ida69 03.12.05, 19:38 Gdzie w Lublinie można usnąć zbędne owłosienie laserem? Jeśli jest taki gabinet to proszę o dokładne namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łysol Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 19:40 Do fryzjera hippisie! Odpowiedz Link Zgłoś
ida69 Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 19:42 Gość portalu: łysol napisał(a): > > Do fryzjera hippisie! Bardzo śmieszne!!! Chodzi mi o kłaki na twarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.12.05, 19:48 ul. Wolska 10, studio Slimline. Wszystkie informacje uzskasz na www.slimline.lublin.pl. Byłam, sprawdziłam, miła obsługa, podobno najlepszy laser. Jest też podobne studio na Zana: www.depilacjalaserowa.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 19:52 Chodźki 1 dr Ewa Szpiringer - dermatolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 03.12.05, 19:55 Czy to gabinet prywatny może masz jakiś numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 03.12.05, 19:52 Dzięki Bulba:}} Odpowiedz Link Zgłoś
patti16 Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 21:06 Arsmedica na Zana, miedzy leclercem a media markt, wejsce od strony media markt, depilowałam nogi, efekt jest rewelacyjny, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chococake Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 23:04 robia w salonie Eris na wieniawskiej, polecam, mila obsluga, i tanio w porownaniu z innymi miejscami, obdzwonilam swego czasu wiele miejsc ale w erisie jest najtaniej. bardzo kompetentne panie sa tez w salonie kosmetycznym w galerii olimp, nie robilam tam zabiegu ale udzielono mi tam bardzo kompetetnych informacji i bardzo przyjemnie. nie moge tego powiedziec o lasermedical na przeciwko szpitala jaczeskiego, pani miala jakby pretensje ze wogole dzwonie, i po co ja pytam o ceny itp, byla bardzo niesympatyczna, mialam wrazenie ze odebral telefon ktos przypadkowy komu w czyms przeszkodzilam. przypomial mi sie PRL i za nic w swiecie bym tam nie poszla skoro juz tak traktuja kogos przez telefon i mam tam zostawic tyle pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 00:18 tam odbiera recepcjonistka a mieszczą sie tam gabinety wielu lekarzy pewnie dlatego była niezorientowana i niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
chococake Re: Zbędne owlosienie-Laser 04.12.05, 00:53 Zdaje sobie sprawe z tego, ze byla to recepcjonistka i o ile wiem zadaniem recepcjonistki jest byc milym i udzielac info przez telefon bo na tym polega praca, skoro ktos nie potrafi udzielic podstawowej informacji ani sie wyslowic to o czyms to swiadczy, prawda? Osoba w recepcji jest jakby wizytowka firmy bo jest to osoba pierwszego kontaktu z klientem (zarowno przez telefon jak i w recepcji zaraz po wejsciu do firmy) milym mozna byc zawsze, ja bym sie wsydzila wykonywac prace i nie starac sie dowiedziec np. kiedy dany lekarz przyjmuje. Nie jest wielka filozofia przynajmniej sie postarac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:08 Nie jesteś pierwszą osobą, która ma takie zdanie o tej recepcjonistce, kiedyś nawet na forum ktoś pisał że pani jes gburowata i nic nie wie. Dziwne bo ja zawsze jak tam byłam to ona była miła a wiem na pewno ze jest to jedna osoba. Ciekawe o co chodzi. Robiłam depilacje właśnie tam. Fakt faktem tylko jeden raz bo potem nie miałam kasy ale nic mi to nie dało :(( Odpowiedz Link Zgłoś