Dodaj do ulubionych

Zbędne owlosienie-Laser

03.12.05, 19:38
Gdzie w Lublinie można usnąć zbędne owłosienie laserem?
Jeśli jest taki gabinet to proszę o dokładne namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: łysol Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 19:40

Do fryzjera hippisie!
      • ida69 Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 19:42
        Gość portalu: łysol napisał(a):

>
        > Do fryzjera hippisie!
        Bardzo śmieszne!!!
        Chodzi mi o kłaki na twarzy!
    • Gość: bulba Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.12.05, 19:48
      ul. Wolska 10, studio Slimline.
      Wszystkie informacje uzskasz na www.slimline.lublin.pl. Byłam, sprawdziłam, miła obsługa, podobno najlepszy laser. Jest też podobne studio na Zana: www.depilacjalaserowa.lublin.pl
      • Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 19:52
        Chodźki 1 dr Ewa Szpiringer - dermatolog
        • Gość: ida Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 03.12.05, 19:55
          Czy to gabinet prywatny może masz jakiś numer tel.
      • Gość: ida Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 03.12.05, 19:52
        Dzięki Bulba:}}
    • patti16 Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 21:06
      Arsmedica na Zana, miedzy leclercem a media markt, wejsce od strony media
      markt, depilowałam nogi, efekt jest rewelacyjny, gorąco polecam
    • chococake Re: Zbędne owlosienie-Laser 03.12.05, 23:04
      robia w salonie Eris na wieniawskiej, polecam, mila obsluga, i tanio w
      porownaniu z innymi miejscami, obdzwonilam swego czasu wiele miejsc ale w erisie
      jest najtaniej.

bardzo kompetentne panie sa tez w salonie kosmetycznym w galerii olimp, nie
      robilam tam zabiegu ale udzielono mi tam bardzo kompetetnych informacji i bardzo
      przyjemnie.
      nie moge tego powiedziec o lasermedical na przeciwko szpitala jaczeskiego, pani
      miala jakby pretensje ze wogole dzwonie, i po co ja pytam o ceny itp, byla
      bardzo niesympatyczna, mialam wrazenie ze odebral telefon ktos przypadkowy komu
      w czyms przeszkodzilam. przypomial mi sie PRL i za nic w swiecie bym tam nie
      poszla skoro juz tak traktuja kogos przez telefon i mam tam zostawic tyle pieniedzy.
      • Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 00:18
        tam odbiera recepcjonistka a mieszczą sie tam gabinety wielu lekarzy pewnie
        dlatego była niezorientowana i niemiła.
        • chococake Re: Zbędne owlosienie-Laser 04.12.05, 00:53
          Zdaje sobie sprawe z tego, ze byla to recepcjonistka i o ile wiem zadaniem
          recepcjonistki jest byc milym i udzielac info przez telefon bo na tym polega
          praca, skoro ktos nie potrafi udzielic podstawowej informacji ani sie wyslowic
          to o czyms to swiadczy, prawda? Osoba w recepcji jest jakby wizytowka firmy bo
          jest to osoba pierwszego kontaktu z klientem (zarowno przez telefon jak i w
          recepcji zaraz po wejsciu do firmy)
          milym mozna byc zawsze, ja bym sie wsydzila wykonywac prace i nie starac sie
          dowiedziec np. kiedy dany lekarz przyjmuje. Nie jest wielka filozofia
          przynajmniej sie postarac.
          • Gość: www Re: Zbędne owlosienie-Laser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 17:08
            Nie jesteś pierwszą osobą, która ma takie zdanie o tej recepcjonistce, kiedyś
            nawet na forum ktoś pisał że pani jes gburowata i nic nie wie. Dziwne bo ja
            zawsze jak tam byłam to ona była miła a wiem na pewno ze jest to jedna osoba.
            Ciekawe o co chodzi. Robiłam depilacje właśnie tam. Fakt faktem tylko jeden raz
            bo potem nie miałam kasy ale nic mi to nie dało :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka