Gość: monik IP: *.umcs.lublin.pl 25.07.01, 14:49 Czy ktos spedza wakacje w pracy????? jak to znosicie?? a moze mozna sobie jakos upiekszyc ten czas??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: wakacje w pracy IP: 212.244.252.* 26.07.01, 14:30 Chyba my wszystkie biedne ludzie rozmawiające sennie na tym forum... Aby nie zwariować, każdy weekend spędzam poza Warszawą, gadam na forum, otwieram na oścież wszystkie okna, wspominam największe dzikie uroczyska, gdzie zdarzało mi się w życiu być i marzę o następnych... A jak z tym u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: wakacje w pracy do Ronja IP: *.umcs.lublin.pl 30.07.01, 14:05 Gość portalu: Ronja napisał(a): > Chyba my wszystkie biedne ludzie rozmawiające sennie na tym forum... > Aby nie zwariować, każdy weekend spędzam poza Warszawą, gadam na forum, > otwieram na oścież wszystkie okna, wspominam największe dzikie uroczyska, gdzie > > zdarzało mi się w życiu być i marzę o następnych... > > A jak z tym u Ciebie? U mnie?? Staram sie nie myslec o wysokich gorach, chlodzie skal i beztroskosci. Pocieszam sie za nie jestem osamotniona tym urlopem w pracy. I obiecuje sobie ze kiedys odbije sobie z nawiazka te wakacje w pracy, to utrzymuje mnie przy zyciu, bo presja prawdziwych urlopowiczow jest zniewalajaca.. Odpowiedz Link Zgłoś