.Taka bedzie nasza PLAZA!mowie WAM!!
    • Gość: obywatel Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.pl / *.pl 16.09.05, 16:20
      a ja skolei słyszałem, że będzię budka pana mietka z hamburgerami, stoisko
      krysi z pod szóstki z usługami cerowania , oczywiście cała ta dzara i handm
      (produkcja na eksport w pierdułku dolnym pod lublinem) oraz inne bardzo ważne
      sklepy - wystarczy sobie wymarzyć i już będą słowem wszystko w jednym
      • sonnenkinder Re: CHR LUBLIN PLAZA 16.09.05, 17:55
        i bedzie jeszcze na dachu ladowisko dla smiglowcow, co by biznesmeny z chelma i
        wlodawy mogly przylatywac, tak bedzie:)))))))))))))))
        • Gość: obywatel Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.pl / *.pl 19.09.05, 15:23
          nie na dachu! w planach jest lotnisko podziemne, samoloty będą wlatywać tunelem
          pod racławickimi, mają podobno być wszystkie tanie lotnicze oraz miedzynarodowe
          połączenia kolejowe - bo tory tez mają podciagnąć - a wszystko to dla nas od
          dobrego wujka Plazy, żebyśmy już byli tą metropolią w końcu
    • Gość: kicia Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.devs.futuro.pl 17.09.05, 00:43
      posiusiałam sie ze szczescia
      • alka47 Re: CHR LUBLIN PLAZA 17.09.05, 03:17
        na zdrowie
        • Gość: kiki Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 17.09.05, 12:32
          jezusicku dech zapiera!!!!!! eeewwwuuurrrooopaaa!!!
    • Gość: Kasia Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:21
      Fajnie, szczególnie coffe heaven. Będzie Tymek miał blisko.Hihih!
      • Gość: mgg Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.promax / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:46
        A kiedy tu cudo ma powstać, hę? Ciekawe czy ja nie wyprowadze się z Lublina do
        tego czasu :)
        • Gość: mm Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 18.09.05, 11:07
          jedni mówia ze sierpien 2006 inni ze grudzien 2006
          • Gość: cizia Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.it-net.pl 18.09.05, 13:26
            Realniejszy jest grudzien 2006 gdyz STRABAG,generalny wykonawca,ma na budowe do otwarcia 17 miesięcy.a do czerwca wychodzi grudzien!pozdrawiam
    • Gość: Światowiec Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 18:43
      kubuteczek napisał:

> W Lublinie w CHR LULBIN PLAZA będą : H&M,Reserved, SMYK,Empik,4YOU...

I co z tego wynika ???

Czy nazwa na sklepie jest automatycznie synonimem ORGINALNOŚCI wyrobów tam
      sprzedawanych ???

Śmiem wątpić !

SAME PODRÓBY !!!

Jedynie wyroby snackbarów w typie McDonald's lub PizzaHut są orginalnymi
      wyrobami - czyli tak samo g*wniane jak na całym świecie :)

• Gość: Inka Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: 62.233.195.* 19.09.05, 11:44
        I co z tego wynika? Z Twojego durnego toku myślenia? Żeś debil.
    • monjan Yves Rocher? 19.09.05, 12:16
      a nie wiesz czy bedzie YR?slyszalamz e ma gdzies powstac, myslalam ze tam...w
      koncu brak jakiejs drogerii...
      • Gość: Kasia Re: Yves Rocher? IP: *.daewoo.lublin.pl / 195.205.71.* 19.09.05, 12:22
        Yves Rocher? A gdzie ma powstać? Wie ktoś coś więcej?????uwielbiam YR!!
        • Gość: ignas Re: Yves Rocher? IP: *.it-net.pl 19.09.05, 14:48
          ja nie wiem nic o yves rocher.ale mosze w olimpie
    • na_oko Re: CHR LUBLIN PLAZA 20.09.05, 15:01
      hmm,
      ...a i tak to wszystko wyprodukowali Chińczycy...
      • mali_bu Re: CHR LUBLIN PLAZA 20.09.05, 17:12
        I komputer z którego piszesz także - przynajmniej większość z jego części.
        • na_oko Re: CHR LUBLIN PLAZA 20.09.05, 23:26
          to tak jak Twój... i wszystkich tu obecnych ;)
    • anooonim Re: CHR LUBLIN PLAZA 20.09.05, 18:17
      Tak czekacie na Plaze a juz w polowie pazdziernika ma byc nasz lubelski Olimp 3
      otwarty. Galeria ktora rozwija sie wraz z gustami swoich mieszkancow i ciagle
      dostosowuje sie. I nie zwodzila nas przez tyle lat jak Plaza. Nawet jak juz
      wybuduja Lipowa City Cennter to i tak bede kupowal w Olimpie przez tyle lat
      przez ile Plaza robila z nas idiotow. No chyba ze beda jakies zdecydowanie
      lepsze sklepy no to wtedy wiadomo ze jak reszta ludzi rzuce sie na otwarciu i
      stratuje paru emerytow :) I jeszcze na kolanach bede dziekowal ze wreszcie nad
      nami sie zlitowali i zgodzili sie na nas laskawie zarobic wielkie pieniadze.
      • Gość: waco Re: CHR LUBLIN PLAZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:44
        Lublin Plaza, to nie tylko sklepy. To także multikino, kręgielnia, dyskoteka,
        salon gier, restauracje... a nie tylko fontanna i telepizza jak w Olimpie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka