Dodaj do ulubionych

kaczynski prezydentem

23.10.05, 20:54
po prostu tragedia. trzeba sie chyba stad wyniesc.
Obserwuj wątek
    • luix Re: kaczynski prezydentem 23.10.05, 20:58
      JA tez sie wyprowadzam z tej Polski!
    • Gość: Przyszly Prezydent Kiedys wygram IP: *.pronet.lublin.pl 23.10.05, 21:02
      Dzis wygral Kaczor.
      Za 5 lat ja bede na listach wyborczych. Moj program bedzie prosty - nachapac sie
      i pomoc swojej rodzinie i znajomym. A przy okazji zalatwic kilka waznych spraw
      dla Polski. Jak sie uda - oczywiscie, w koncy nie to jest priorytetem. Jak mnie
      poprzecie moze cie liczyc na bonusy.
      Ptasia grypa szaleje, stad popularnosc ptactwa w dzisiejeszych wyborach... Z
      drugiej strony jakby Donald wygral, to wcale nie inaczej.
    • Gość: kaczysta no to spieprzaj dziadu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:10
      Buhahaha !
    • Gość: JA Re: kaczynski prezydentem IP: 212.182.102.* 23.10.05, 23:58
      Głupie ludzie. ale macie co chcecie
      • Gość: xyz Re: kaczynski prezydentem IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 24.10.05, 06:28
        Prawidlowy wybor czesc spoleczenstwa zrozumila co jest ''grane'' - nareszcie!! Polska
        dokonala sprawiedliwego wyboru!!!!!!
        • Gość: ptasia grypa Re: kaczynski prezydentem IP: *.lublin.mm.pl 24.10.05, 08:30
          półgłówek.I do tego nawiedzony (przrz RM.Nasz Dziennik?).
          Dziwne,że taki prostak o.Podgrzybek ma taki wpływ na ponoć mądrych ludzi.
          • Gość: kasia25 Re: kaczynski prezydentem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:33
            Ma niestety wplyw na ludzi, ale na szczescie tylko na prostakow i zacofanych...
            Cala sekta Rydzyka ma wplyw, ale Kaczor w koncu Rydzykowi zaplaci(l) niezla
            kase za poparcie... Niedlugo bedzie tylko RM i Trwam w biednej zacofanej
            Polsce. Nie przeraza was to ze Europa idzie do przodu, a my sie uwsteczniamy??
            • Gość: ratusz Re: kaczynski prezydentem IP: *.lublin.mm.pl 24.10.05, 10:33
              Kaczyński prezydentem w skansenie Europy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka