filipde 25.09.05, 18:57 Niejaki Zbigniew W. - kandydat do senatu, dzisiaj na lubelskich osiedlach rozrzucil przez swoich poslancow swoja 'gazetke' reklamowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Przerwana cisza wyborcza IP: *.it-net.pl 25.09.05, 19:08 A mnie wczoraj ktoś wsadził za wycieraczkę w samochodzie ulotkę jednego z kandydatów, dzisiaj natomiast kupiłem bilet MPK z reklamą drugiego (jak myślisz, z jakich partii?) i co - i nic, nie "rusza" mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
filipde Re: Przerwana cisza wyborcza 25.09.05, 19:18 A mnie 'rusza'... W komisji wyborczej widzialem, jak ludzie stoja bezradni z plachtami listy kandydatow do Sejmu i z kartka kandydatow do Senatu i nie wiedza na kogo glosowac. A poza tym - jak myslisz - jezeli ktos powoluje sie na honor, to nie powinien zaczac od siebie? 'Mozemy byc spokojni o serce Z.W. - nic nie wskazuje, by mialo zmienic azymut' - tak napisal w swojej gazetce!!! Wychodzi na to, ze nie powinnismy byc spokojni, skoro to serce ma taki zle wyznaczony azymut!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławiak Re: Przerwana cisza wyborcza IP: *.resetnet.pl 25.09.05, 19:45 Cały górny Sławinek jest od wczoraj zasypany ulotkami Głębockiego, wala się to wszystko po trawnikach. Jak mu zostały, to mógł je sobie w kompostownik wsypać. Odpowiedz Link Zgłoś