08.12.05, 12:11
No, to sie popisałam umiejętnością tworzenia wątków:) Ten poprzedni też był
mój, tylko troszeczkę niedokończony.
Syneczek ma wielkie marzenie: odtwarzacz MP3. Nie znam sie na tym sprzecie w
ogóle. Znam dobre firmy produkując sprzęt audio, ale takie MP3 kosztuje
połowę pensji lub powyżej.
Czy ktoś mógłby mi doradzić,czym nalezy kierować się przy zakupie MP3 w cenie
ok.0 - 200 złotych? Co powinien mieć odtwarzacz w tej cenie, jakiej firmy
mógłby być? Przeglądam oferty z marketów, widze MP3 w realu za 79 zł, ale nie
wiem, czy nie padnie po miesiacu.
Bardzo proszę, jeśli są fachowcy - pomóżcie starej kobicie, któa zatrzymała
się na etapie komputerów i DVD
Obserwuj wątek
    • ozna Re: jaka MP3? 08.12.05, 12:25
      ja kupiam w makro Thompsona cd odtwarzacz i mp3 zapąciam 168 z (brutto :))
      Ale chyba nieza firma i córa zadowolona, ja raczej chciaabym wiedzieć jak i
      gdzie ( a najlepiej za darmo) ściągać te mp3
      • Gość: Anka Re: jaka MP3? IP: *.chello.pl 08.12.05, 12:27
        O Jezu, to jeszcze cos trzeba ściągać? Niestety, nie pomogę, ale dziękuję za
        pomoc. jesli dziecię będzie wiedziało jak i co sie ściąga, to napisze później,
        po jego powrocie ze szkoły
      • Gość: pati Re: jaka MP3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:09
        najlepiej za pomoca programow przez internet przykladowe programy to
        kazaa,emule,bearshare latwa obsuga..:)programy tez znajdziemy w internecie ale
        zazwyczaj sa po ang prosze szukac w np. googlach
        • Gość: Anka Re: jaka MP3? IP: *.chello.pl 10.12.05, 21:30
          Programy takie mamy - dziękuję za pomoc, ale nadal nie mamy MP3, bo cuś nie za
          bardzo ludziska się garną z podpowiedziami:)
          • aron2004 Re: jaka MP3? 10.12.05, 21:33
            www.pixmania.com/pl/pl/d-wiek/odtwarzacz-mp3/15/4/categorie.html
            • Gość: Anka Re: jaka MP3? IP: *.chello.pl 10.12.05, 21:40
              Złote z Ciebie stworzenie, aronie, ale czy ja powinnam wyciągnąc jakiś wniosek
              z tejże strony? Możesz mi podpowiedzieć, jaki? Nie znam tych firm, która nadaje
              się do "użytku"?
              I dziękuję za tę stronę:)
    • Gość: Paweł Re: jaka MP3? IP: *.homeip.net / *.homeip.net 10.12.05, 22:02
      Polecam Creative MuVo Tx, jest bardzo dobry, do 200 zł na pewno się kupi wersję
      z 256 MB pamięci
      • Gość: marcin Re: jaka MP3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:17
        I ja kupiłem w kwietniu Creativa 512muvo,wyczytałem że ma niesamowicie
        rozwiniętą sieć serwisową i z naprawami nie ma kłopotów,tak wypowiadali się
        ludzie całego kraju i przekonałem się na sobie,po 2 miesiącach zaczął coś
        szwankować,wyłączał się sam itp(nie wiem może coś ja zawiniłem,stare słabe
        akumulatorki?;-)),zaniosłem do sklepu i mówię ze nie dział jak powinien,beż
        żadnych ceregieli po 5 (pieciu)dniach dostałem nowe pudełko z takim samym
        sprzętem,który chodzi mi do teraz codziennie po pare godzin i jakąś tam kartkę
        od dystrybutora z przeprosinami że to wogólę się zepsuło i tak dalej,więc
        polecam to gorąco.i jeszcze jedno jest to bardzo praktyczne bo na zasadzie usb
        wsadzam to do kompa bez żadnych kabli i przelewam dane.pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: jaka MP3? IP: *.chello.pl 10.12.05, 22:21
          serdecznie dziękuję. Możesz mi jeszcze podac cenę i miejsce - może masz jakieś
          wyszukane z niskimi cenami?
          • Gość: mama Re: jaka MP3? IP: *.pl / *.dot-com.net.pl 11.12.05, 06:12
            Moje dzieci kupiły w Leclerku odtwarzacze mp3 "bezfirmowe", dwa, różnych
            "bezfirm". Cena ok.150zł za 256mb. Jeden działa znakomicie, drugi działał tak
            jak opisany w którymś z postów - sam się wyłączał, nagle, bez przyczyny. Sklep
            oddał pieniadze natychmiast po zgłoszeniu reklamacji.
            Odtwarzacz dobrej firmy, za taką uchodzi Creative, może stanowić dużą pokusę dla
            złodzieja. Lepiej nie kusić losu, być "skrojonym" to żadna przyjemność. Mp3
            bezfirmowe działa tak samo (składane jest z takich samych części przez małego
            Chińczyka) a mniej kusi.
            Bardzo wygodne jest żeby mp3 miał wyświetlacz - w tanich dobrych firm go zwykle
            nie ma.
            A mój syn po oddaniu pechowego odtwarzacza sięgnął do głębiej do kieszeni i
            kupił N-gage (starszy model). Ma teraz mp3, radio, konsolę do gier w jednym. I
            dodatkowo telefon :)))
          • Gość: darek Re: jaka MP3? IP: 83.238.121.* 11.12.05, 14:27
            Zajrzyj na allegro ,tam jest cała gama takiego sprzętu.A osobiście też polecam
            Creativa MuVo,takiego sprezentowałem swej córce/musisz tylko wybrać pojemność
            np.125,256,512,1giga,no i są takie z odbiornikiem UKF.Duży wybór tego sprzętu
            jest w MediaMarkt.Pozdrawiam.
            • Gość: Anka Re: jaka MP3? IP: *.chello.pl 11.12.05, 15:30
              Na allegro siedze od 3 dni, nawet coś zamówiłam, ale facet się nie odzywa.
              Wiem, gdzie sie kupuje MP3 tylko chodzi mi o opinię kogos spoza sklepu.
              dziekuję wszystkim za posty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka