Gość: Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:19 Kto z Was wie jak nazywa się dziś ulica która przed wojną nazyawła się Blucher str. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: Pomocy !!! IP: *.cable.net.pl 03.03.05, 18:37 Asiu próbowałam Ci pomóc ale niestety nigdzie nie znalazłam tej ulicy a przeszukałam niemalże całą wyszukiwarkę w sieci. Proponuję odwiedzić nasze Muzeum albo przejść się do Urzędu Miasta. Wyślij może zapytanie to pana, który wystawił na aukcji w allegro mapy przedwojenne i wśród nich jest świnoujska może akurat znajdzie tą ulicę. Na tej stronie jest mapa z naszych okolic: www.allegro.pl/show_item.php?item=43440012 A na tej stronie pan oferuje do sprzedania mapy na CD ale zapytaj może akurat sprawdzi i odpisze: www.allegro.pl/show_item.php?item=43639231 Żeby móc zadać pytanie musisz po lewej stronie kliknąć na "Zadaj pytanie sprzedającemu". pozdr Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvonne Re: Pomocy !!! IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 04.03.05, 21:51 Asiu jutro po 10.00 Ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yvonne Re: Pomocy !!! IP: 217.153.181.* 05.03.05, 13:35 Asiu zgodnie z obietnica, przed wojna Blucher Str. to obecnie ul. Piłsudskiego ( od pl.Wolnosci w kierunku morza ). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka P. Re: Pomocy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 07:09 Bardzo, bardzo Wam dziekuję. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś