macius_lub 23.10.05, 20:54 po prostu tragedia. trzeba sie chyba stad wyniesc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luix Re: kaczynski prezydentem 23.10.05, 20:58 JA tez sie wyprowadzam z tej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyszly Prezydent Kiedys wygram IP: *.pronet.lublin.pl 23.10.05, 21:02 Dzis wygral Kaczor. Za 5 lat ja bede na listach wyborczych. Moj program bedzie prosty - nachapac sie i pomoc swojej rodzinie i znajomym. A przy okazji zalatwic kilka waznych spraw dla Polski. Jak sie uda - oczywiscie, w koncy nie to jest priorytetem. Jak mnie poprzecie moze cie liczyc na bonusy. Ptasia grypa szaleje, stad popularnosc ptactwa w dzisiejeszych wyborach... Z drugiej strony jakby Donald wygral, to wcale nie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczysta no to spieprzaj dziadu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:10 Buhahaha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: kaczynski prezydentem IP: 212.182.102.* 23.10.05, 23:58 Głupie ludzie. ale macie co chcecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: kaczynski prezydentem IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 24.10.05, 06:28 Prawidlowy wybor czesc spoleczenstwa zrozumila co jest ''grane'' - nareszcie!! Polska dokonala sprawiedliwego wyboru!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia grypa Re: kaczynski prezydentem IP: *.lublin.mm.pl 24.10.05, 08:30 półgłówek.I do tego nawiedzony (przrz RM.Nasz Dziennik?). Dziwne,że taki prostak o.Podgrzybek ma taki wpływ na ponoć mądrych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia25 Re: kaczynski prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:33 Ma niestety wplyw na ludzi, ale na szczescie tylko na prostakow i zacofanych... Cala sekta Rydzyka ma wplyw, ale Kaczor w koncu Rydzykowi zaplaci(l) niezla kase za poparcie... Niedlugo bedzie tylko RM i Trwam w biednej zacofanej Polsce. Nie przeraza was to ze Europa idzie do przodu, a my sie uwsteczniamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratusz Re: kaczynski prezydentem IP: *.lublin.mm.pl 24.10.05, 10:33 Kaczyński prezydentem w skansenie Europy. Odpowiedz Link Zgłoś