Gość: turek IP: *.*.*.* 15.10.02, 15:01 Za piękne położenie, za trajlusie, cebularze i mnóstwo innych wspaniałych przymiotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 15.10.02, 15:09 pepperoni78 napisał: > ... to, że jest. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 15.10.02, 15:36 za "lubelskie klimaciki" ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.umcs.lublin.pl 15.10.02, 15:39 Że w nim się tak szaleńczo kochałem (chodzi o miejsce, a nie "komunalny" obiekt pożądania...). ;-) Że historia mojego życia i moich przodków jest historią Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 15.10.02, 20:45 za Czarcią Łapę i za całokształt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: 217.97.175.* 15.10.02, 21:17 ...za to, że zawsze tu z ulga wracam... i niech juz tak zostanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kata Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.daewoo.lublin.pl 16.11.02, 15:09 to, że siedzimy w WSEI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 09.01.03, 01:57 Serdecznie współczuję studiowania w WSEI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 16.10.02, 16:36 Jeszcze za to, że są tu piękne dziewczyny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka32 Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 16.10.02, 22:10 Za to że jest po prostu i jest nasz i naprawde jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 17.10.02, 11:42 aneczka32 napisała: > Za to że jest po prostu i jest nasz i naprawde jest piękny. No właśnie - Lublin nasza miłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stavros Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.symboliczna.net / 192.168.0.* 17.10.02, 21:33 za te laski na deptaku Odpowiedz Link Zgłoś
ryzymalp Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 18.10.02, 11:14 Daruj sobie męska szowinistyczna śwynio. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Laski 18.10.02, 11:24 ryzymalp napisała: > Daruj sobie męska szowinistyczna śwynio. Ryża, nie unoś się tak, może to nas stavros widział na deptaku? Przecież to takie miłe być czyimś obiektem pożądania. Mrocznym przedmiotem pożadania. Może. Nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 12:26 vanilja napisała: > ryzymalp napisała: > > > Daruj sobie męska szowinistyczna śwynio. > > Ryża, nie unoś się tak, może to nas stavros widział na deptaku? > Przecież to takie miłe być czyimś obiektem pożądania. > Mrocznym przedmiotem pożadania. Może. Nawet. To nie jest miłe. Nie są miłe stada małpoletów , które taksują ludzi jak na targu niewolników. To się daje wyczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 12:28 Ja nie wiem co sie dziś dzieje :-))) cały czas coś przekręcam. Oczywiście powinno być "małolatów" a nie "małpoletów"- ciekawe co by Freud o tym powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Laski 18.10.02, 12:41 DZiś wieczorem idę z paroma laskami na piwo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Laski IP: 62.233.135.* 18.10.02, 12:45 narażasz się Peppe;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 12:51 eee tam....wcale sie nie naraża. Ja jestem może wredna i podryżawa ale nie wściekła małpa. A jakiej "pci" jest vanilla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 12:52 zresztą mam dzis ochotę się kłócić a forum o prezydencie , które nadaje sie do tego jak żadne, jakoś zamarło :-( Odpowiedz Link Zgłoś
vanilja Re: Laski 18.10.02, 12:57 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > eee tam....wcale sie nie naraża. Ja jestem może wredna i podryżawa ale nie > wściekła małpa. > A jakiej "pci" jest vanilla? Mentalnie jestem oczywiście facetem, dlatego też bawię się setnie przechodząc latem przez deptak i czując na tyłku pożądliwy wzrok małpoletów, jak ich nazwała Ryża.;-)) Dzisiaj idę z paroma małpoletami do Szewca... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Laski 18.10.02, 13:20 Czy ja też zaliczam się do małpoletów?? ;) A tak na marginesie - gdyby ktoś próbował dobijać się na moją komórkę - do ok 16.00 jest to niemożliwe. Zostawiłem ją w domu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 13:23 No ja wypraszam sobie drwiny z moich przejęzyczeń!!!!!!! ( Małpolety są wszędzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 13:25 Powiedział bym nawet o jakiejś pladze!!!!!!!! Koniec drwin, bo od tej chwili będziecie mnie obgadywac za plecami . Idę bowiem sie wyleczyć.Od tego kiedy mnie wypuszczą z "ośrodka zdrowia" :-P zależy moja obecność na piwie. Pozdrawiam wszystkich małpoletów i żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Laski 18.10.02, 14:09 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Powiedział bym nawet o jakiejś pladze!!!!!!!! > Koniec drwin, bo od tej chwili będziecie mnie obgadywac za plecami . Idę > bowiem sie wyleczyć.Od tego kiedy mnie wypuszczą z "ośrodka zdrowia" :-P zależy > > moja obecność na piwie. > Pozdrawiam wszystkich małpoletów i żegnam ozięble. ozięble? - hmmm....... Ryża;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanilja Re: Laski IP: *.lubl.gazeta.pl 18.10.02, 15:31 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Powiedział bym..... ...a'propos płci, to czy Ryża jest facetem? Na Boga, czy uśmiechniętakaśka też jest facetem? A może mi jescze powiecie, że Skłodowska-Curie była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Laski IP: proxy / *.lublin.mm.pl 18.10.02, 17:44 O rany, ludzie, ja się dziś źle czuję, literówki i skojarzenia mam co najmniej dziwne, byśćie przestali się czepiać bo juz za minutke już za momencik piatek z pepprem zacznie sie kręcić. A co do "pci"- płeć mam niewątpliwie żeńska o czym przed chwila bolesnie sie przekonałam . I musze sobie kupić nową klawiaturę z swzerzej roztawionymi literkami to mi sie nie będize mieszać. W pracy taka mam i mi sie nie miesza. A jak wiadomo kiepskiej baletnicy.... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 18.10.02, 18:32 Za deptaczek, za duze przestrzenie, za to, ze dal mi kiedys kilka fajnych chwil w zyciu. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 21.10.02, 21:39 no jeszcze za ........ pyfko z lubelskiego browaru ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 22.10.02, 01:38 Gość portalu: turek napisał(a): > no jeszcze za ........ pyfko z lubelskiego browaru ... które naszą prawdziwą perełką jest, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 22.10.02, 07:06 młode świeże tchnienie kameralność wszechobecną zieleń trolejbusy targ na Ruskiej malowidła w Kaplicy św. Trójcy ul. Ku Farze i za te wszystkie "śmieszne miłości" Za to (m.in. - wszak miłość bezinteresowną być powinna ;-) ) kocham Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 23.10.02, 11:56 za ............... najbardziej transparentny sex shop w III RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: voodoo2:* / 10.48.50.* 23.10.02, 16:45 Kurcze, wzruszylam sie. Bo ja bardzo teskinie za Lublinem, w ktorym spedzilam 25 lat mojego zycia. Tym bardziej, ze teraz mieszkam w miescie brzydkim, smierdzacym, zakorkowanym, drogim, niebezpiecznym, bez klimatu, bez zieleni, no nie do zycia zupelnie (wiecie gdzie, nie chce wymienianiem nazwy zeszpecic tego forum). Ale jak pomysle o Lublinie, jak tam pojade... Dopiero czuje, ze zyje! I nie przeprowadzajcie sie za nic w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 23.10.02, 16:48 Gość portalu: x napisał(a): > Ale jak pomysle o Lublinie, jak tam pojade... > Dopiero czuje, ze zyje! > > I nie przeprowadzajcie sie za nic w swiecie. To przyjeżdżaj jak najczęściej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 23.10.02, 20:00 YES, w tem pogrzebany jest pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: 62.233.135.* 25.10.02, 13:56 ... to, że co niektórzy w nim już nie mieszkają..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 25.10.02, 18:23 nie mieszkają, a kochają - czemu nie wracają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.*.*.* 28.10.02, 16:28 ... takie jakie były wybory !?!?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek A za co niby ten Lublin kochać? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 09:15 Jakoś szczególnego afektu do Lublina tu nie widać. Lubliniacy mają pewnie inne miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A za co niby ten Lublin kochać? 30.10.02, 10:15 Można czuć sentyment do miasta, lubić je, ale od razu kochać?? Kochać mogę człowieka a nie wielkie zbiorowisko ludzi, budynków i ulic. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: A za co niby ten Lublin kochać? 04.11.02, 08:21 pepperoni78 napisał: > Można czuć sentyment do miasta, lubić je, ale od razu kochać?? Kochać mogę > człowieka a nie wielkie zbiorowisko ludzi, budynków i ulic. ;) Przyznaję się bez bicia, że nie wiem, jak to jest naprawde, Pepper... Wcześniej pisałeś, że kochasz Lublin "za to, że jest".. a teraz... że lubisz? Odkochałeś się? :-) A może minęło zauroczenie które kochaniem onegdaj zwałeś ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: A za co niby ten Lublin kochać? 04.11.02, 08:27 Kochanie niejedno imię ma... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A za co niby ten Lublin kochać? 04.11.02, 10:25 Pepperoni, nie sciemniaj Twoja dziewczyna czyta forum i z politycznej poprawnosci musiales tak napisac swego posta. Kocha sie ludzi, a nie... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 22:16 Za jego wspaniałą historię za kochane zabytki Za Deptak, jedno z niewielu miejsc gdzie czuje się jak u siebie. Bo jest moim miastem. Za wszystko i już. Folkatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek KOCHAĆ to znaczy tak z kopytami IP: *.*.*.* 04.11.02, 22:09 Czyli z zaletami i wadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: KOCHAĆ to znaczy tak z kopytami IP: *.*.*.* 06.11.02, 20:32 Czy nawet z nową koalicją SLD-Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Za nowe ... perspektywy IP: *.*.*.* 13.11.02, 14:00 no bo chyba będzie się lepiej działo? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 15.11.02, 18:12 Za tolerancję, za chrześcijańska miłość bliźniego, za... Ech, szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociek Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... IP: proxy / *.lublin.mm.pl 16.11.02, 17:28 pepperoni78 napisał: > Za tolerancję, za chrześcijańska miłość bliźniego, za... Ech, szkoda słów. Hehe! Złośliwy ironista! Ale dzięki właśnie takim ludziom, Lublin zachowuje twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: KOCHAMY LUBLIN ZA TO,ZE JEST TAK BLISKO CHEŁMA IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 02:14 Tak po prostu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 09.01.03, 08:26 ...to, że wiecznie zaskakuje nas. Odpowiedz Link Zgłoś
gienkowy_syn Re: KOCHAMY LUBLIN ZA ..... 09.01.03, 09:34 za to że PRYTA jest PRYTĄ a nie jakimś jabolem. Odpowiedz Link Zgłoś