Gość: Ciupazka IP: *.it 09.10.02, 15:51 Prezydent Polski A. Kwaśniewski w Lublinie - czyżby się z nami pomalućku żegnał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dociek Re: Prezydent A. Kwaśniewwski w Lublinie IP: proxy / *.lublin.mm.pl 09.10.02, 17:35 Nie koniecznie "pożegnanie". Prędzej dowodzi to tego, że znajdują się u nas także tacy ludzie, którzy chcą i potrafią pokazać (nie tylko Prezydentowi RP), wszelkimi możliwymi sposobami, że po prawej strony Wisły również jest Polska, a nie teren ekologiczny wyłącznie do kompletnego zalesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: Prezydent A. Kwaśniewwski w Lublinie IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 22:32 Brawo DOCIEK. Czuję smak Białej Podlaskiej. Niestety wizyta Prezydenta to wyłącznie kampania wyborcza. Nie wiem czy pamiętasz ale przed wyborami prezydenckimi to SLD - owscy notable zapraszali pana A.K. do naszych miast: Lublin, Biała Podlaska, Łuków itp. Później (przed rokiem) Pan Prezydent rewanżował się składając wizyty w Lublinie, Białej Podlaskiej, Łukowie itd. Rewanżów jednak nie koniec. Trzeba pomóc także kolegom samorządowcom (w końcu lepiej jak bedą rządzić nasi) i teraz Lublin będzie gościł ponownie Pana Prezydenta. Biała Podlaska i Łuków także niecierpliwie oczekują pana KWASA. A może sa już tak pewni wygranej ????????????????????? A dziś znów wymiotowałem. Fizjologia nie pozwala więc nie podejrzewam ciąży. Moje torsje wzbudziło dzisiejsze wystąpienie w Programie I TVP Pana Leszka M. - Premiera. Który to już raz w tym miesiącu ????????????????? I co za to ma TVP. A może za jakie grzechy TVP musi tak często emitować wystąpienia Premiera. Ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shawman Mam przesyt SLD IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 01:21 W każdym programie informacyjnym w TVP pojawia się średnio 3 razy Leszek Miller + ministrowie z jego rządu + Olek K. ;-). Niedługo dojdzie do tego, że wiadomość o wzroście sprzedaży komórek będzie się kończyć komentarzem, iż premier Miller bardzo ceni nowoczesność, ma ładną komórkę i w ogóle wszystkim Polakom rozda komórki, jak zagłosują na SLD w wyborach samorządowych. Heh, czy to prawda, że Kwaśniewski wręczał w Lublinie jakimś studentom indeksy? Ręce mu się nie trzęsły? Bo sam nie ma, a tu tyle razy musi oddawać i oddawać... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Mam przesyt SLD 10.10.02, 07:43 Gość portalu: Shawman napisał(a): > W każdym programie informacyjnym w TVP pojawia się średnio 3 razy Leszek Miller > > + ministrowie z jego rządu + Olek K. ;-). Zauważ, że przez 4 lata przed wyborami parlamentarnymi w każdym programie informacyjnym w TVP pojawiał się średnio 3 razy Jerzy Buzek + ministrowie z jego rządu, + (siłą rzeczy) Olek K. ;-). Zdumiewające jest to, że miłośnicy określonych opcji politycznych widzą tylko to, co robią inne partie a nie dostrzegają swoich sympatii. > Heh, czy to prawda, że Kwaśniewski wręczał w Lublinie jakimś studentom indeksy? > Ręce mu się nie trzęsły? Bo sam nie ma, a tu tyle razy musi oddawać i oddawać... Takie były plany, ale ostatecznie indeksy wręczył rektor, a Aleksander K. jedynie "zaszczycił" uroczystośc swoją obecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Prezydent A. Kwaśniewwski w L... 10.10.02, 06:26 Gość portalu: Ciupazka napisał(a): > > Prezydent Polski A. Kwaśniewski w Lublinie - czyżby się z nami pomalućku > żegnał? U nas w Limanowej, był raz po powodzi, zorganizował sobie jakiś wykład, w DK na który nikt nie przyszedł oprócz władz miejskich (z grzeczności). Musiano w szybkim tempie sprowadzić kilkudziesięciu żołnierzy z N. Sącza, aby zapełnić salę (kto normalny spokojnie słucha jego słodko kwasnej mowy). A jak się przechadzał po mieście były gwizdy....Z nami więc na pewno się nie pożegna, a my też nie ciekawi jego.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Z dedykacją dla Facia 10.10.02, 07:49 PRZERWA W PODRÓŻY Przy piwie w karczmie w Limanowej Zapatrzeni w siwe mgły jesienne Czekaliśmy na autobusowe Ostatnie lata połączenie Buk przez okno złoty talar rzucił Słońce na obrusie Od dziewczyny przy barze Pożyczyłem uśmiech Oddam w autobusie. A po lesie wiatr Rwie na strzępy pajęczyny nić A po polu wiatr Rozsypuje kopce siana w pył Do puszystych traw się tuli Skrada się do pustych ptasich gniazd Po strumieniach z wodą śpiewa Lekkomyślny wiatr. Wpatrzeni w okna milczeliśmy wszyscy Nikt nie przerywał nam czekania Nawet gitary zacisnęły zęby Wiedziały - już nie będzie grania Oczy dziewczyny szeptały - zostań Czas się zatrzymał w Limanowej Oddałem uśmiech, przewróciłem kufel Na stole talar spał. A po lesie wiatr ... Stare, dobre czasy... Aż się łezka w oku zakręciła... Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Z dedykacją dla Facia 10.10.02, 08:30 Piękne, kiedyś to słyszałem, ale niecałe...Ja o Limanowej znam tylko regionalne piosenki.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ga Re: Prezydent A. Kwaśniewwski w Lublinie IP: 212.182.117.* 10.10.02, 08:53 Kwaśniewski przyjechał na tą żałosną szopkę urządzoną przez UMCS. Kończąc studia dostajesz dyplom w dziekanacie i koniec. Nikogo nie obchodzi żeby było to zorganizowane w jakiś specjalny sposób. Do następnych 100000 absolwentów UMCS będzie miał bardzo daleką drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: Prezydent A. Kwaśniewwski w Lublinie IP: *.*.*.* 11.10.02, 11:56 Ale wyłażą z Was kompleksy prowincjuszy. Nawet jezeli nie o czym gadać, to i tak pochrzanić warto jacy my som ponad. Odpowiedz Link Zgłoś