Dodaj do ulubionych

Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!!!!!!!

27.09.05, 20:04
Jeden kaczor - zeby nie odciac drugiemu kaczorowi drogi do koryta -
desygnowal na premiera niejakiego marcinkiewicza - mala polityczna kreature...
Obserwuj wątek
    • Gość: pijusXII panie Marcinkiewicz pan się nie boi IP: *.pronet.lublin.pl 27.09.05, 20:15
      2/3 Sejmu za panem stoi
      • Gość: vvvv. Re:PiS i Kaczynski jedyna opcja polityczna IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 28.09.05, 04:11
        najbardziej wiarygodna. Kto zabroni J. Kaczynskiemu liderowi PiS -u wystawic K.
        Marcienkiewicza na premiera, w/wymieniony z wyksztalcenia jest fizykiem i doswiadczonym
        organizatorem, w polityce kazdy manewr jest dozwolony. W obecnej sytuacji Polski ja
        niewidze lepszego kandydata na prezydenta od L. Kaczynskiego, doswiadczony polityk i
        wiarygodny, pozostali maja duzo ???
    • alex2222 Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! 27.09.05, 20:19
      nie minęły 3 dni od wyborów a PiS pokazuje swój koniunkturalizm.to się nazywa
      wg.nich odpowiedzialność za Polskę.czekam na kolejne ruchy i z rozbawieniem
      obserwuję wyborców PiS.
    • Gość: h Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.09.05, 20:26
      www.bojkot-wyborow.org/plakaty.php
    • anooonim Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! 27.09.05, 20:34
      Nie chce mi sie nawet pisac na ten ten temat. Przeciez to bylo wiadomo ze PiS
      nic dla nas nie zrobi. To jest partia dwoch ambitnych ludzi ktorzy nie maja
      dobrego pomyslu na Polske. Ale taka jest demokracja, kazdy ma jeden glos i
      czesto lepszy przegrywa z motłochem :(
      • Gość: lutzek Re: Pie****cie aż Was czytać nie można IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 27.09.05, 21:21
        Sam nie jestem zwolennikiem Kaczyńskich, ale to naskakiwanie na PiS ledwie dwa dni po wyborach i kłapanie ryjem, że są koniunkturalistami... rzygać mi się chce. Gdybyście nie faszerowali się tylko Faktem, ale poczytali też wypowiedzi politologów, socjologów, czy nawet osób blisko związanych z przyszłą elitą rządzącą to dowiedzielibyście się, że J.Kaczyński wcale nie ma apetytu na fotel premiera, bo uważa sam siebie za nieprzygotowane do piastowania tej chyba najważniejszej funkcji w Polsce.

Już kogo jak kogo, ale Kaczorów podejrzewać o nieuczciwość... chyba Zorbi Wam mózgi wyprał. Można ich posądzać o wiele rzeczy, ale o brak uczciwości???

Na polityce tak się znacie jak ja na astronomii.

bez odbioru, bo aż gadać mi się nie chce jak widzę takich ignorantów
        lutzek
        • Gość: wisia Re: Pie****cie aż Was czytać nie można IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:30
          Faktycznie, masz racje lutzek - kaczory sa suuuuuuuuuuper uczciwe, a ty masz
          nader krotka pamiec... Wygodnie ci z tym zyc, prawda? I po co to zastrzeganie
          sie - 'sam nie jestem zwolennikiem'? Czyzbys nie byl tak do konca pewny swego?
          • Gość: lutzek Re: Pie****cie aż Was czytać nie można IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 27.09.05, 22:10
            >Faktycznie, masz racje lutzek - kaczory sa suuuuuuuuuuper uczciwe, a ty masz
            >nader krotka pamiec...

To odśwież mi ją proszę i wskaż w czym umoczeni są, albo byli Kaczyńscy. Tylko błagam nie pisz o żadnych FOZZach czy Telegrafach - jeśli choć odrobinkę interesujesz się polityką.

>Wygodnie ci z tym zyc, prawda?

Z czym mi wygodnie żyć? Pamięć mam doskonałą, zapewniam. Lepszą niż Ci się wydaje. Na tyle dobrą, by pamiętać wszystkie "zasługi" Twoich towarzyszy (Millerów, Kwaśniewskich, Oleksych i całej tej czerwonej bandy)

>I po co to zastrzeganie sie - 'sam nie jestem zwolennikiem'?

Po co zastrzeganie? By Ci nie przyszło do głowy, że jestem pro-Kaczyński. A nie jestem. Ale nazywać Kaczyńskich nieuczyciwymi to może chyba ten który sam kradnie.

>Czyzbys nie byl tak do konca pewny swego?

Jestem bardziej pewny siebie (w tematach, na których się znam) niż Ci się może wydawać. Chcesz mnie do czegoś przekonać?

