Dodaj do ulubionych

DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś???

21.12.05, 19:29
Czy może ktoś polecić jakiegoś dermatologa z Weteranów??? Wiem, ze jest
również przychodnia na 3-Maja ale tam zapisy sa bardzo odległe a jechac z
małym dzieckiem z samego rana a potem czekać na swoja kolej, nie bardzo jest
mi na rękę. Na Weteranów zaś można zapisać sie z dnia na dzień na określoną
godzinę. Nie wiem natomiast jak tam z lekarzami, może krtoś miał doczynienia
i podpowie mi coś???

Pozdrawiam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 11:09
      dr Wencyl
      • Gość: janeczka79 Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.it-net.pl 22.12.05, 12:25
        Bardzo dziękuję...właśnie do niego się zapisałam! Mam nadzieję, że pomoże ;)
        • Gość: 123 Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:20
          Boszszsz tylko nie Wencel!!
          Pierwszy łapownik, który wypisze Ci stos recept na niepotrzebne leki tylko
          dlatego, ze dostaje kasę od firm. W życiu nie oddałabym się w jego ręce nawet
          gdybym miała lekkie uczulenie. Jak najdalej od takich czarodziei!!!
          • Gość: Dorna Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 24.12.05, 21:33
            Ludzie!Z daleka od poradni dermatologicznej z Weteranów.Tam są same niedouki.A
            jak myślicie,dlaczedo tak łatwo tam się dostać?Bo kto raz pójdzie już nie
            wróci,gdyż prawie nigdy ci lekarze nie potrafią postawić prawidłowej diagnozy.
            • Gość: ala w. Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 09:37
              Pierwszy niedouk to Wencel- uważajcie na tego "lekarza" innych nie znam.
              Polecam dr. Roguś -Skorupską jest rewelacyjnym lekarzem z ogromnymi
              umiejętnościami i wiedzą.
              • Gość: MaJa Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.it-net.pl 26.12.05, 10:39
                Dr Wencel...hmmm...właśnie byłam u niego przed świętami i jestem zadowolona.
                Wcześniej nie miałam żadnych opinii...natomiast teraz znalazłam ten temat
                i...już samam nie wiem co myśleć :(
                Właściwiem temat dermatologów jest mi całkowicie obcy...dlatego teraz mam
                mieszane uczucie!!!

Tak więc proszę o konkrety, bo samo stwierdzenie, że to "niedouk" to jakoś mnie
                nie rusza...proszę o fakty które by temu potwierdziły :)
    • bogdan381 Re: Podstawowe pytanie 26.12.05, 10:50
      To pytanie co chcesz leczyć.
    • Gość: gabi@ Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:52
      Mi został,polecony ten lekarz (dr Wencel) i czytając to zaczynam sie
      zastanawiać...dlaczego "niedouk" co za tym przemawia...Ja jestaem
      zadowolona...nie wcisną mi żadnych niesamowicie drogich lekarstw, jedynie
      robione maści (5 zł), i co ważne - pomogło!!!
      Bardzo prosze o jakieś konkrety które świadczą o tym, że jest niedouczony i nie
      godny polecenia...

Pozdrawiam i życze wszystkiego dobrego na NOWY ROK ;)
    • dizel8 Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? 27.12.05, 12:28
      Też dziwią mnie niektóre opinie na temat dr Wencla.Moja babcia bardzo go chwali
      gdyż bardzo jej pomógł a leki które wypisywał były bardzo tanie robione(ok 5 pln
      za buteleczke).A druga rzecz jest taka że na Weteranów niema kolejek i czasami
      można przyjść i praktycznie z rejestracji idzie się odrazu do gabinetu lekarskiego
      • Gość: TomekW Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 14:42
        Miałem 'przyjemność" z tym doktorem zawodowo. Powiem tyle: wiedza mierna,
        umiejętności trochę gorsze, zboczone żarciki i obmawianie personelu i bezczelne
        domaganie się pieniędzy za każdą wypisaną receptę, których de facto nie
        wypisywał bo kłamał. Dodam do tego namolne telefony o godzinie 6.00 do domu.
        Być może komuś pomógł ale ja nie wysłał bym do niego nikogo z mojej rodziny.
        Fakt faktem, że jest lekarzem z doświadczeniem i pewnie umie wypisać lekarstwo
        na chorobę skórną, ale wychodzę z założenia, ze zdrowie jest tylko jedno i
        jkest najcenniejsze- boję się oddawac je w ręce kogoś, kto jako człowiek nie
        odpowiada mi.
        • Gość: aLuTkA 28 Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.it-net.pl 27.12.05, 14:54
          Kolejna ważna opinia, ocena..."mierna wiedza, umiejętności trochę
          gorsze"...Musze przyznać, iż to dość poważny zarzut, dlatego bardzo proszę o
          konkretne dowody na temat braku wiedzy Pan Doktora w dziedzinie dermatologii!
          • Gość: TomekW Re: DERMATOLOG NA WETERANÓW - poleci ktoś??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:44
            Nie jestem w stanie przytaczać tu dyskusji merytorycznych jakie miałem
            przyjemność toczyć z tym panem doktorem. Być może od czasów gdy on skończył
            medycynę do czasów w których ja obroniłem swój dyplom AM minęło sporo czasu ale
            uważam, ze od lekarza należy wymagać znajomości aktualnych sposobów leczenia,
            diagnostyki i p.w etycznego podejścia do pracy. Nie bedę agitował przeciw
            doktorowi- każdy ma wybór- wypowiadam tylko swoje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka