Dodaj do ulubionych

Prezio odszedł

23.12.05, 09:22
Piękne lata.
Magisterka, goleń, Edyta Górniak.
Obserwuj wątek
    • ratatatam Re: Prezio odszedł 23.12.05, 09:42
      skok do bryki przez bagaznik!!!
      • micra Re: Prezio odszedł 23.12.05, 10:02
        strój z flagi narodowej z dziwnie świecącymi oczkami (tu też goleń była chora)
        • joannabarska Wiecej kultury! 23.12.05, 10:54
          I jak tu mozna rozmawiac z takimi typami?
          • ratatatam Re: Wiecej kultury! 23.12.05, 10:55
            "wiecej kultury"
            hehe jakbym andrzeja leppera slyszal :DDDDD
          • micra wypraszam sobie 23.12.05, 11:44
            Napisz gdzie wykazałem się brakiem kultury i skąd wnioskujesz używając
            określenia perioratywnego, że jestem "typem".
            • mali_bu Re: wypraszam sobie 23.12.05, 14:02
              Barska jest dziś w psychicznym dołku, a nawet głębokim kanale.
              Olo od dziś nie jest już Pierwszym.
              Trzeba zrozumieć starszą kobietę że wygaduje bzdury. Trochę czasu minie zanim
              się pozbiera.
              • ratatatam Re: wypraszam sobie 23.12.05, 14:06
                mam nadzieje ze bedzie sie zbierac do kupy do konca tej kadencji i jeszcze
                jednej i nastepnej itd itd
                da capo zenza fine
                :D
              • micra Re: wypraszam sobie 23.12.05, 14:53
                A mnie to mało obchodzi, czy Ona jest w dołku, czy ktoś ją dzisiaj ochlapał
                samochodem. Nie napisałem niczego strasznego.

Jeżeli dorosły facet ze śmiejącymi się i rozbieganymi oczyma chowa się za Polską
                flagę to nie jest to normalne, a zważywszy, że jest to Prezydent to można się
                zastanowić w imię czego chroni się takiego "typa", przepraszam, człowieka.

Jeżeli przyjdę na pogrzeb dziadka pijany, będę się chwiał to na pewno rodzina
                będzie zniesmaczona, nikt nie będzie tego tuszował. Ot, zachowałem się jak
                bydlę. Tu Prezydent chodzi pijany na uroczystości, a mówiących o tym głośno
                karze się zwalniając ich z pracy. Koszmar. Jeszcze ktoś mnie za to zwyzywał.
            • joannabarska Re: wypraszam sobie 23.12.05, 15:11
              micra napisał:

> Napisz gdzie wykazałem się brakiem kultury i skąd wnioskujesz używając
              > określenia perioratywnego, że jestem "typem".

====Wypraszaj sobie to raz. A dwa
              • micra Re: wypraszam sobie 23.12.05, 15:16
                Mój rower stoi w piwnicy, ale i tak nie ma w nim powietrza.

Ech, za oknem kiepska zima.
          • micra a'propos kultury 23.12.05, 11:46
            Dziennikarz TVP, który podał informację o chorej golenii:
            - został wywalony z TVP
            - do dzisiaj toczy się jego proces wytoczony chyba z urzędu - o obrazę Prezydenta
            - odchodzącego z tonami sukcesów i żadnych porażek Prezydenta to nie interesuje.
    • Gość: karp Re: Prezio odszedł IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.05, 14:42
      Nastaje 5-lecie Kaczki podobnej do karpia, nastaje 5-lecie gości o mentalności
      klechy z lat 30-stych XX wieku.No i jeszcze rzecz śmieszna bardzo z ostatnich
      dni - Wassermann,Dorn,Wildstein .......- ganiający z opłatkiem po radiach i
      telewizorach.A dobrze wam tak mohery.
      • ratatatam Re: Prezio odszedł 23.12.05, 14:43
        nie 5 lecie - a dekada, kaczynski bedzie prezydentem RP przez 2 kadencje
        :]
        • joannabarska Prezio odszedł - Prezio przyszedl 23.12.05, 14:58

Niech dotrwa do konca jednej...Tego mu, ratatamie, pożycz...
          "ŚMIEJMY SIĘ Z GŁUPICH, CHOĆ I PRZEWIELEBNYCH" - Ignacy Krasicki
          • ratatatam Re: Prezio odszedł - Prezio przyszedl 23.12.05, 17:03
            gotow jestem sie z toba zalozyc o to , ze kaczynski bedzie prezydentem 2
            kadencje
            ;]
    • joannabarska Re: Prezio odszedł 23.12.05, 15:00
      mali_bu napisał:

> Piękne lata.
      > Magisterka, goleń, Edyta Górniak.
      >
      =============mały bu(c)? dał głos...
      • mali_bu Re: Prezio odszedł 23.12.05, 15:26
        Wesołych Świąt jeśli to możliwe. Choć wątpię.
        • Gość: :( pewnie że 2 kadencje... IP: *.chello.pl 23.12.05, 18:39
          dobrze zaczyna skokiem na media i słuzby specjalne...tratatatarianie, zyczę ci tych dwóch kadencji nadzoru
          • bracia_zbrojek Zmieniamy kanał 23.12.05, 18:50
            Skok na media, nachajka grożąca dziennikarzom za nieposłuszenstwo (mowi sie o
            etyce,haha!- niezły kamuflaż),zapowiedz zmiany konstytucji, zwracanie się do
            wojska w formie rozkazującej, buta na twarzy, usmiech jak grymas...Brr,trudno
            nam sie przyzwyczaic. Zmieniamy kanał w odbiorniku! Na razie mozemy tylko tyle.
            Na razie!
            • Gość: aaa prezent pod choinkę IP: *.chello.pl 23.12.05, 19:08
              wyglada na to, ze sporo z nas było bardzo niegrzecznych skoro takiego kaczorka nam podrzucono
              zbrojek, zapomniałes jeszcze dodac, że nie wolno od dzis robic sobie dowcipów z kolegi kaczyńskiego prezydenta bo mozna byc pociagnietym za odpowiedzialnosć na okolicznosc szargania głowy państwa
              • Gość: xyz Re: Idzie nowe IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 23.12.05, 19:20
                ''Popluczyny po PRL-u" podnosza wrzask!!
                • verbaveritatis Re: Idzie nowe 23.12.05, 20:00
                  Tak jest xyz - teraz nadchodzi PISAIDS. Juz wielu sie zaraziło na choć
                  namiastkę władzy! Najgorsze jest g...,które się przyczepia. Nawet do TR. Czyli
                  Tratwy Ratunkowej.
                  • ratatatam eh frustraci 23.12.05, 20:07
                    fajtlapy, pozostalo wam tylko lanie pomyj z klawiatury :] jako "namiastka
                    krytyki"

• Gość: xyz R Nowemu Prezydentowi Polski IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 23.12.05, 19:09
              L. Kaczynskiemu zyczymy samych sukcesow!!!!!
              • Gość: zźż Re: R Nowemu Prezydentowi Polski IP: *.it-net.pl 23.12.05, 19:30
                AMEN - a za 5 lat Naród znów rozsądzi (ciekawe czy skończą tak jak AWS...).
    • Gość: ryża małpa Re: Prezio odszedł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 20:12
      Jeżęli czujecie tak samo wielka ulgę, jaką ja poczuję gdy Kaczka zejdzie z
      urzędu to szczerze zazdroszczę :D
      • ratatatam Re: Prezio odszedł 23.12.05, 21:09
        :DDDDD
    • Gość: SuperGluś Re: Prezio odszedł IP: *.top.net.pl 23.12.05, 21:30
      Po 10 latach spokoju, z malymi wychylkami bedziemy mieli tyrana u wladzy, ktory
      z cala pewnosci zechce zmienic konstysucje, byc moze to byly juz ostatnie
      wybory, teraz kurdupel z wiedzma beda nie dwie kadencje ale zapewne dozywotnio.
      Ale ten kraj nigdy nie mial szczescia do dobrej wladzy, choc teraz bedziemy
      mieli apogeum zlej wladzy, wladzy ideologicznej, zapatrzonej w siebie.
      • ratatatam Re: Prezio odszedł 23.12.05, 21:41
        pozostaje wiec emigracja albo walka z bronia w reku przeciwko tyranowi!
        DO BRONI!!!

rotfl
      • Gość: xyz Re: SuperGlus. CHyba sie IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 23.12.05, 21:46
        ''Narabales'' i piszesz bzdury.
        • ratatatam Re: SuperGlus. CHyba sie 23.12.05, 21:57
          bo dzieciaki pala to jakis g* z ameryki pd zamiast sie polskiego piwa napic i
          im odwala :DDD
          • Gość: SuperGluś Re: SuperGlus. CHyba sie IP: *.top.net.pl 23.12.05, 22:44
            A staruszki jada na geriavicie i wybieraja nam takie barachlo. Dzieki temu mamy
            parlament z cala masa baranow bez matury. Ale jakie spoleczenstwo taka i
            wladza. Po tonie i jakosci wypowiedzi chocby tu widac, ze na nic wiecej nie
            zaslugujecie.
            • ratatatam Re: SuperGlus. CHyba sie 23.12.05, 22:58
              no co ty mowisz???? po raz pierwszy od czasow prezydenta Moscickiego mamy znowu
              w palacu prezydenckim goscia z tytulem profesora! a ty wyjezdzasz z jakimis
              matolami!!! poprzedni byl po maturze ( magister honoris causa) a jeszcze
              wczesniejszy po zawodowce( wielokrotny doktor honorowy)
              • Gość: SuperGluś Re: SuperGlus. CHyba sie IP: *.top.net.pl 23.12.05, 23:42
                Oczywiscie, tylko poprzedni nie krzyczal, ze Balcerowicz musi odejsc a maryja z
                radiem nadejsc, nie ukladal sie z politycznym marginesem ala leper i giertych.
                Mowiac o wyksztalceniu mialem na mysli parlament. Mowia rowneiz, ze wiedza
                poszerza horyzonty, jak widac nie kazdemu. Ale jak sie jest marionetka w rekach
                zony, do tego zadufanym w sobie czlowieczkiem co bylo widac po dzisiejszych
                szopkach z zaprzysiezeniem.
                • Gość: aaa to ja jeszcze kamyczek dorzucę... IP: *.chello.pl 23.12.05, 23:53
                  jasne, mamy pana profesora jako prezydenta...pytanko mam tylko maleńkie - gość przedstawia się jako polityk prawicowy i to z tendencja do skrajności, hasła które lansuje są jak by nie patrzeć lewicowe...no dobra, socjalistyczne:) az do bólu...prosze mi zatem odpowiedziec co to znaczy:
                  a/ czy jest to przypadek schizofrenii
                  b/ czyzby jednak populizm
                  c/ bosz...nie wierzę by to była obłuda
                  d/ na wydziale prawa znajomosc słownika jezyka polskiego nie jest lektura obowiazkową

No, tratatata, podpowiedz no mi niegramotnej, co się panu profesorowi Kaczyńskiemu przytrafiło?

ps. wracajac do któregos tam twojego wontku w którym tak sie ładnie rozpisałes na temat intencji kaczorów oraz tego, że dobrze to rokuje bo oni tacy bezinteresowni...moja babka miała taka kuleżankę co to męża miała wysokiego ranga dyplomatę...rzecz się działa przed wojna czyli zanim nam męzów stanu wybito...od razu zaznaczam, że dzentelmen ów był człowiekiem nieposzlakowanej opinii oraz serce miał we właściwym miejscu i dla chłopów pańszczyźnianych oraz prostytutek był miłosierny czyli jako żywo ludzkie panisko...dama ta czyli małzonka ww pana stwierdziła kiedyś wzdychając melancholijnie: "moja droga, Stach może i jest przyzwoitym męzczyzną, ale sama wiesz jak to jest w polityce - kto się tym zawodem para musi się sku..ć"
                  czasy się zmieniaja tratatata ale nie polityka...
                  • Gość: SuperGluś Re: to ja jeszcze kamyczek dorzucę... IP: *.top.net.pl 24.12.05, 00:04
                    :) Dobre
                    • Gość: aaa Re: to ja jeszcze kamyczek dorzucę... IP: *.chello.pl 24.12.05, 00:23
                      hm, nie wiem czy dobre...na pewno prawdziwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka