biene_maja77 24.10.05, 21:18 pierwsza dama wyglada jak wiewiórka!!!!!!!!! kaczor i wiewiórka a to ci!!!! tancem narodowym kaczuchy a świstak siedzi i zawija w te sreberka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elilama Re: I Dama - MARIA 25.10.05, 18:01 Pierwsza Dama??? Niezła z Niej dżaga i skwara. Buehahaha Odpowiedz Link Zgłoś
biene_maja77 Re: I Dama - MARIA 25.10.05, 18:24 raczej Lady Pinokio hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
elilama Re: I Dama - MARIA 25.10.05, 18:51 Cieszę się że oprócz mnie i burmiszcza ktoś jeszcze odwiedza ten matrix. Mam nadzieję że ściągniesz tak jak ja paru forumowiczów - bo nudą tu kuźwa wieje nie do zniesienia. elilama Odpowiedz Link Zgłoś
biene_maja77 Pustynia...Dęblin 26.10.05, 21:16 Hmm, jestem tu od niedawna i szczerze nudnawo, myślałam że pogadać będzie sobie można a tu ciszaaaaaaa...Z chęcią bym kogoś ściagnęłą ale kto by chciał zajrzeć na to pustkowie...pozdrawiam wszystkich dęblińskich pustelników;) Odpowiedz Link Zgłoś
fasolka74 Re: I Dama - MARIA 27.10.05, 12:28 "...burmiszcza..." Chyba bardziej elegancko by było "burmi sika" ;-)albo "burmi oddaje mocz"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: I Dama - MARIA 27.10.05, 12:31 Był taki film "Przyjaciel wesołego diabła", Maria przypomina tego diabełka z tym jacksonowskim nosem. Odpowiedz Link Zgłoś