monikasky 15.09.05, 18:47 Kochani! Potrzebuję namiary na solidną, profesjonalną kosmetyczkę (problemy z cerą). Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrau Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 16.09.05, 00:10 problemy z cera to zadanie dla dermatologa a nie kosmetyczki... Odpowiedz Link Zgłoś
mila.l Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 16.09.05, 16:49 jest swietna,chodze do niej juz kilka lat, tylko salon nie jest najnowoczesniejszy, ale to nie wplywa na jakosc uslug... 7458608- nr do zakladu Odpowiedz Link Zgłoś
monikasky Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 16.09.05, 22:29 Proszę napisz coś więcej - na jakich kosmetykach pracuje, ile kosztuje zabieg itp. Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
imagining Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 16.09.05, 22:44 Ja też szukam kogoś kto umiejętnie oczuściłby mi skórę. I mam na myśli kosmetyczkę a nie dermatologa, bo w moim przypadku jest potrzebna kosmetyczka. Proszę zareklamujcie kogoś dobrego))))): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 23:34 Myj się, dbaj, inaczej to żadna kosmetyczka nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Elka Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: 195.114.189.* 17.09.05, 10:35 Jeśli myślisz, że mycie zastąpi kosmetyczkę to chyba uciekłaś z Czarnolasu, a raczej z Syberii! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 17.09.05, 10:47 Dobre kosmetyczki z tworzyw i materiałów, a także "skórkowe", walizy, torby, sakwojaże są z reguły dostępne w sklepach z galanteria skórzaną i torebkami... Wystarczy się rozejrzeć wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwomen Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.it-net.pl 17.09.05, 17:34 polecam salon u agaty!! naprawde milo i profesjonalnie!!oczyszczanie twarzy 60zl! warto! Odpowiedz Link Zgłoś
monikasky Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 18.09.05, 12:56 Bardzo dziękuję - pewnie się tam wybiorę. Masz na myśli gabinet na Czechowie czy na Kalinie? Napisz coś więcej proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamonika Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:22 polecam dermix - gabinet dermatologiczny i kosmetyczny razem. oczyszczanie twarzy twarzy 60 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
ines10 Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 20.09.05, 13:05 Ja z czystym sumieniem polecam panią Olę Janowską z Salonu Aleksandra,na ul. Lipowej,( to jest za Astorią w stronę liceum nr.8,musisz minąć przystanek autobusowy-znajdziesz z latwością)Mi panią Olę polecil kilka lat temu dermatolog.Doprowadzila moją cerę do naprawdę przyzwoitego wyglądu.Jest profesjonalistką. Obecnie nie mieszkam już w Lublinie ,ale jak mam problem biorę urlop i walę do pani OLi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xwomen Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:01 Mialam na mysli gabinet na czechowie!! ja jjestem bardzo zadowolona naprawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 24.09.05, 09:03 Ja też chyba wybiorę się do p. Agaty - dziękuję za namiary. Mam nadzieję, że będzie warto. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
renad8888888 Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot 22.09.05, 12:55 Przyklej sobie ze dwa plastry pielęgnacyjne - oczyszaja krew z toksyn, które są powodem trądziku. Pozbędziesz sie krost a przy okazji wielu innych dolegliwosci np. bólów głowy, problemów z zaczerwienionymi oczami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Bardzo dobra KOSMETYCZKA z Lublina pilnie pot IP: *.lublin.mm.pl 24.09.05, 14:02 A ja polecam "Monlife" na Szmaragdowej. Oczyszczanie + maska ok. 100 zł, peeling kawitacyjny - chyba ok. 60 zł. Pracuja na kosmetykach Guinot. Odpowiedz Link Zgłoś