Czekam na informację w czym Kaczyńscy byli "umoczeni", czyli na czym polega ich polityczna nieuczciwość.

lutzek
        • alex2222 Re: Pie****cie aż Was czytać nie można 27.09.05, 21:32
          nie czytam Faktu,nie należę do zwolenników PiS.mam swoje zdanie i mam prawo je
          wyrażać a Tobie najwyraźniej puszczają nerwy-ta uwaga o "ryju" bardziej
          pasowałaby na Wiejskiej:-) wyluzuj trochę.
          • Gość: lutzek Re: Pie****cie aż Was czytać nie można IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 27.09.05, 22:17
            A pewnie, że puszczają mi nerwy jak muszę czytać takie głupoty, że Kaczyńscy są koniunkturalistami. I to w dodatku 3 dni po wyborach. Podważasz demokrację? Ja do zwolenników Kaczyńskich nie należę, bo ani nie podoba mi się ich prosocjalny program gospodarczy, ani nie podoba mi się ich klerykalność w polityce, ani nie podoba mi się dyskryminowanie ludzi ze względu na ich seksualne preferencje chociażby. Wiele rzeczy mi się w nich nie podoba. Ale nazywać ich koniunkturalistami? Trzeba naprawdę być chyba politycznym ignorantem, albo SLD-owskim aparatczykiem, by Kaczyńskich, chyba jednych z niewielu polityków, którzy oparli się pokusom jakie na nich czyhały w okresie posttransformacyjnym, posądzać o nieuczciwość.
            Mogę się nie zgadzać z kimś w poglądach na pewne aspekty życia społecznego czy też ekonomicznego, ale to nie daje mi legitymacji do tego by nazywać kogoś nieuczciwym. A Ty to robisz.

lutzek
            • alex2222 Re: Pie****cie aż Was czytać nie można 27.09.05, 22:42
              nikogo nie nazwałem nieuczciwym.to po pierwsze.po drugie-jeśli lider zwycięskiej
              partii nie chce wejść do rządu ale przecież nie sądzisz chyba że pozostanie bez
              wpływu na ten rząd-będzie "premierował" z drugiej linii-po to aby zwiększyć
              szanse brata w wyścigu do prezydentury(bo to jest tak oczywiste,że nie odważysz
              się zaprzeczyć)to ja to nazywam koniunkturalizmem.
              a po trzecie-piszesz rzeczowo,używasz logicznych argumentów,ale znów te
              nerwy...nie jestem SLD-owskim aparatczykiem,więc bądź łaskaw staranniej dobierać
              słowa.
              pozdrawiam i życzę więcej umiarkowania.
        • Gość: Satan of Swing Re: Pie****cie aż Was czytać nie można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 01:09
          Gość portalu: lutzek napisał(a):

> Sam nie jestem zwolennikiem Kaczyńskich, ale to naskakiwanie na PiS ledwie
          dwa
          > dni po wyborach i kłapanie ryjem, że są koniunkturalistami... rzygać mi się
          chc
          > e. Gdybyście nie faszerowali się tylko Faktem, ale poczytali też wypowiedzi
          pol
          > itologów, socjologów, czy nawet osób blisko związanych z przyszłą elitą
          rządząc
          > ą to dowiedzielibyście się, że J.Kaczyński wcale nie ma apetytu na fotel
          premie
          > ra, bo uważa sam siebie za nieprzygotowane do piastowania tej chyba
          najważniejs
          > zej funkcji w Polsce.
          To dlaczego prze całe wybory kształtowal przekonanie ze zostanie premierem? A
          teraz nagle uważa sie za nieprzygotowanego? TO akurat prawda - tylko jak ktoś
          jest nieprzygotowany, to niech sie do władyz nie pcha. Ciekawe czy uświadomił
          sobie do czego jeszcze jest nieprzygotowany - wybacz lutzek, ale po ostrej
          kampanii pod jego przewonictwem jego wyznanie, że nie czuje się przygotowany do
          bycia premierem, jest na tym samym poziomie g..wniarstwa jak rezygnacja
          Cimoszewicza z udziału w wyborach. A ten Marcinkiewicz to mi za bardzo Buzkiem
          leci - taka twarz do zasłonięcia właściwych rządzących i zarazem do przyjecia
          ewentualnej odpowiedzialnosci za pomyłki. Sami widzicie - ledwo się zaczęło i
          już wygląda jak 8 lat temu... To co za dwa lata nowe reformy i znowu gospodarka
          w dół? Oby nie - a wy wszyscy patrzcie uważnie i uczcie sie, gdzie was maja
          wasi kochani przedstawiciele!
    • 4gwiazdki Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! 27.09.05, 22:17
      No to się szykuje niezły cyrk.Jeden kaczorek odpadł w przedbiegach (na razie
      nie będzie premierem).A jeśli drugi nie zostanie prezydentem......
      • _aaa_ Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! 28.09.05, 00:09
        4gwiazdki napisał:

> No to się szykuje niezły cyrk.Jeden kaczorek odpadł w przedbiegach (na razie
        > nie będzie premierem).A jeśli drugi nie zostanie prezydentem......

jak to co? Kazik znowu zaspiewa za jakis czas....kiedy kaczor ze schodów spadł....:))))
        • aron2004 co za różnica 28.09.05, 06:59
          kto by nie był tym premierem, to i tak partyjni i SBecy stracą emerytury. Oj
          będzie ciężko przeżyć za 800 zł. Nie zazdroszczę
    • Gość: L-56 Re: Zaczyna sie prywata blizniakow.....!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 08:10
      Aron pieprzysz nieudolnie albo razem z lutzkiem mieszasz noga
      w szambie aby miec rece wolne na lakocie hihihihihi! A ty skad
      wyleciales tez z czerwonej d............... i sie wyrzekasz na tamten
      swiat.starszy szambonurek lutzek ,a na ciebie wielki nieomylny wplyw !
      Wal sie odyncu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka