IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 17:58
Zbliżają się Walentynki więc mam pytanie na czasie. Kktóry sklep jubilerski w ciechanowie, mlawie lub płońsku polecacie??? A może jakiś sklep internetowy???
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: jubiler IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 18:39
      ten przy blaszaku, zrobili tam na zamówienie mojego chłopaka pierścionek zaręczynowy dla mnie, starannie wykonane, brylanciki mocno zamocowane (widać ze nie wypadną), i jak coś nie tak z rozmiarem to za darmo znmiejszają,pozdrawiam
    • Gość: Walenty Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 18:41
      Nazwy miast pisze się ZAWSZE z DUŻEJ LITERY........zapraszam do Google jak się nie chce jubilerowi tyłeczka ruszyć.......za reklamę trzeba bulić i to słono.
      • Gość: krystek Re: jubiler IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 19:33
        Już sie pieni jakiś ciechanowski pseudo magister....puknijcie się w leb z tą konkurencją. Na proste pytanie oczekuje prostej odpowiedzi a nie korepetycji z polskiego....po prostu do tej pory nie interesował mnie temat biżuterii a nie mam czasu na latanie po sklepach i porownywanie ofert
        • Gość: brylant Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 19:51
          Jak kochasz to każdą ''cenę'' zapłacisz w pierwszym,lepszym sklepie za ......świecidełko.Nie udawaj Greka,że nie masz czasu......na pisanie masz?????Nie ze mną te numery Misiu.
          • Gość: krystek Re: jubiler IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 21:25
            A może byś pomyślała, że niektórzy ludzie w godzinach otwarcia tego typu sklepów pracują więc z czasem jednak kiepsko....i nie Misiuj mi jak sie nie znamy
    • Gość: złoty ząb Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 19:08
      Dożo tego masz!!!!!
      • Gość: 123 Re: jubiler IP: *.matcom.com.pl 22.01.13, 21:29
        Widać pisanie z tego samego IP. Komuś kultury zabrakło. A ja polecam jubilera na przeciwko banku spółdzielczego na warszawskiej. Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: no more Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 21:37
          Cienki bolek jesteś jako śledczy IP,a reklamka poszła,no nie.
    • Gość: Właśnie ja Re: jubiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 22:24
      Również polecam jubilera przy blaszaku, mój pierścionek zaręczynowy został tam wykonany jak kilka innych rzeczy. Właściciel zna każdy swój wyrób, drobiazgi są unikatowe i solidnie wykonane. Pracujący tam Państwo są bardzo mili i cierpliwi przede wszystkim (opinia mojego narzeczonego)
      • Gość: QZ Re: jubiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 12:01
        POLECAM JUBILERA W MRÓWCE!!!!!
        można tam kupić naprawdę fajne rzeczy za rozsądną cenę,robię tam często zakupy i jestem bardzo zadowolona,miłe panie tam pracujące na pewno chętni Ci doradzą.
        Udanych zakupów
        • Gość: opel Re: jubiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 14:15
          Polecam pana przy blaszaku. Kupiłem tam pierścionek, jestem bardzo zadowolony.
          • Gość: a Re: jubiler IP: 92.60.130.* 23.01.13, 14:54
            wkruk.pl/
            • Gość: c Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 21:42
              Oka nie wykole......ale na psy schodzi.
          • Gość: mal Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 21:39
            Wcale się nie dziwię,jak sam kupiłeś dla siebie,że jesteś zadowolony.Życzę dużo samozadowolenia......z siebie.
            • Gość: to ja Re: jubiler IP: *.31.28.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 21:55
              dowcip masz MAL powalający... z rozdęcia :) .a tak na marginesie nie rozumiem takich ludzi tak jak MAL co nie mają niczego mądrego do powiedzenia a zabierają głos. chociaż może MAL jest ciekawym zjawiskiem mutacji genetycznej
              • Gość: mal Re: jubiler IP: *.play-internet.pl 24.01.13, 22:10
                Nie MAL ale mal .......zjawisk genetycznych nie ma,bo muszą być potwierdzone badaniami naukowymi.......zjawiska mogą być,co najwyżej w chorej wyobraźni,bardzo ''wyrobionego''...niczym trok od kaleson, takiego indywiduum.Popatrz w niebo,tam znajdziesz zjawiska np. w postaci spadających gwiazd.
    • Gość: to ja Re: jubiler IP: *.31.28.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 21:29
      powiem tak. szukałem pierścionka w różnych miejscach w ciechanowie( nie powiem gdzie żeby nikogo nie urazić), warszawie ( markowych i nie markowych sklepach) i dopiero znalazłem u Pana Geryka na przeciwko starostwa w pawilonikach. podobne modele jak w markowych sklepach i cena bardzo atrakcyjna!!!. polecam gorąco. pozdro dla wszystkich
      • Gość: zainteresowana Re: jubiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 04:07
        Czy w Ciechanowie można zrobić pierścionek itp z powierzonego złota ? Kiedyś był złotnik w Domu Rzemiosła na Warszawskiej ale to stare dzieje. Może Przasnysz, Mława, Płońsk. Jezeli ktoś orientuje się to proszę o namiary. Będę wdzięczna, z góry dziekuję.
        • Gość: miśka Re: jubiler IP: *.cdma.centertel.pl 26.01.13, 09:20
          przy postoju taksówek lub przy blaszaczku.
          • Gość: zainteresowana Re: jubiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 22:20
            Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka