Gość: ona IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:03 Mąż rano patrzy w lustro i mówi do żony: - Co sobie pomyślałaś wczoraj, jak przyszedłem pijany do domu z tym sińcem? - Jak przyszedłeś, to go wcale nie miałeś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: O małżonkach :-) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:06 Podróżując gdzieś w Polsce małżeństwo miało wypadek.Po tym fakcie, wznosząc się ku niebu gawędzą: - Niepotrzebnie zacząłeś hamować na tej śliskiej drodze! - Zacząłem hamować, gdy złapałaś za kierownicę! - Złapałam za kierownicę, jak tobą zaczęło rzucać! - Zaczęło mną rzucać, kiedy pociągnęłaś za ręczny hamulec! - Pociągnęłam za ręczny, jak krzyknąłeś "RANY BOSKIE"! - Krzyknąłem, kiedy zepchnęłaś mi nogę z gazu! - Zepchnęłam, bo nie chciałeś mnie posłuchać! - Nie chciałem, bo mi radziłaś prowadzić kozę na sznurku zamiast samochodu! - Radziłam ci to, bo jechałeś jak wariat! - Jechałem tak, żeby uciec przed fiatem, którego zwymyślałaś przy wyprzedzaniu! - Zrobiłam to, bo patrzył się na mnie i stukał się w czoło! - Stukał się, bo wystawiłaś przez okno prawą rękę jakbyś chciała skręcać w lewo! - Wystawiłam rękę, żeby ci pokazać, w które drzewo rąbniemy, jak będziesz tak dalej prowadził! - Ale w końcu rąbnęliśmy w inne. - Oczywiście, ty zawsze mi robisz na złość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: O małżonkach :-) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:07 Mąż do żony: - Slyszałaś? Wynaleziono kosmetyk, który niezawodnie upiększa wszystkie kobiety. - Nie tylko słyszałam, ale i używam go. - No tak, od razu wiedziałem, że to oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: O małżonkach :-) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:08 Oto, co mówi mąż do żony w kolejnych latach małżeństwa, przechodząc przez ulicę: Rok 1. Poczekaj kochanie, aż samochód przejedzie. Rok 2. [tu imię], poczekaj, bo samochód! Rok 3. Czekaj, samochód. Rok 4. Nie widzisz samochodu??? Rok 5. Cholera, ślepa jesteś??? Rok 6. Jak jesteś ślepa, to właź pod koła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: O małżonkach :-) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:09 -Czy pan wie, co ja myślę o małżeństwie? -A jest pan żonaty? -Tak. -To wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: O małżonkach :-) IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.07.01, 22:11 Mąż długo nie wraca do domu. Żona się bardzo niepokoi: - Gdzież on może być? Może sobie jakąś babę zanalazł? - Ty zaraz myślisz o najgorszym - uspokaja ją sąsiadka - Może on po prostu wpadł pod samochód. Odpowiedz Link Zgłoś