dorota_44 18.11.05, 20:56 Pam pytanie, czy ktoś moze wie kiedy dokładnie zostanie otworzone lodowisko na Globusie i czy to w ogóle nastąpi. Dochodziły mnie słuchy, ze w tym roku lodowiska ma nie byc:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: otwarcie lodowiska IP: *.devs.futuro.pl 18.11.05, 21:26 to w takim razie jestem druga osoba ktora slyszala ze w tym roku globus nieczynny.niestety.ale ponoc ma byc jakies pod chmurka.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: otwarcie lodowiska IP: *.zamosc.mm.pl 21.11.05, 14:01 Ja o tym pod chmurką tez slyszlam, ale slyszalam rowniez, że loowisko na Globusie bedzie w tym roku dzialalo normalnie w tv mowili lub czytalam w gazecie juz nie pamietam :P Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: otwarcie lodowiska 21.11.05, 14:33 lodowisko na Gliobusie ma byc normalnie otwarte od grudnia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: otwarcie lodowiska 22.11.05, 00:38 A może i wcześniej, bo to po trochu zalezy przecież od temperatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozcywiście Re: otwarcie lodowiska IP: *.zemborzyce.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 07:56 lodowisko na wolnym powietrzu-może plac Litewski,bedzie otwarte w Maju i jest to normalne i zaplanowane przez aktualnie rządzących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: otwarcie lodowiska IP: *.lublin.mm.pl 22.11.05, 22:04 www.mosir.lublin.pl/globus.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lublinianka05 Re: otwarcie lodowiska 22.11.05, 23:05 Ma byc czyne za dwa tygodnie. czytalam w prasie i slyszalam w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś